min vecka dag för dag

Vill ha sommar nu!


Har inte varit inne på datorn på en vecka så jag har inte haft tid att blogga. Men nu så ska jag göra en dag för dag sammanfattning över min vecka.

Måndag: läs nedan

Tisdag: Hade först prao på bruksbacken. Sedan for jag hem till jesper då for vi och åkte griller med Philip Isak och Pontus. Jag och jesper vann stort för han har ju gått i hokey och jag har ju gått i konståkning. Men det var riktigt kul måste göras om. Sen for vi till jespers stuga och körde skoter ett tag.

Onsdag: Fick följa med hemtjänsten till en massa gamlingar och hjälpa dem med saker och prata. Sen for jag och jesper och åkte skridskor.

Torsdag: Prao med gamlingarna det var många av dem som somna vid matbordet. Sen for jag till jesper, vi körde skoter ett tag.

Fredag: Kom 1h för sent till prao. På kvällen for jag Ellen och Natalie och tog bilder i stan och gick på café. Frös ihjäl och blev lite förkyld. 

Lördag: Var med Filip och Jesper i hans stuga. När Filip farit hem byggde jag och Jesper ett skoter hopp. Det var as kul att hoppa :D På kvällen blev det filmkväll med Johanna, Jonathan, Pontus, Isak och Eric.

Så har min vecka varit. Har därför inte haft tid att blogga något och jag är hos mamma så jag kan inte lägga in nå bilder än men det kommer sen. Känns som att jag har fullbokat hela veckan vill ha längra lov satt jag hinnar göra alla de saker jag vill :(

Dessutom köpte jag en ny mobil i fredags :)En sån här fast en vit.

Kommentarer
Postat av: amanda

skit snygg mobil :D

2010-03-07 @ 16:07:57
URL: http://asthee.blogg.se/
Postat av: Lilo

Vilken härlig färg på din blogg! och den mobilen ger bra bilder ^^

2010-03-07 @ 19:35:41
URL: http://ladyrice.blogg.se/
Postat av: ellen

http://open.spotify.com/user/ellenellenn/playlist/2YP0sukeQP01YIOkHTGGkZ

2010-03-11 @ 19:15:34
URL: http://ellenellenn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0