Toppen av eiffeltornet

Såhär såg det ut från toppen av eiffeltornet. Det var en slående utsikt fast egentligen så var utsikten från andra våningen bättre. Då slapp man stängslet och hissen och den långa kön :P Det roligaste minnet därifrån var då Mikael kom på att han hade en kniv i fickan. (då tänker ni säkert att han måste vara värsta styckmördaren och psykopaten som har en massa knivar med sig) Men det var egentligen en liten fällkniv med typ sax och en massa andra välbehövliga saker. Men då man ska upp i eiffel tornet så kollar dom så att man inte är en terrorist eller att man tänker ta självmord eller nåt så vi gömde den bakom en rabatt. Men jag tror mikael och anton hade hade ett jäkla sjå med att få fram den därifrån igen efteråt. Mikael som var kissnödig och allt :]
.
Har ni nån gång sökt på eiffeltornet bilder på google? Tänk så många olika bilder man kan ta på en ända sak som står på samma plats. Det är ganska coolt. Allt beror på fotografen och vinkeln.

Kommentarer
Postat av: TIDSTJUVEN

Hahah, det där med fällkniven i rabatten lät verkligen kul. X) De hade säkert tagit in er på någon säkerhetskontroll ifall de hade märkt att ni hade en kniv.



sv: Ja nu är det verkligen vårigt här. :) Tack så mycket! :D

2011-04-15 @ 22:00:51
URL: http://tidstjuven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0