Jag drömmer om en handgjord drömfångare

Jag blev så inspirerad så jag såg denna bilden som är tagen från denna fina blogg. Jag vill gjöra en egen drömfångare. Drömfångare är fina och jag tänker nog göra en ikväll om jag hinner. Den här var lite nytänkande tycker jag. Altså med pärlorna och snäckorna. Man kanske kan ta lite fjädrar från påskpyntet eller nåt. Det känns ju endå så onödigt att påskpynta för att det är under en så kort tid :D

Två trevliga dagar med Ellen

Jag och Ellen har inspirerat varandra hela helgen. Vi har inspirerat till hemmagjorde drömfångare, chokladbolls kakor, scones med jättegod krusbärs marmelad, filmer, äppelfigurer, torkade äpplen i ugn och mycket mer. Det är som att våra ideer aldrig tar slut och det är det som är så kul. Hennes supermysiga rum inspirerade mig till att göra något åt mit tråkiga stökiga rum med kala väggar och hemsk belysning.
.
I helgen har vi egentligen inte gjort någonting som vi hade tänkt göra men endå så har vi gjort jättemycket. Men fjortisar det är nog ingentlig för oss.

Keso grädde

Det här är en efterrätt som jag tycker väldigt mycket om. Ni borde prova, den är ju inte speciellt svår att göra.
Tag lite grädde och vispa det sen så häller man i lite keso och lite spad från persiko burken (inte allt) Sedan så äter man keso krädden tillsammans med persikan. Enkelt och gott!

Umefolk

Ikväll så bär det av till Ellen och ska nog sova över där. De blir skoj. Idag så är det ju umefolk men det kostade så mycket så det kändes inte värt så vi kanske fara och kollar på Max malmer och hans band istället :) Imorgon blir det skateboard iallafall och då ska jag fota! :D

Mina två homosexuella katter

Ja det som står i rubriken är faktiskt sant. Jag tycker att det är bra att de har kommit ut ur garderoben. Inte för att de varit i någon garderib direkt men dom brukade para sig i soffan. (Det är två han katter för eran vetskap) Men för något år sedan så tror jag att tiger (han till höger) insåg att han var bisexuell för att han började göra kattungar med Selma (våran katt mamma) Eller så kände han mest att han ville ha små kattungar att ta hand om. Han är faktiskt en jättebra pappa.
.
Jag tycker att det är bra att de är små katt bögar och att de vågar visa det för det är ju inte något som är konstigt eller så. Jag älskar mina katter och jag älskar att de är bögar och bi och allt vad det är, jag älskar alla kattungar och  jag älskar att jag fick in jättemånga perenteser i det här inlägget, ovanligt med bra.

Elvis


Sista bilden

Detta var den sista bilden jag tog med mitt Canon 50mm 1,8 objektiv innan jag skickade in det på lagning. Det är faktiskt hemskt. Jag funderar typ på att ba gå och köpa ett nytt objektiv bara för att ha något att fota med nu när det är på lagning. Dom sa att det kunde ta 2 till 8 veckor att laga det. Men jag får se annars så hoppas jag att jag hittar ett sommar jobb i sommar. Det skulle vara brah.
.
Annanas är gott och Ananas heter ananas på arabiska också. أناناس Det är coolt. Salam på er.
.
Imorgon ska jag iallafall vara med Daniel. Det har blivit som en rutin nu typ. Om man nu kan kalla det så men det är en jättebra rutin som jag är glad för. God natt sov gott.
.

Gammal kamera från 80 talet tror jag

 

Detta är en kamera jag fått av min pappa den är typ 25 år gammal och funkar lika bra nu som den gjorde då. Jag har till och med en ny filmrulle i den så att jag kan ta kort när jag vill. Men jag tror att jag ska vänta tills det blir lite mer vår. Man vill ju inte slösa film på något onödigt som snö lixom.

.

Idag så har jag också varit och åkt på min nya skateboard för första gången och jag tror att jag gjorde ganska mycket framsteg. Jag lärde mig ett nytt trick iallafall, fast jag kom inte ihåg vad det hette men jag peppar sommaren för vi skejtare ska göra en massa roliga saker tillsammans då.
.
Å vad jag hatar att bo på två ställen då man måste flänga runt så mycket och tänka på vart man har alla saker och sånt. Det blir så mycket extra och bära på tar så mycket tid. Det är jobbigt när det nästan inte går några bussar till pappa så att man kanske måste vänta några timmar i stan för att kunna ta sig hem. Egentligen är det inte så värt att fara dit då heller. Pappa märker ju inte änns om jag är hemma eller inte så det borde inte göra så stor skilland om jag är här eller där. Därför så stannar jag hos mamma idag och då kan jag också få ta ut min sovmorgon imorgon istället för att ta vanliga bussen och få sitta på skolan och vänta i en timme.


Små fina katter

Bilder på våra kattungar som vi hade i höstas.
.
Just nu så är jag nog på skatemöte på cafe station. Det mysigaste cafeet som finns. Jag hoppas att jag har köpt ett ritblock och att jag hunnit äta middag hemma hos mamma.Jag hoppas också alla har haft en bra dag. Detta inlägg är altså tidsinställt

Jag kommer alltid att älska bär

Jag tycker att gamla analoga kameror tar fina bilder. Tänk att jag kunde tycka de var fula förut. Men så är det ju med allt man följer ju med trenden liksom. Jag har ju faktiskt en jättegammal kamera som jag fick av pappa då han köpte en digital. Ska nog prova att ta några bilder med den. Men jag vill också lära mig att framkalla dem. Fast alla grejer kostar nog mycket. Jag kanske kan fråga mamma om man gör på samma sätt då man framkallar röntgen bilder. I så fall kanske hon kan hjälpa mig.

Två bilder som ser ut som nåt jag inte vet

 

Idag så tänkte jag köpa ett ritblock som jag tänkte rita i men så blev det för jag råkade ta med mig en tjuga iställe för en hundring så det får bli imorgon istället.


En bild om dagen

Jag läste nyss lite på bokkeis blogg och blev inspirerad av hennes lilla bok"rita en bild om dan" så jag tänkte att jag skulle prova på det jag med. har ju  som lagt ritandet åt sidan och det gillar jag inte för jag vill ju förbättras så att jag kan bli lika bra som henne. Detta kanska kan bli ett steg till förbättring. Men först så måste jag fixa en liten bok att rita i.

.

Jag vill också tipsa om denna blogg. Väldigt fina bilder. Tänk om man vore så bra på att fota.


Brusiga svartvita bilder

Jag vill fara och åka skateboard.Som ni kanske minns så har jag ju fått min skateboard nu. Men jag har inte åkt någonting än förutom i hallen och i köket. Har tagit små åkturer mellan kylskåpet och diskbänken med den mendans jag lagat mat. Man jag ser verkligen framemot onsdag eller torsdag då jag ska fara och åka med Ellen.
.
Ni får ursäkta de tråkiga bildena som varit den senaste vackan för objektivet är ju på lagning så jag har lämnat kameran hos pappa.Men jag kanske kan ta några bilder imorrn då jag ska fara till pappa.
vill också tipsa om detta inlägg.

Jag saknar att se bar asfalt och känna värme

Jag saknar att bara stanna kvar på stan efter skolan och vara med kompisar. När är det så kallt ute att jag vet inte vad jag ska ta mig till. Man orkar inte änns gå till bussen för att det är så kallt. Man vill bara hem och när man kommer in så fryser man så mycket att man måste kura ihop sig i sängen, sen så råkar man oftast somna. Det var det som hände idag. Detta gjorde så att jag missade bussen till pappa. Nu sitter jag bara och hoppas på bättre tider.

.

Tänk när det blir lite varmare och lite ljusare. Då safalten kommer fram och gräset börjar växa vid husväggana. Då blir jag glad!


Urk på burk

Anledningen till att jag köpte denna barnmats burk var inte för att jag tänkte haka på kissies diet eller nåt. (en blogg som jag inte brukar läsa och jag fattar inte hur man kan tycka den är bra) Det var för att jag och Ida kom in på en disskussion om barnmat. Så när vi gick på ica så köpte jag en burk bara för att jag aldrig smakat förut. Första tuggan var inte god jag ångrade vad jag gett mig in på direkt men några tuggor senare så började jag tycka att det var gott så det slutade med att burken blev tom. Men nu så känner jag mig hemskt illamående. För egentligen så var det ganska äckligt. Jag tänker då inte ge mina barn någon äcklig barnmat. Dom ska få hemlagad god mat.


Banangröt

Imorse så passade jag på att prova ett nytt alternativ till lingonsylten som jag oftast brukar ha på havregryns gröten, nämligen mosad banan. Det var jättegott. Nästan godare än med sylt på. Jag slängde också i lite russin i gröten. Tack för tipset Ellen.

.

Bilden är tagen med Idas kamera. Det är verkligen svårt att ställa om sig till en annan kamera än den man är van vid, särskilt för att det är en olympus. Man hittar inte knappar och sånt så jag fick typ ta jättemånga bilder och det var bara en som blev hyffsat bra :P Länktar efter mitt objektiv.


Från Daniel till Ida

Jag saknar mitt objektiv så mycket.

Igår då var jag med Daniel därför så uppdaterada jag inte. Men jag kan säga att mitt inte äta så mycket socker projekt går väldigt bra. Men en sak som är mycket bättre än det är att imorse så tog jag och Daniel en promenad till OK för att hämta min skateboard :D Den var awesome och jag är sjukt nöjd över truckarna. Men vi hade ett stort problem med verktygen som man behövde för att skruva ihop den. Vi hade nämigen inga verktyg men strax efter att Daniel farit hem så lyckade jag skruva ihop den på annat sätt :D Nu så ska jag gå och duscha man måste ju vara ren o fin då man ska fara och hälsa på sin älskade kusin <3

.

Sen så hoppas jag att Ellen är jävligt pepp på att följa med och åka bräda till veckan. Btw du har fortfarande din snowboard hos mig :P   Hejdå!


Sockerberoende

Lite tråkig bild kanske för jag har visat den några gånger förut men den passar in på ämnet.
.
Jag kom nyss in på en sida om sockserberoende där en tjej berättade om hur hon hade kämpat mot beroendet för att få leva ett hälsosammare liv. Då läste jag om allt som socker är dåligt för. Det var ju jättemycket fast allt är ju dåligt i allt för stora mängder. Men jag har kommit på att jag äter för mycket socker och jag vill inte bli lika beroende som dendära tjejen var. Så nu ska jag gå och hälla ut allt socker vi har i vårat skafferi i soptunnan och jag kan inte dokumentera det heller för jag har kameran hos pappa. Lämnade desutom in mitt objektiv på lagning idag. Hoppas ett dom fixar fokusen annars tänker jag köpa ett nytt objektiv som är bättre än det jag har nu.Här är en sida som hon länkarde till för det var därifrån hon fick sin hjälp.
.
BTW MAN KAN VERKLIGEN FÅ CANCER AV ALLT SÅ DET ÄR INTE ÄNNS VÄRT ATT FÖRSÖKA UNDVIKA DET !

Kan det var kul att titta på bilder på grenar?

Bananer är gott och jag ska lämna in mitt objektiv på lagning idag.

.

Texten står på väggen i en toalatt här i umeå . Jag tycket att det är trevligt då det står saker på väggarna. Altså mer genomtänkte saker än bara vanligt klotter. Vissa klotter ser man ju inte änns vad det står. Altå dom som bara gör ´´sin´´ krumelur för att visa att de varit där typ. Det är ganska onödigt. MEn då de gör stora fina målningar med gubbar i tunnlar är fina. Men blir så arg då kommunen kommer på att de ska ta bort dem så att allt som blir kvar är en ful stor batong vägg. Dom kan väl endå låta konsten vara kvar om dom endå inte kna ersätta den med något bätre. Och sen så klagar de på att det kostar att sanera klotter..... Om den äns heter sanera :P


2009

Dessa bilder är också från min första sommar med kameran. Hade som glömt bort att jag hade de här bilderna. Jag fotatade så mycket den sommaren men sen så har jag inte gjort så mycket mer med bilderna. Men nu har jag redigerat några av dem iallafall. Känns ju så mörkt och tråkigt ute just nu och jag länktar så mycket till sommarn och dessa bilder får mig att länkta till sommarn ännu mer :) Agnes på bilden.
.
Ett blogg tips

Hippie buss

Dagen till ära så lägger jag upp dessa bilder tagna för ett och ett halvt är sedan då jag nästan jag nästan just fått min kamera. Tycker att hippie busser ser coola och glada ut. Skulla vara helt awesome att åka iväg på en liten semester i en sådan buss tillsammans med kompisar och min blivande skataboard och en gitarr. Måste bli av någon gång i framtiden ;)  Istället så sitter man här i mitt iskalla rum och försöker värma mina iskalla fingrar med hårtorken samtidigt som jag kör två element och en motorvärmare på full effect och endå är det bara 15 grader i mitt rum :P Brr.
.
Kan tilläggas att jag suger på matte och att jag inte gillar matte. Därför tror jag att jag ska ändra mitt blivande yrkesval från ingenjör till industri designer.  Peace!

Canon Objektiv EF 135/2,0L USM

Detta objektiv vill jag ha. Men det kostar 10 000 kr. Blir något att spara till :P Haha det kostar mer än vad min kamera kostade :P


Glad alla hjärtans dag

Därför har detta varit den bästa dagen på länge:
  • Min efterlänktade sketeboard nu är beställd och påväg hem till mig just nu.
  • Skolan serverade gratis chips, festis och gelehallon.
  • Ni minns väl att min cykel blivit öveöverkörd? (läs HÄR) Idag så fick jag en sprillans ny cykel GRATIS i den nyaste modellen. Bild kommer senare.
  • Jag firade alla hjärtans dag med underbaraste daniel.
  • Idag åt jag semlor.
Nu så ska jag sova så att jag är pigg imorrn då det är matte som gäller hela dan för vi har prov på torsdag och därför kanske det inte blir nåt inlägg. Men man vet aldrig ;)

Ursäktar för den minskade uppdateringen idag jag se att det är extra många som har läst idag men jag har ganska mycket i skolan just nu så man måste prioritera ibland :P

Le fabuleux destin d'Amélie Poulain

Detta är en film jag tänker se ikväll. Om inte en annan dag. Den är fransk och blev tipsad om den på Ellens blogg. Det är som att jag börjat tycka om franska och frankrike sen jag var på språkresa där. Innan språkresan så hatade jag franska, det var mitt värsta ämne och jag gillade inte heller något som hade med frankrike att göra. Nu så läser jag inte änns franska i skolan och det känns inge bra så om det är en fransk film på TV så ser jag den. En av mina favorit filmer C.R.A.Z.Y är på franska. Och den här filmen tänker jag förståss se utan text.

jons bil


Diskberget

Nu har ida farit hem och jag har försökt ta hand om det enorma diskberget efter kalaset. Måste typ minst köra två maskiner till. Inte kul. Men det är sånt som måste göras.

Barnkalas

Idag så har ELvis haft barnakals å det har varit ståhej hela dagen. Jag och Daniel förberedde en skattkarta med massor av skatter som de har fått leta efter och sen så bakade vi tårta. Är typ helt slut nu för det har varit röj här inne hela dan. 30 min kvar tills det tar slut och sen så kommer Ida :D Najsbajs !! :D:D

.

JAg vet inte om det är blogg .se , internet eller min dator som laggar men det är jävligt irretarande. Tog lätt 40 min att ladda upp bilderna. Hoppas det blir bättre :)


Piano och Gitarr



Fotar i almänhetens tråkighet


Elvis 7år

Idag så fyller Elvis år och det firades med presenter och tårta till frukost. Imorgon så är jag ledig från skolan och sen så kommer Daniel hit och till täfteå och på lördag så blir det kalas för Elvis.
.
Jag har haft ett litet uppehåll i datoranvändandet på kvällen och detta har gjort så att jag han med en massa saker jag inte skulle hunnit om jag suttit vid datorn hela kvällen. Men nu blir det väl uppdatering igen. Ska nog ta lite fler bilder också. Nu så sitter jag och pratar med min söta Idapida som har bönat och bett efter ett inlägg så detta är till dig Ida.

Över bloggat

Jag tror att jag har överbloggat lite på sista tiden. Tror jag ska pausa lite fast det är kul. Får se om jag kan hålla mig imorgon eller i övermorgon för jag har ju endå lite annat grejs att göra. Ska nog inte vara inne på datorn alls (förutom på skolan) för att det tar ganska mycket av ens tid. Fotar nog inte imorgon heller för jag har gjort det för mycket, bilderna får snart inte plats på datorn längre och många bilder har inte någon betydelse för mig. Ska nog gå och läsa lite Harry Potter och lägga mig tidigt ikväll. Men vi hörs snart igen.

Men du har ju en morot iallafall

Finns inte så mycket att säga förutom att kameran ligger på laddning och mitt piano är stämt för första gången sen vi köpte det, altså för 6 år sedan.


Jag hungrig

Jag blev så mätt på semlan jag åt hos Emelie att jag har gjömt bort att äta men nu när jag såg dessa bilder på omeletten jag gjorde imorse så blev jag hungrig. Den var jättegod gjord på vegetarisk bacon,tomater,persilja,keso,ägg,mjölk, peppar och örtsalt. Måste nästan göra en till omelett nu för jag är hungrig och den går fort att göra. (kan tilläggas att den inte blev så fin då jag tagit upp den ur stekpannan)
.
Det känns som at det blivit värsta trenden att ha halv åtta hos mig hemma. Själv så är jag så jävla bra på att laga mat så jag skulle nog ta hem det hela och de andra skulle inte ha nån chans så jag få inte vara med :P  Men jag nöjer mig med att äta min egen vegetariska omelett. Detta bekräftade att jag har gått vidare i livet och ska sluta bry mig om det som var.

Semlor med Emelie

 

Idag så bakade jag och emelie semlor. Det var kul och dom blev jättegoda.Jag fattar inte hur man inte kan gilla att ha mandelmassa i semlorna.Det är ju det som gör semlorna. Utan mandelmassa så är ju semlorna bara som vanliga bullar med grädde på=inget speciellt:P Men semlor är jättegott och det här var faktiskt första gången på flera år som jag ätit hembakta semlor. Vet inte om de är godare än köpes för de är väldigt goda båda två. Men det är endå ganska stor skilland på dem i smaken.

.

Är semlor ett svenskt på hitt eller finns de i andra länder också? För det känns som att det är ganska svenskt.


För att testa något nytt

Imorgon så ska jag fara och fota Emelie till hennes blogg. Det blir kul.Har inte varit med Emelie på jättelänge. Men imorgon så ska jag också fara och hälsa på mormor som ligger på sjukhuset. Hon har typ legat där över en vecka, hoppas att allt blir bra med hon.

Basisk mjölk

Jag har nuss suttit och druckigt mjölk endast för attt den är mer basisk än de kiwisar jag nyss tryckte i mig och fick min mun att  börja svida. Det funkade litegran men det svider fortfarande.  Jag vet att minuppdatering i helgen varit lite låg.Men jag har gjort en massa andra saker, som tex gått från mariehem till ersboda mitt i natten, varit hos min älskade Daniel, chillat på stan med Ellen, Björn och Norman.
.
När jag skulle fara hem så tog jag fel buss så att jag hamnade på carlshem där jag aldrig varit förut och var tvungen att navigera mig med det stora gröna tornet som man såg i horisinten. Efter allt det så blev jag helt utslagen och slängde mig på soffan och somnade. Men vi har fysen fullt i grejer= KAKOR så livet leker endå. Trots bilden på Palt som inte på något sätt har med inlägget att göra förutom att han bor på mariehem och flåsar rök för att jag sa åt honom att göra det.

Bra saker händer

Idag så hade jag inga roligare bilder än dessa och jag har inte riktigt känt får att blogga idag heller. Men en väldigt bra sak har hänt idag . Jag har ätit en semla ! Sen så har jag också gjort en flickr sida och  lagt upp några bilder. Fast Det är typ samma bilder som här på bloggen men ni kan ju alltid kika in endå. :D NU ska det hända mer bra saker för att jag ska fara till stan med Daniel<3 Hejdå :)

Solidworks CAD

Idag så har jag installerat ett program på datorn som vi ska använda i skolan. Det är ett CAD program altså 3D.Först så trodde jag att man bara kunde göra såna här fula saker för det är typ det som man sett att dom i skolan gjort.

Men sen idag på skolan så sökte jag på det på google och upptäckte att man kunde göra såna här snygga grejer i 3D och då blev jag verkligen pepp på det. Så nu ska jag försöka lära mig det :) Man borde ju kunna göra vad som helst i det programmet. Så himla kul.

Den suveräna spontantårtan

Igår då jag fyllde år så var jag med Ellen på stan efter skolan. Jag hade inte ätit nån tårta så då kom vi på att vi skulle baka en tårta i stan. Så vi for på Coop och köpte godis,sprutgrädde, tårtbotten, sylt och marsipan. Sedan så ringde vi och stoppade David, Jenny och Björn från att ta bussen så att de kunde komma och trycka i sig tårtan med oss. Den blev god och spännande för man visste aldrig vilken godis som gömde sig under marsipanen. Hela tårtan tog slutiallafall. HEHE :P
.
Idag ska jag åka skateboard :D och sen så har pappa troligtvist stämmt pianot idag :D Eller det är inte han som har stämmt det.Han har betalat en annan snubbe för att stämma det :P
.
Ursäkta för de inta allt för snygga bilderna :P

Jorden går under år 2070?

En kväll då jag skulle sova så började jag bläddra i min mobilalmenacka. Jag höll bara ner knappen och lät den bläddra av sig själv.Jag undrade om almanackan skulle ta slut eller om de hade gjort nån special finess så att den var oändlig.Tillslut så kom jag fram till slutet. Ni vet ju att maya indianernas almenacka slutar år 2012 men vet ni va , dom har fel för att min mobilalmenacka slutar 2070. Det är då jorden verkligen går under.Mayaindianerna kunde bara inte räkna längra än till 2012. Men om jorden går under 2070 så är det ju iallafall inget jag behöver oroa mig för nu iallafall.
Haha va ful jag är hoppas ni inte tar de seriöst :P Men det visar lite på att folk verkligen tror att jorden går under bara för att mayaindianernas almenacka sluta då. HAHA Helt sjukt

TIDSINSTÄLLT INLÄGG

Just nu så är jag säkert med min Daniel<3 Därför lägger jag upp den här fina nyvakna bilden på honom :) Jag har kommit på att de bilderna som finns i det här BLOGGINLÄGGET är mina favoritbilder i hela bloggen. Den här bilden är tagen samma morgon. :)

Jos

Jos måste verkligen vara den godaste drickan som finns. Godare än saft, godare än läsk och och typ lika go som iste och mjölk. Fast då är den ju inte den godaste. De åre bland de godaste drickorna. Jos, is te och mjölk. Och ja det heter jos inte juce nu.

2 februari 2011

Idag så fyller jag år! Grattis till mig själv säger jag bara!

En tanke

 

Jag ska typ sluta köpa saker. I allafall nya saker. Det sparar både på mina pengar och miljön. Det ja kommer att prioritera som nytt är typ en skateboard och fler grejer till kameran. Men att gå och köpa nya kläder stup i kvarten behöver jag ju inte göra( Då jag flyttar hemifrån tänker jag också köpa begagnade grejer för oftast så så blir det hur fint som helst även om det är gamla grejer men har.
.
Sen så vill jag sy om mina kläder så att de får ett nytt utseende då jag är less på dem eller om de gått sönder nånstans. (är inget fan av att köpa kläder på second hand för jag hittar aldrig nåt och jag har inte orken att gå och leta bland en massa kläder ihop proppade i en källare. )
.
Sen så tänkte jag att om jag köper en ko och har som husdjur som kan äta gräset man har på gräsmattan istället för att klippa de med en gräsklippare. Det borde väl endå vara bra för miljön for då får kon mat och slipper äta sojabönor så att man måste hugga ner regnskogarna för att odla och man behöver inte använda bensin. Sen så slipper jag klippa gräset hehe. Men sen så får man ju jättegod mjölk av kon också :)
,
Detta vara bara en tanke som jag fick då jag såg Home på youtube.Jag tycker att all konsumtion är ganska överdrivet. Mamma hade typ bara 3par byxor och 6 par tröjor då hon va liten å de överlevde hon på.

Maten igår

Igår så åt jag Spaghetti och tomatsås med oliver och parmesanost. Det måste ha varit den godaste tomatsås jag gjort. Fast jag råkade spilla nästan ett helt glas mjölk i maten men det blev nästan godare då.


hur ofta tar jag sånna här bilder ?

SVar : Aldrig detta va första gången:P Brukar inte göra så mycket ståhej för att ta kort på en blomma. Men nu äre gjort. Är ganska nöjd med resultatet. Och jag tycker att blomman är fin.
.
Tänk att för ett år sedan så hade jag nästan aldrig redigerat bilder eller över huvud taget brytt mig om att ta snygga bilder. Allt jag ville göra då var att fånga ögonblicket på bild och spara det. Tog inte bilder särskillt ofta heller. Det var nog först då jag startade bloggen som jag började ta med mig kameran överallt och redigera bilderna. Nu älskar jag det. Det känns också som att jag har förbättrats ganska mycket på ett år. När jag tittar bakåt i arkivet så tänker jag ibland: VA fan tänkte jag på?
Jag ska iallafall göra lite matte nu hade jag tänkt. Det är bara lite synd att det är så kallt inne att jag inte kan koncentrera mig.Men jag får ta på mig varmare kläder helt enkelt.

Glasögon

 


Kit objektivet.

Jag har använt kit objektivet till dessa bilder för mitt andra objektiv är så inzoomat att det nästan inte går att ta bilder på sig själv. Men kit objektivet tar också väldigt bra bilder. Fast det blir inte lika fin bokeh. Men jag ska nog köpa en självutlösare men problemet är att min kamera inte har nåt ir öga så att jag måste antingen köpa en med sladd eller en med sändare men de är mycket dyrare än vanliga självutlösare. Men det ska nog gå att fixa för att man  lär sig ganska mycket av att ta bilder på sig själv och så är det ganska bra om man har brist på folk man kan ta kort på.

RSS 2.0