IDAG ÅT JAG MELON

*Jag har ätit så mycket melion idag att jag mår illa. Men det är väl så det ska vara på varma sommardagar. Lite synd att jag typ råkade ladda upp bilden för liten. Brukar vara ganska nogrann med sånt men idag så struntar jag i det ^^

MIDSOMMAR HELG I STENFORS

Midsommarhelgen spenderades i stenfors. Trots det dåliga vädret så var det ganska mysigt. Extra mysigt var det att Daniel följde med och att jag fick en ny mobil. Vi badade lite badtunna, fiskade och lyssnade på en massa musik. Regnet gjorde iallafall att vi slapp dansa runt midsommarstången. Mycket mygg var det också men det problemet löste Elvis med att kura ihop sig i sin huvtröja.

FINNER INNRE SINNES RO

Tydligen gick inte bilden att ladda upp i färg.

Jag har klottrat en massa tekningar idag. Teckningar utan något mål, utan att bry sig om hur det blir. Drar bara en massa streck och prickar och annat tjoller. Det känns bra och avklopplande samtidigt som jag lyssnar på coldplay. Fin musik är det.
.
Jag har också hittat en jättefin och inspirerande blogg, Jag vet att det inte är många som brukar orka trycka på länkar men ni bör trycka på den HÄR länken om ni känner för att upptäcka något nytt och vackert idag.

EN FESTIVAL I TÄFTEÅ....

I lördags så var vi på täftefestivalen.jDe här var bra. Men ida ville inte komma den svikarn så jag for hem.Då for vi och grillade pinnbröd och åt chips hela natten. Jag smakade Dr.pepper för första gången,konstig upplevelse.
Sen chillade vi hos palt med te och dansmatta. Mina skills från mellanstadiet hängde kvar sen cyklade jag och Daniel i morgon ljuset. 
Vi blev väckta av David och Djörn som ville bada men istället så for vi alla till mariehem och mötte Palt distriktsmästran i schack. Han vann...

KUNGLIGA FÅGLAR

Nä nu måste det ske en förändring vad det gäller mina bildr. Egentligen borde jag inte ens skriva nåt här på bloggen för jag har verkligen inte fått gåvan ett se text som en konstfom och därför så bör jag inte heller använda den eftersom att det sabbar mina bilder.

MORFAR GUSTAV

Jag träffa morfar gustav också. Jag blev så glad att jag till och med fällde en liten tår. 
Jag gillar hans bil väldigt mycket. Den har en sån fin färg.
Jag hittade dessutom 3 kameror hemma hos honom så nog gillade han att fota. Denna blev jag extra glad över för den var så fin så jag tog med den hem och måste nu lära mig hur jag fotograferar med den.

VACKERT

I latikberg så tror jag att jag var in i det finaste huset jag nånsin varit in i. Det var typ mitt drömhus och jag blev helt kär i tapeterna och alla fina färger.
Utsikten var inte dålig den heller.
Och dom fina smörbollarna som växer däruppe i fjällen.

FÖRE OCH EFTER


 


De här bilden tog Emelie på Natalie med min kamera förra helgen. Så jag redigerade den lite men här nedan så får ni se orginal bilden också.Men kan klicka på före bilden för att se större :)


BEGRAVNING

I torstags så får jag till latikberg för att gå på mormor vendelas begravning. Det kändes sorgligt men jag är endå glad att jag for dit för då fick jag träffa släkten igen.
Hon hade kämpat med en sjukdom väldigt länge så det är skönt att hon inte behöver lida mer.
Här så ser ni min kusin och farbror bära bort blommorna.

NU

Jag har inte kunnat uppdatera här på ett tag nu för att jag har haft stora problem med internet och sedan så har jag hafte en massa andra saker för mig. Men det har inte hindrat mig från att ta en massa nya bilder som jag tänkte lägga ut imorgon då jag har tillgång till ett bättre internet hos pappa. Här så tar det år och dar att ladda upp bilderna.
Men nu har man ju fått sommarlov och då är man fri!!
Ska sova nu så vi hörs!

RABARBERSYLT

Tror att rabarber är det bästa som finns. Därför gjorde jag rabarbersylt och pannkaka igår :P

D.A.N.I.E.L


GRILLNING VID NYDALA

Igår så var det 30 grader ute. Så det ver skönt med ett svalkande dopp.
Sedan så for vi och grillade. Vi failade lite när vi glömde tändare. Tur att Palt kom och räddade oss.
Alex grillade bacon på pinne.
Och jag skvättade vatten mot Daniel och min kamera.
Oxh på kvällen blev de lite mera bad. Det var en trevlig kväll trots att jag missade klassträffen.

EMELIE KASTAR BLOMMOR


VATTEN VATTEN

Nu ska jag fara och bada igen !! :D Sen blir det nog klassträff i sävar.

PUMAN I VATTNET

Gillar vattnet som flyger. Det blev en helt annan sak att fota nu. Mycket roligare!
.
Det är så otroigt varmt ute idag. Lika vsrmt inne. Det ver verkigen svårt att sova i all denna värmen.

CONVERSE


Igår gjorde jag slag i saken och köpte mig ett par nya converse.Har funderat på det länge men har haft svårt att välja färg.
Dom behövdes verkligen om man jämför med mina gamla skruttiga skor som jag använt i ett och ett halvt år som nu fått hål i sig .  Men jag kommer sakna färgen jättemycket. Hade lätt kunnat köpa hallonrosa skor igen men dom fanns inte.

PICKNICK I PARKEN

Idag så hade jag och några gamla vänner picknick i en park. Vi åt middag där och förde många intressanta samtal.
Vi fotade massor. Tycker om då andra fotar lite med min kamera så att jag får ännu fler bilder att redigera. :)
Jag är helt förälskad i mitt objektiv. Det blir så mycket roligare då allt blir skarpt igen.
Vid 22tiden så for vi till nydalasjön och badade. Det var förvånandsvärt varmt.
När alla hade farit och jag hade tänkt gå hem så dök Palt upp. Han ville också bada sen for vi hem till han och åt vattenmelon så att jag senare kunde låna hans cykel för det är ganska långt hem.

MYGG ÄR DET VÄRSTA SOM FINNS

Jag har målat från klockan 18.00 till 22.00 idag. Jag dör så trött jag är. Får hoppas att det blir nån sömn idag trots alla myggbett.
.
Imorgon tänker jag nog ta ledigt från målningen så att jag kan fota på riktigt. Objektiv och allt.  

VILKEN PEDDO

Vi har länge levt med vetskapen om att våran kära katt Tiger är bisexuell. Men att han skulle vara pedofil det hade jag ingen aning om förän han försökte para sig med en av våra små hjälplösa kattungar. Tur att dom skall säljas nu så att de slipper bli utnyttjade av sin far.

(jag kan ha misstagit mig också för det kan ju vara så att han bara försökte läxa upp dem)

NYTT OBJEKTIV

Idag så for jag äntligen och köpte mitt efter längtadet objektiv. Det blev en sigma 30mm 1,4 så nu är jag 4200 kr fattigare men som tur var så fick jag rabatt på 400kr. Men det vare värt för jag är otroligt nöjd. Valde att köpa 30mm istället för 50 mm för att jag tycker att det blir för "insomat" med 50mm. 
Det var en otroligt varm dag idag. Häggen luktar gott och jag tror att jag har bränt mig lite.
Efter skolan så fortsatte målandet. Det börjar ta sig men man blir hemskt trött.
Tur att man då hittade en svalkande loka med vatenmelonsmak. Ni kan räkna med att jag kommer att fota mycket mer nu.:)

REGN SOL REGN SOL OCH RÖD FÄRG

Jag har förhållandevis ont i armar,ben och fötter efter 7 timmars målande men solen kan titta fram genom molnen på vissa ställen i länet även om de starka vindarn kan föra ovädret vidare mot västra götaland men till veckan så väntar vi korta sommar regn och goda dofter. Vi ses då jag har ett nytt objektiv i min hand.
.
LIMEAMANDA

BAJSNÖDIG

Jag vill ha ett nytt objektiv ,ett nytt objektiv, ett nytt objektiv.Tänk om jag kunde få ett nytt objektiv ett nytt objektiv, ett nytt objektiv.Då skulle jag vara glad. Tjohej(Tänk det som en sång eller nåt)

DU ÄR 100 GÅNGER SNYGGARE ÄN DU KAN SÄGA ALLTID

Jag känner mig lite vilsen i objektivträsket. Tänk om jag bara kunde få de bästa objektiven och sedan slippa söka och bestämma mig. Fast jag tror att jag har bestämmt mig. Men jag måste endå göra lite "efterforskning" innan jag gör mitt inköp. Nu har jag också fåffreda på att det är svårt att få tag på canon objektiv pga tsunamikatastrofen i japan.

SKATE I SPARKEN RAKT PÅ MARKEN

Igår var jag och ellen och tittade på skatetävlingarna i sparken.
Jag lyckades fånga en liten kille i blått medans han föll.
Och vi fick gratis burn.

DU SKALL KORVA DIG I ÖKNEN

Jag är rädd för att äta grönsaker men det är så gott...
.
Gillar att Daniel gillar att ta bilder med min kamera

MAN BARA VET DÅ DET ÄR SOMMAR

Idag(efter att jag har sovit) så ska jag och Daniel fara till Media markt och titta på objektiv och grejer:D Gu så kul!

STARK SÅS

Igår så åt jag den starkaste såsen jag nånsin ätit. Mega death sås som är en av de starkaste såserna i världen. Endast ytterst lite får en att kräla omkring på marken. Hemskt var det för Samuel som hade fått lite på händerna och råkade gnugga sig i ögonen.
.
Såsen finns att köpa på ica maxi för 100kr. Dyrt kan tyckas för någots om är så starkt att det knappt går att äta.

HOPP

Jag sitter och äter den godaste tomatsåsen jag lagat i hela mitt liv !

SKATEBOARD

Dessa bilder gick iallafall ladda upp nu även om den sista inte funkade men har inte tid att ladda upp den nu för jag ska in till stan och kolla på nå skateboard grejs med Ellen tjing :)

FÖRBANNAD

Jag är så förbannad på internet just nu. Det går ju inte alls att ladda upp bilder. Den enda som ville komma upp var denna men jag hade fler bilder att lägga upp. Har försökt ladda upp dem i typ en halvtimme men endå så vill dom inte. Inte kul så jag publicerar bara denna just nu så får jag väl ladda upp resten imorrn om internet tilllåter.

NU SKA VI LEKA KURRAGÖMMA UTAN NÅGON SOM LETAR

Jag och ellen ska fara och bada idag för att fira ett det är lov och att det är första juni. Jag ska se om jag kan ta några bilder. Det är verkligen inte kul att fota längre då mitt objektiv är sönder. Får se om jag överlever tills objektivet jag vill ha finns i lager igen eller om jag har skrumpnat bort till nåt svart och litet i ett hörn.

RSS 2.0