NU ÄR DET PÅ RIKTIGT

(Ber om ursäkt för den otroligt oestetiska bilden)
.
Nu gäller det. I sommar ska jag maxa mina resultat så mycket det bara går. Nu när jag ej behöver tänka på läxor och kan träna precis vart jag vill så ska det bli någon form av träning minst en timme om dagen. (promened på vilodagar) Igår så provade jag IKSUs egen form av Crossfit och jag har bestämt mig att utöva denna sport som går ut på att bli bästa på allt! Istället för att endast köra tyngdlyftning och vara dålig på ett springa eller springa och inte vara stark.

Några mål jag har är att:
Lära mig chins
Lära mig gå på händer(Detta har varit ett mål i två år snart så nu ska det hända grejer)
Börjar träna intervallträning och rodd
Till hösten gå klättrarkursen och bli bra på det
.
Jag tror aldrig att jag har varit såhär peppad på träning förut och nu har jag äntligen tillfrisknat från min förkylning. Imorgon ska jag fara och köpa nya idrottskläder och ett hopprep så att man kan utföra träningen vart man än befinner sig i sommar för man lär ju göra en massa annat skoj också.
.
Detta är visserligen en reklamfilm men också en mycket inspiererande crossfit film.


PAPPAS BIL


TOMAT

Såhär svullen och röd i ansiktet är man efter att ha åkt rullskriskor i en endast en halvtimme. Tror lite av den röda färgen kommer från solen som brände på och som tillslut gjorde att jag var tvungen att vända om hemåt. Man vill ju inte ha hudcancer eller nåt. Men jag tror det blir fler längre turer med rullskridskorna i sommar då jag har solskyddsfaktor på mig. Tror att det är lite skonsammare för knäna än att springa och dessutom roligare.   Här har ni skönheterna. Tror mamma köpte dem då jag var 8är gammal med de var för stora då. Nu passar de perfekt så jag kände att det var dags att börja använda dem igen.

KULTURNATTA

Bilderna får tala för sig själv.:)

KONSTMUSEET

Idag så var jag på invigningen av konstmuseet. Det var väldigt fint och inspirerande där inne med alla stora fönster och den fina utsikten. Tyckte att det var lite för mycket folk där idag så det blev väldigt varmt och kvavt men utställningarna var väldigt bra, särskillt industridesign utställningen. Snart så ska jag fara och grilla innan vi far på kulturnatta.

REGN OCH SOL


SPINDELMANNEN BRILLOR

Idag så hjälpte jag Elvis att panta alla hans burkar. Det blev 200 kr och då gick han och köpte sig en chokladkaka. Det är så himla äckligt att panta pappas burkar för han ska alltid lägga i snusprillan i dem och då ligger den där och slemmar. Elvis hade sina nya glasögon på sig också. När jag testade dem såg jag typ hela världen i HD, kanske behöver glasögon snart ? Tiger brukar hopp upp till fönstret av dörren då han vill in,tycker han ser söt ut då. Och nu försöker jag skapa någon typ av konst och taggar till på Lördag då det är invigning av nya bildmuseet.

SELMA VILLE VARA MED PÅ BILD

Nu är jag verkligen less på att vara sjuk. Imorgon tänker jag träna och äta raggmunkar, punkt slut.

SLEMKLUMPAR

I helgen har vi lekt med Roger som är helt galen då han hoppar runt och leker. Tycker jag fångade ögonblicket här litegrann då han busade med Daniels händer.
Jag plattade Daniels lockaiga hår litegrann och då kom han på nån sorts indian frilla.
Och jag har blivit riktigt sjuk. Det första jag gjorde då jag vakande imorse var att hosta upp massa äckliga slem klumpar i handfatet och nu kan jag knappt höra på mitt ena öra. Har kännt mig lite dålig hela veckan så jag har inte tränat nåt bara gått promenader till och från skolan.(Sammanlagt blev det ungerfär 4,5 mil den här veckan!) Men nu verklar helvettet ha brutit loss och jag längtar tills jag blir frisk igen. Det svider verkligen i näsan efter alla papparsbitar jag snytit mig på. 

MINA SNUTTISAR

Jag har haft så hilma kul med Roger och Selma de senaste dagarna. Jag hittade en gammal strumpbyxa som jag har använt som leksak och sprungit runt med den släpande efter mig i lägenheten. Oj vad de springer efter mig och försöker ta fast den. Det är as kul att leka med dem.
.
Annars är känner jag mig väldigt sjuk idag så jag har varit hemma och pysslat om mig själv. Sen så ser håret ut som det ska nu.

ETT MISSLYCKANDE

Känns tjatigt med allt prat om mitt hår men det kan ju vara bra att jag dokumenterar det här nu så att jag lär mig att jag inte ska färga blont hemma.Inte nöjd, man ska aldrig försöka övervinna naturens krafter.

HÅRUPPDATERING

Ja här ser ni mitt skadade hår. Jag är verkligen inte bra på att färga och jag skulle ha använt två förpackningar för det räckte inte riktigt. Jag har köpt två till nu. Jag vet inte om jag kan använda dem eller om jag ska föröka färga ljusbrunt. Det värsta som kan hända är väl att jag blir tvungen att leva med slitet hår eller klippa av det och göra nån asm frisyr. Återstår att se.
..
När jag tänker efter så har ingen kommeterat att jag har färgat mitt hår idag. Antingen är det ingen som ser skillnad(fast det är ganska stor skillnad tycker jag) Eller så vill ingen känns sig tvungen att säga att det blev fint haha. För det blev ju inge fint men vad gör det :)
.
(Tycker synd om ida som måste så nåt så förskräckligt,blivande frisör och allt)

KONSTEN ATT FÖRSTÖRA SITT HÅR

Ja det här med hårfärgningen gick ju verkligen inge bra. Det blev typ ofrivillig ombre med massa fläckar och skit. (Ni får se imorgon då jag tagit en bild) Tror jag ska försöka färga en gång till innan jag bestämmer vad jag ska göra med håret. Man vet inte när håret ger upp på riktigt. Då kanske det är bäst att Klippa bort en massa. Tycker att bilderna nedan är himla fina. Kanska borde köpa en lös lugg och klippa bort resten så att det liknar bilden längst till höger fast utan massa hår därbak? Nu känner jag mig ungefär såhär! (En bild på mig då jag var 13 tror jag då jag och Ida tävlade om vem som kunde ha flest körsbärs kärnor i munnen i Bulgarien) Haha!

MÅNDAGS SHOPPING

Idag blev en riktigt kort dag i skolan då våran engelska lektion var inställd, Så jag passade på att kika runt lite på stan och hittade två nya linnen(En ser ni nedan) Senast jag köpta kläder var på jul lovet så det var verkligen dags att köpa lite nytt. Köpte ett halsband och örhängen också. Jag brukar ALDRIG köpa smycken men jag vill alltid ha,tror jag är lite för snål för att köpa sånt. Men ibland så kan man inte motstå. Imorse så var jag och tog lite blodprov på sjukhuset också. Jag är verkligen glad att jag inte behöver göra det så ofta för det känns så himla depriemerande att vara där. Alla som jobbar där verkar så ledsna.Nu har jag nyss avnjutit lite blomkål och broccoli soppa med ägg. (gillar vanligtvis inte lös gula men jag var så himla hungrig att jag inte orkade vänta)
Och detta är vad jag ska göra senare ikväll om jag orkar för jag blev så trött efter jag ätit.

2011

Här är några gamla bilder från förra sommaren,ja jag vill ha sommar nu!

SÖNDAG

Ida kom ju som sagt hit i fredags och då for vi på 5ive. Det kändes konstigt att inte Daniel var med har aldrig varit där utan han förr. Men tur iallafall att Ida var där och kunde skrämma bort alla sliskiga typer och vi hade sjukt kul, synd bara att hon var tvungen att fara så tidigt på lördan för då hann vi varken ta kort eller gå runt nydala. Men det får bli en annan dag helt enkelt. Ida du får komma tillbaka hit snart och hämta ringen du glömde här ! <3
.
Idag så kände jag mig lite förkyld så jag tog en promenad runt nydala idag istället för att träna benen eller springa, tror det är ungefär en mil så det får bli min dagliga motion idag. Annars har jag inte gjort så mycket annat vettigt,bara varit med mig själv och tagit det lungt. Sånt kan behövas ibland.
Jag tycker verkligen att isen borde smälta lite fortare.Det är ju snart dags för första doppet ju !
Här en en bild på då jag och Ellen badade den 1a juni förra året,sjukt kallt.

SOLNEDGÅNG

Solnedgångar kan verkligen aldrig bli dåliga på bild. Det spelar ingen roll hur bra man är på att fota eller vilken kamera mana har för att solnedgångarna är så vacka i sig. Det är ganska enformigt att ta en massa bilder på solnadgångar men det är svårt att låta bli då man ser en. Detta är en bortglömd bild från i sommras. Åh ge mig sommar!<3

KORVSTROGANOFF

Imorgon kommer Ida hit och det kommer bli så himla kul. Vi ska fara på 5ive (hon har aldrig varit där) sen så ska vi fota en massa bilder och gå promenad runt nydala. Jag hoppas verkligen att väder prognosen har fel om att det ska snöa i helgen,vill ju ha sol och imorgon hade jag dessutom tänkt gå till skolan men det tar lite mer än en timme så jag får se om jag orkar stiga upp lite tidigare fast om vädret är hemskt så avstår jag nog.
.
Idag så gjorde jag dessutom världens godaste korvstroganoff med blomkålsris. Här är receptet fast jag bytte ut korven mot sojakorv och hade inte i någon kalvfond. Men det bli hur gott som helst. Kommer typ inte kunna tänka på annat än korvstroganoff imorgon!

R.I.P

Idag somnade morfar Gustav in. Nästan ett år efter mormor Vendela.Synd att allt dåligt alltid ska hända på samma gång. Vila i frid.

SYMMETRI


NYA INKÖP

Idag så åt jag världens godaste frukost,quorn burgare och sallad. Eftersom att jag var ledig ända fram till ett så passade jag på att gå till cyberphoto och köpa en fjärutläsare med timer och en 7 i en reflexskärm. Det kommer nog väl till pass i helgen då jag och Ida ska fota nya bilder till henner bloggdesign. Det känns verkligen kul att kunna ta bilder utan att stå vid kameran.
.
Köpte lite färska hallon också. Jag förstår verkligen inte att jag aldrig har köpt det förr för det var verkligne hur gott som helst(fast inget slår svenska vildhallon). Längtar tills man kan köpa svenska jordgubbar, kommer typ äta ihjäl mig på dem i sommar.

BLÅ

Inatt så gick det inta alls bra att sova med tanke på att jag vaknade kl 15.00 igår. Låg och vred mig till kl 3 inatt så inte blev det mycket sömn. När jag kom till skolan idag så var två lektioner inställda så jag börjar efter lunch. Känns surt med tanke på att jag har fått allt för lite sömn och lika gärna hade kunnat sova till kl 12.00 .

VALBORGSMÄSSOAFTON

Gårdagen blev mycket lyckad. Vi vandrade uppför bräntberget och tittade på utsikten sedan bar det av till campus för att titta på brasan som nästan hade brunnit klart och jag köpte en chokladmunk och överdrivet salta varma chips. Kvällen avslutades på nydala vid en eld med trevliga människor.

RSS 2.0