Valborg

Idag är det valborg (för de som inte uppfattat det än :P)då ska va med tjejorna. Först ska vi in till umeå och äta någonstans sedan ska vi dra till campus, är ju ganska många som ska dit så det blir nog kul o träffa folk ^^ Synd bara att det är så pissigt väder men vi ska i allafall fara till ellen sen och grilla hela natten lång typ. Va nyss på ICA och köpte korv och sånt. Blir nog en awasome valborg iallafall ska ta med mig kameran också och fota lite så att ni får nog se några bilder sen.

Bild från weheartit.com

Lysande



Nu känner man att det är sista tiden i 9an allt lider mot sitt slut. Bara några få prov kvar och det är ljust ute fortfarande man är piggare och gladare. Idag på svenskan skrev vi dikter och då kom jag på att det är ganska kul om man kommer på något bra :P

vilhelm moberg


Idag har det varit jättefint väder så jag har varit ute nästan hela dan.Kom på jag på att jag har en muntlig bokrecention på måndag och jag har inte ens läst ut boken så så jag fick typ panik. Blev så trött då jag läste så att jag råkade somna . Märkte typ inte ens att jag somnade men sedan kom pappa in i mitt rum och sa att vi kulle fara till farfar fast jag följde inte med för jag va inte klar med bokrecentionen. Senare så ringde ida och vi pratade ganska länge(som alltid).

I sommar jag och ida hitta på mycket kul <3

det är kul att åka MOppe


Idag så har jag varit på konfirmand träff det började kl 9 och då gick det ingen buss så jag tog moppen för första gången i år. Det kändes vekligen bra fast det va lite ovant. NÄr man har moppen känner min sig så fri Behövde inte ens tänka på att skynda mig till bussen så jag eric och en till kille kastade en boll som såg ut som en grape frukt och då ville jag bara äta upp den :P haha

Ikväll kanske jag ska vara med Eric oh Jonathan fast jag kanske måste vara barnvakt åt Elvis så jag får se. Annars blir det väl att spela gitarr <3 fast jag har ganska ont ett finger nu hoppas att jag får såndår gitarrförhårdnad som jesper har. Då gör det säkert inte lika ont :P

Sen så har jag och Ellen ett problem..... :\

Power


Det tog 6 år att förstå hur min stämapparat fungerade. Men nu kan jag stämma gitarren helt själv och jag har dessutom gjort många framsteg inom spelandet. Jag älska att spela gitarr!

MIna fingrar gör ont


Min tomat planta har vuxit snart kan jag äta tomater:D

Idag har jag varit på musikanten och tittat på gitarrer med mamma. Jag hittade en som jag ska köpa men mamma sa ba att vi ska tänka på saken så vi ska köpa den imorgon istället. Mina fingrar värker för att jag och maja satt och spelade gitarr hela skolansval. Kommit på att gitarr och foto är det jag lever för. Sen så har jag ätit gammal glass som varit smält och blivigt återfryst på hemkunskapen. Kollektiv bastraffning säger jag bara!

Nu är det inte långt kvar till sommarlovet!

Plinka

Idag på musiken gick det extra bara att spala gitarr och min lärare sa att jag hade gjort framsteg så jag kände mig extra pepp på att spela lite när jag kom hem. Men jag giller inte min gitarr så mycket tror att jag ska köpa en ny för jag vill ha en som man kan ha metallsträngar på. Tycker att det låter mycket bättre och är skönare att spela på. Ska se om jag hittar någon på blocket för det känns onödigt att köpa en jättedyr nu när jag inte ens kan spela så bra än.

Transvastit horan

Idag på engelskan så har vi börjat med ett nytt grupparbete då vi ska skapa seriekaraktärer utifrån bilder vi fått välja. Vi kom på väldigt bra saker dock inte så serösa fast ganska invecklat. Det ska då utspela sig på en färga och på färgan så jobbar det en strippa,en kapten,en bartender, en transvastithora sen så finns det en bög och bögens tjejkompis som är på semester. Skrattade ganska mycket då vi hittade på allt vi är ju gnaska kreativa. Får se vad vad vi kan hitta på som ska hända i serien senare . :)

Tänkte slänga in en bild på mig också  :)

Färg


Bilder från fredags innan jag åkte till ida.

Bländaren




Idag när jag kom hem från skolan så upptäckte jag att det börjat växa blommor på våran gård och då blev jag jätteglad och sprang in och hämtade kameran. Jag har kommit på en ganska bra taknik för att ta närbilder nu. Trodde inte att det gick att göra det med min kamera förut. Sen så har jag ju inte berättat att min katt har fått kattungar. De är jättesöta det blav 2st. Kunde inte ta så bra bilder på dem för jag ville inte störa dem för mycket för de är så små än.

Våren är här.



Bilden tagen från weheartit.

Som vanligt så älskar jag fredagar. Idag på hålet var jag Eric, Josefin, Malin, Johanna och Marie ute och hoppade hopprep med några 1or. Har inte hoppat på jättelänge. När barnen på skolgården börjar spela nigger och hoppa hopprep är det verkligen vår.

Nu ska jag äta sen ska jag till sävar och sen Ida! Längtar tills jag får komma till min älskade kusin var längresen. Kommer därför inte att uppdatera så mycket imorgon. Trevlig helg!

Gymnasieintagningen.nu

Hej jag har kommit in på Natur på minerva. Det var mitt förstahandsval så jag är glad. Fast egentligen bryr jag mig inte om vilken skola jag går på bara det är natur. Men jag tycker att minerva känns bäst så jag valde det som första :) Har inte sladden till min kamera så jag kan inte ladda in några bilder men igår så lärde jag mig hur man använder bländaren. jippi

Efter sol kommer regn,efter regn kommer sol


Bild på himelen idag när molnen började blåsa in.

Det regnar ute nu.
Det är bättre än att det det snöar men jag hoppas att det försvinner lika snabbt som det kom för jag vill ha sol imorgon också. Fast jag kommer inte att kunna va ute i solen efter skolan imorgon för jag ska fara på kurs för och ta körkort. Kommer bli ganska kul att börja köra bil. Men det är många som har sagt att det är ganska tråkigt på kursen men det får man väl stå ut med. :P  Sen måste jag bara snika in med att jag och Emelie är bäst på kemi.

Juce katt och sol



Idag var det en riktig vårdag. Solen 5+ grader och himlen var klarblå. Det är sånthär väder som gör att jag vill fota. Kan inte vänta till sommaren då jag ska fota så mycket jag bara kan. Idag då jag kom hem från skolan skottade jag bort lite snö från min altan samtidigt som jag drack juce och klappade tiger som fick stå modell medans jag fotade. På något sätt lyckades jag få en ganska skarp bild på tigers morrhår vet inte hur det gick till eftersom att min kamera inte är den bästa.

Sen när jag gick in så kollade jag några bloggar, nästan alla hade skrivit om vårkänslor och mopeder. Fick nästan lite lust att ta mopeden ut en sväng.

snart slut på lovet



Snart är lovet slut och jag kan inte göra nåt annat än jobba på mitt bildarbete för det ska in på måndag. Måste fara in till stan nu och köpa lite grejer till det. Hoppas att jag blir färdig fort så kanske jag kan göra nåt ikväll men det är inte så troligt för jag måste göra lite vanlig tråkig läxa. Kom nyss på att det är ca 9 veckor till skolavslutningen. Dessutom så har jag fått en instriktionsbok till språkresan till frankrike som jag ska göra i sommar. Låg och läste innana jag skulle sova igår och då insåg jag att det inte va så långt tid kvar. Känns lite läskigt med tanke på att jag inte kan franska.

rebecca är äckligt gosig och snäll HAHA



Idag så SMALL mitt cykeldäck. Det sa pang och jag fick ett blåmärke på benet av trycket :P Trodde inte att cykeldäck kunde smälla så :P

SEn så har jag hittat en liten gullig låt om täfteå haha :P Jan Hammarlund – Täfteå

Filip karlingsdotter



Jesper and the vitnegerZ

Ny frilla


Bild tagen av ida andersson redigerad av mig

Idag har jag varit och klippt mig. Har bestämt mig för att jag ska spara ut håret och ha lugg så det blev typ inte så stor skillnad men det blev bra :) Brukar oftast vara ganska nervös innan jag ska klippa mig för det brukar oftast bli fult men denhär gången gick det bättre för att jag vet att alla frisörer brukar göra ful styling så det är bara att fara hem och duscha och fixa det som man vill sen. Ska typ snart fara till sävar och vara med Philip och Fredrik så ha en bra kväll :)

Telefon

Igår så pratade jag och ida i telefon i nästan 3 timmar. Tror nästan att det var ett rekord men eftersom att det blev så jobbigt att hålla i telefonen så kom vi på vårat egna lilla knep. Kolla hennas blogg http://pellersson.blogg.se/


En bild jag gjorde för länge sen hör inte till inlägget men :P


converse


Köpte dessa skor idag. Tänkte egentligen köpa ett par blåa men jag ändrade mig just innan jag skulle köpa dem :P Alla har typ vita converse nu fast det finns så många fina färger och välja på.

briller



Ett par solglasögon som vi hittade på HM riktigt najsiga :P

Snusa te påsar



Idag på stan så for vi på cafe och då fanns det te påsar just vid vårat bord. Vi satt typ och luktadet på dem för att det luktade så gott med jordgubbs te men sen kom vi på att det såg ut som stora snuspåsar så vi provade att stoppa upp dem under läppen HAHA :P det gjorde typ nästan ont för de va så stora och all slaiv sögs in i te påsen men det va kul Ellen såg jätterolig ut.HAHA

God morgon


Detta är vad jag vill äta till frukost idag. Det är en rostad macka med jordnötssmör och banan, det är jättegott. Något som är ännu godare är att byta ut jordnötssmöret mot nutella dock är inte det lika nyttigt så det gör man typ inte:P Nu ska jag fara in till stan.

Jag vill vara med ida


ledsen gubbe




En gubbe som är ledsen som jag ritat


freja goes crazy


Detta är en bild på min kusin Feja då hon har på sig Idas fina solbriller. Tror att det Ida som har tagit bilden som jag nu redigerat lite i photoshop.  Länktar verkligen till sommar nu och det är 2+ grader ute nu Wihoo! snart blir det sommar.

Här hitter ni Idas blogg
http://pellersson.blogg.se/

långe man



Kom nyss hem från sävar. Har varit med Jonathan och Eric det va kul vi skulle egentligen ha filmkväll med Pontos och Johanna också men de kunde inte komma så vi körde tv spel istället Haha. Kom nyss på att jag tänker bli nörd på data spel. Brukar typ aldrig spela annars men det är typ ganska kul. Får köra lite med lillbrorsan då blir han säkert glad :P Han kan typ alla halo banor utantill. Dagens barn leker  inte med leksaker längre, de spelar typ dataspel :P

Choklad ägg


Sånahär ägg har jag ätit idag. Fick säga åt mamma ätt köpa dem när hon for hem från norge för att de finns typ inte att köpa här längre :( Det är choklad ägg fylda med vit choklad mosse ? eller nåt :P Man kan iallafall äta den vita chokladen med sked. Älskar de här äggen ! Synd att de inte finns i sverige längre :(

Saudiarabien



Satt och tittade igenom några bilder på mammas dator och hittade det här från då jag bodde i saudiarabien. Bodde där i ett halvår och man kan säga att det var vändpunkten i mitt liv.

foto


hår problem


JAg sitter och funderar på om jag ska fortsätta att ha kort hår eller om jag ska spara ut. Tycker om att ha ganska kort hår men det känns tråkigt att fortsätta ha det. Skulle försöka hitta bilder från 7an då jag hade långt brunt hår och då hittade jag dessa. De översta bilderna är tagna med min mobil och det är ungefär sådär våra kort i 7an såg ut haha :P  Saknar den tiden. Nedersta bilden är från 8an. Hittade ingen bild där man ser mitt hår bra men vad tycker ni? LÅngt eller kort hår ?

jaha ?


Haha jag vet inte varför jag  la in denna bild men Elvis ville att jag skulle ta kort på pikachu när han hade en cowboyhatt på sig? Haha ?Jaha nu ringde Jasper så jag orkar inte skriva nå mer :p hej då

God påsk



Idag så har jag tagit lite påskbilder på ägg för att det är gott :) Har nyss kommit på ett det är gott att ha ägg på knäckebröd. Sedan bakade jag lite bullar fast jag tror att vi hade en massa i frysen men jag tycker mest om dom som jag bakar för då är det inte så mycket kanel på och så är de saftiga. Men jag gillar typ alla bullar men jag kände helt enkelt för att baka

Medans jag bakade så knackade det på dörren och då stod en liten påskärring där och räckte fram en lapp där det stod god påsk. Blev typ glad för det brukar inte va så många barn som kommer och påskar här för att man måste som svänga av från vägen. Men jag sprang och hämtade en godispåse och tömde typ hela satt hon fick mycket godis. HAHA skulle gett hon en bulle också om de varit färdiga :P

LOV


Nu är det lov och jag tänker nog bara vara hemma idag och jobba på mitt bildarbete. Bild på en av mina katter :)

Har också fixat en ny design till bloggen :)

Svarta backen



På kvällen tog vi med oss bobben och gick... ne jag mena klättrade upp för svarta backen. Den var jättebrant och läskig att ta sig upp för och inte minst jobbig. Sen så var det jättejobbigt att dra upp bobben men vi klarade det. Från toppen tog Sara och Ida bobben nedför gröna backen och eftersom att jag och Emelie inte hade nån bob så skulle vi åka rumpa nedför svartabacken. Jag började åke och det gick så fort att det inte gick att stanna och jag skrek satt halsen dog typ :P Va askul iallafall.

Var svårt att ta bilder med lång slutartid utan stativ iallafall men tyckert att det blev bra endå :)

RSS 2.0