Det berömda Elvis smajlet

Förra julen så fick Elvis ett nintendo DS av pappa i julklapp. Han älskar att spela spel på det, spela in ljud och ta bilder med den. Bilden ovan har han tagit på sig själv med sitt Nintendo DS någon gång då han kände sig lite extra fin tror jag , vattenkammad sidbena o allt. Han har den som visningsbild då han öppnar spelet så att varje gång han öppnar och jag ser eller om jag ska låna nintendot och spela på den så håller jag verkligen på att skratta ihjäl mig men jag försöker hålla mig så gott jag kan för att han inte ska bli ledsen. Leendet ser verkligen  äkta ut. Men världens bästa lillebror det är han iallafall.
'
Tycker att man kan se en viss likhet med min pappa som ler så fint på bilden härunder.

Jag och Ida

Jag hittade tidnings bilder på mig och Ida från då vi var nyfödda. Tänk så kul vi har haft under alla dessa år. Den nedre bilden är på mig och Ida då vi var 11och 12 år gammla.

Vackra bilder

Vackra bilder på Anton från släkt julen.
.
Ikväll ska  ska jag se på pirates of the carabean 3 som går på tv. Har inte riktigt sett den har bara set små delar av den.
Detta inlägg är tillägnat till Elin (min kusin) som hellre läser blondinbellas blogg än läser sin älskade bästaste kusins blogg. Jag kan skicka bilderna på Anton o alla andra till dig när jag kommer hem.

Teleportera sig bort till Stockholm

Tänk om jag var i stockhollm  just nu. Det hade varit hur awesome som helst
då skulle jag ha träffat mina älskade stockholmare och göteborgs bo. Men så blev det inte. Jag få komma och hälsa på en annan gång istället. Jag länkar jättemycket tills jag får träffa dem nästa gång. Det vore ju kul om jag fick träffa Helena då också för hon ät ju i thailand nu.
.
Tur att jag är hos Ida just nu. det är inte så dåligt det heller . Vi har nyss vaknat och snart ska jag färga håret. Får se hur det blir har aldrig provat den här färgen förr:)

Rebecca ♥ Ida


lek med lampa hos ida

Jag och Ida har lekt med min kamera litegrann idag. Nu så tror jag att vi ska börja leta efter en film vi kan se, fast klockan snart är ett på natten.
'
Idag så var jag,Ida och Elin i Umeå och tittade om vi hittade nåt på rean. Själv så hittade jag ingenting men Ida och Elin shoppade loss. Jag blir oftast så trött av att titta på alla människor som springer omkring och plockar åt sig en massa rea saker så jag orkar nästan inte kolla efter nåt själv. Elin hittade iallafall en damsugare för 39kr det var ju inte helt fel.
'
'
Efter att vi kommit hem så dansade jag och ida loss till den här låten:

En sommar natt

Tänkte bara bisa ett par väldigt gamla bilder för att visa vad jag och ida syssel sätter oss med på sommarlovs nätterna. Vilka minnen.Vilka skönheter.
Ha en bra dag !

Daniel


Varför misstänker bloggare bloggläsare?

Jag tycker verkligen inte om att det är jättemånga bloggar som har gjort så att det inte går att kopiera bilder. ibland om jag vill rita av nåt så går inte bilderna att spara så då kan jag inte zoma in. Vad tror bloggarna att man ska göra med deras bilder egentligen? Tycker att det är bättre om de skriver sin bloggadress och ber om att man länkar till dem om man kopierar deras bilder då får de ju publicering istället.  Men alla gör ju som de vill. Men själv så förstår jag inte varför man gör så, man kan ju lika gärna köra print screen om man vill ha bilden ju så att göra så att det inte går att kopiera hjälper ju egentligen inte. Sen så tror jag inte att folk kommer kopiera bilder och sedan säga att de har tagit bilderna själv.
Nu ska jag i alla fall fara till våran stuga och fira jul där. Tror inte att jag kommer ha tillgång till nåt internat men jag har gjort några tids inställda inlägg så att det blir lite uppdatering endå.

Vintern på kvällen


Tiger i solen



Just nu är jag hor mormor och morfar och har haft lilla julafton. Sen ikväll så ska jag och några till fara och åka skridskor på nolia . Oj jag är typ trött kanske borde gå och vila en stund så att jag inte åkar ihjäl mig på isen ikväll. Ni får titta på den här våriga gamla bilden på tiger så länge. Tror jag har visat den förut men tyckte att den var värd att visas igen för man får verkligan vår känslor av den. 

LP

Kolla vad jag fick av pappa idag! Så jävla glad jag blev !Det passar bra nu när jag har fått en LP spelare så att jag har lite musik att lyssna på. Det fanns riktigt många bra skivor bland alla de där skivorna. Tycker om att musiken känns mer riktig på LP. Det är inte som en digital fil man bara trycker på för att den skall spelas den här måste man ju lägga i LP spelaren och sånt.

Bjöörn

Just nu så sitter jag och björn på café station och väntar på Ellen som verkar ha virrat bort sig totalt och tappat bort sig på stan. kanske ska gå och leta upp henne och se om hon lever ;)

C.R.A.Z.Y

Ikväll så har jag sett på C.R.A.Z.Y som är en av mina favoritfilmer. Dock inte lika bra som Into the wild men den ligger nog just snäppet under.Har sett den förut men den här gången så såg jag den helt utan text och den är på franska. Jag vet egentligen inte om jag förstod exakt vad de sa. Jag tänkte som inte på det filmen bara flöt på och man fattade allt endå fast det var på franska. Men det kan ju bero på att jag sett den förr.Jag diggar hans rum med regnbågar planeter och grejer. Sen så har han typ folie på dörren? Ja det är ju ett sätt att pimpa upp sitt rum i alla fall.
'
Filmen handlar om killen på bilden som är bög och har en pappa som har svårt att acceptera det så att han försöker dölja det.Nu tänker jag inte göra en filmrecension och summera hela filmen. Men det är ett film tips i alla fall ^^
'
Försökte få våran franska lärare att visa den för oss på lektionerna för att hon brukade alltid visa jättedåliga filmer. Men så blev det inte ,det var synd.
'
Hittade inte nån bra trailer så ni får titta på ett klipp från filmen me bra musik å allt^^

Före och efter

Det blir mörkt så fort nu att man nästan aldrig får några ljusa bilder. När det är som ljusast på dagen så är det typ endå ganska mörkt, speciellt när det är mulet.Därför måste man ljusa upp bilderna ganska mycket i photoshop. Här ser ni ett exempel på en bild som jag tog idag. Har egentligen inte ändrat så mycket bara ljuset i curvs. Tycker endå att det blev ganska stor skillnad.
-
Sen så måste jag bara säga hur stark jag känner mig, Känns som att jag har tränat hela veckan typ och allt har bara varit en massa roliga sporter. NU har jag jättemycket tränings värk. Men det är bra då har jag kämpat i alla fall.

Vid stranden i svartvitt

Å Jag saknar verkligen alla som var med på resan till Frankrike. Man blir så lycknig av att kolla på bilderna därifrån är jätteglad att jag tog med mig kameran dit :) Hoppas verkligen att jag kan fara och hälsa på i stockholm nu under jul lovet. Jag kan inte  förstå att jag inte läser franska längre trots att jag hatade det. Jag satt ju och härdade på franska lektionerna i 3år, det känns som att jag har gett upp. Men man kan ju inte göra allt här i världen jag får helt enkelt läsa det efter gymnasiet eller flytta till Frankrike ett tag så att jag lär mig. <3 god natt

ont i hela kroppen och disken väntar

Alltid då man har varit och åkt skidor så blir man helt slut. Så är det varje gång. Men just när man åker så känner man ingenting jag känner brukar inte heller känna att det är jobbigt på nåt sätt.Men efteråt så somnar man nästan. Det gjorde jag idag då jag såg på film med Elvis. Sov typ där i 3h. Så nu är jag ganska pigg :)

903 bilder

Idag så var jag och Ellen och åkte snowboard för första gången den här vintern. Vi for till Bygdsiljum, det snöade och alla backar var inte öppna. Men det var jättekul endå det var mycket lös snö fast hopp backen var inte klar än men det sket vi i och åkte där endå. Det var ett misstag för det var stora is klumpar där som man gjorde illa sig på om man ramlade. Men jag måste säga att skogs spåret var roligast, som alltid.
.
Idag så har jag tagit 903 bilder! Det är ganska mycket  brukar vanligtvis ta ungefär 100 st då jag har med mig kameran. Skall göra nåt kul av bilderna men det får ni se sen.
.
Tror att jag ska ta och ge Elvis en av hans julklappar =(en film) så att jag kan se den med han och vila för jag är helt slut i kroppen. Därför jag inte hade så mycket inspiration då jag fixade bilderna^^ God natt!

Snön är kall

Nu endast en dag kvar av skolan.

Skills


Jag lärde mig iallafall hur man ritade med olika lager :P hehe oj vad bra jag e :) men jag ska bli bättre :)

kamel


Stop motion

Jag vill göra en stop motion film. Antingen så gör jag med bilder eller ritar på datorn. Fast då blir det nog mer en tecknad film. Fast ja jag vill göra det i alla fall. Stop motion filmer är så roliga att göra.

går igenom ryggen börja knarka

Det var något sådant en gubbe i busskuren sa till oss imorse ,Sen så gick han........

Dagen började bra. Jimmy pimpade fönstret i bussen med post-it lappar. Tänk så glad nästa person som sätter sig där blir då den ser lapparna. Det är sådant som höjer livs kvaliten.

Snön smälte imorse sen kom den tillbaka . Vilken tur man har för på lördag ska ju jag och Ellen fara och åka snowboard :D


Lång slutartid

Idag då jag och Ellen var och åkte skateboard så gjorde vi jätte mycket framsteg. Jag lärde mig att droppa från högsta rampen och göra olly eller olli eller hur man nu säger ^^Jag längtar redan till nästa gång jag åker men det är nog ganska länge kvar tills dess för för skateboard hallen kommer vara stängd under lovet för de ska bygga om. :( Men det blir nog jättebra då det är klart :D
.
Nu ska jag gå och slå in en massa julklappar som pappa har köpt och inte orkar slå in själv men 50 kr sitter bra i dessa dagar. :)

Skåda denna vackra skapelse!

Nu har jag provat adobe illustrator för första gången detta är resultatet. Jag höll på att dampa lös på alla konstiga knappar och sånt. Varför kan inte alla program vara som photoshop? Det gick typ inte ens att spara bilden normalt i jpg. Nu måste jag verkligen lära mig programmet :P Men nu är det för sent för det för jag ska sova. God natt.

Saudi Arabien

Det här en en jättegammal bild jag som jag tog för 4 år sedan då jag bodde i Saudi Arabien. Den är tagen med en helt vanlig digital kamera som jag nu har photohoppat.
.
Bra saker:
I helgen ska jag åka snowboard.
Imorgon ska jag åka skateboard.
Jag har massor av roliga Adobe program som bara bara väntar på att få installeras.
.
Dåliga saker:
Vi fick säga adjö till våra high tech skåp idag och flytta in i några gamla sunkiga skåp
Vi hade matteprov.
Jag har varit trött hela dan så jag har somnat flera gånger på en massa olika ställen.
.
Det var typ allt.
Jag funderar på att göra bloggen lite smalare för den blev för bred förra gången tror jag.

En lampa som ryker.

Det här är en bild som palt har fotat och jag redigerat. Jag sitter just nu på golvet i idas rum och har datorn på idas säng.Det är förvånansvärt hur stor skillnad det är mellan dator skärmar och datorskärmar. En del bilder som jag fixar på den här datorn blir jättefula på andra skärmar för att färgerna på den här skärmen är så ljusa så att färgerna blir fel.
.
Jag försökte nyss lära mig använda 3d programmet Maya 3D max som är ett program de använde sig av då de gjorde Avatar filmerna. Dock å gick det inte så bra, men jag ska lära mig.
.
Jag tycker också att filmen är otroligt bra, väldigt fina färger och sånt där. Det är det jag gillar mest med filmen alla färger och ljus. En sån film vill jag kunna göra. jag kom ihåg att det var väldigt populärt att photoshoppa sig själv till Avatarer ett tag. Själv provade jag inte men jag kanske borde? Det vore intressant att se hur resultatet blev.

Life is like a box of chocolates

Idag efter skolan så ska jag fara hem till Ida och sova där. Jag trodde att vi hade matteprov idag men vi hade det tydligen imorgon så det innebär att jag kanska kommer att måstaa plugga lite hos Ida :( Men men det går nog bra.
.
Ni skall veta att Kinder maxi är den godaste godisen som finns. Typ som kinderägg fast billigare och utan leksak som bara ligger och skräpar. Oj nu har jag verkligen slut på ström på datorn, fast vi ska endå äta snart så . :P

Tur att man inte ritar lika fult längre

Detta var de första riktiga teckningarna jag gjorde på ritplattan. Det är kul att ser hur mycket man har förbättrats på ett år. Då hade jag till och med kalkerat av konturerna bara för att jag var så dåligt. Men nu går det jättebra :) Man lär sig.
.
Pappa ringde nyss och sa att jag stavat fel på tur och råkat skriva tyr men nu är det kirrat. ^^

Monster i ett träd

Helt plötsligt så fanns monstret bara där.
-
Idag efter skolan ska jag nog fara på stan med Ida och Jessica. Då ska jag köpa kläder. Jag har verkligen minskat på min konsumtion av kläder sen jag började gymnasiet. Förut så köpte jag typ kläder hela tiden nu har jag bara köpt två tröjor sen vi började gymnasiet. Måste verkligen  köpa nån varm tröja för det är jättekallt i våran skola. Det är till och med kallare än i Sävar skola och då är det kallt. Dålig arbetsmiljö säger jag bara.

Work in progress på ritplatta

Jag hoppas verkligen att ni ser vem det föreställer :)


När jag såg Nico di Mattias bilder som han ritade så blev jag jättesugen på ett rita också. Så jag började rita fast det var ganska sent men nu så slutade jag så att jag får sova några timmar inatt i alla fall :) Spelade också in en film som jag ska visa er då teckningen är klar. God natt!

Nico di mattia

Jag upptäckte Nico di mattia då jag var 13 är gammal. Jag blev helt paff då jag såg hans videos för första gången. Jag visste inte ens att man kunde rita så där bra innan. Det var ungefär då jag började lära mig photoshop också. Sedan dess har jag alltid velat ha en ritplatta. Dock så har det varit en sak som jag glömt att önska mig endå för det är ju en sak som inte så många andra har och man glömmer lätt bort att den finns.
.
Men så för ett år sedan så kom jag ihåg att önska mig en i julklapp tack vare Robin. Nu har jag snart haft den i ett år. Har inte hunnit rita så mycket på den och jag är långt ifrån lika bra som Nico di Mattia men varje gång jag ser hans videos så känner jag att jag vill rita på den.
.
Kolla så jävla awesome han är!


Tips ?

Nu när det är jul och allt så tänkte jag passa på att rita lite på ritplattan. Eftersom att det typ tar  4-5 timmar att göra en sån här teckning så och att jag oftast inte orkar rita klart om jag blir störd (som rihanna bilden) så brukar jag oftast känna för att rita på natten. Men nu är det så att jag skulle vilja ha lite tips på vad jag kan rita för det är oftast det som är svårast att bestämma sig för.
Skulle vara väldigt tacksam för lite tips. :)

Julen överskattad


.
Update: Vi ska tydligen fira jul mad släkten så nu blev allt bra igen :)
.
Sen så far pappa och Marie  på julfester och julbord helatiden så att jag måste vara hemma med Elvis hela helgerna. Kul liv!

Palt schack mästarN

Ser ni alla priser, alla är Palts. Han är typ schack mästare så jävla coolt. Och kolla vilken söt säl han hade också :P Jag måste verkligen möta han i schack nån gång.

Gör om gör rätt

Ikväll har jag gjort ett nytt försök med Harry Potter. Till skillnad från förra teckningen jag gjorde så blev den här ganska bra. Egentligen så tänkte jag rita Hermione brevid också men då kom jag på att jag e ju vänsterhänt så att då skulle jag kladdat ut Harry istället.
.
Om ni jämför med bilden nedan som jag ej blev nöjd med och inte orkade göra klart så ser ni att jag orkade lägga ner lite mer tid på den jag gjorde nu.


Alla tänker


Promarkers

Idag så har jag ritat en riktig teckning med mina promarkers. Förut har jag mest suttit och klottrat på en massa papper med dem. Som bilden längst ner tex. Det är synd att jag inte har alla färger men jag får försöka fixa dem :) Synd bara att pennorna är så dyra.
Det var faktiskt ganska svårt att rita med dom här pennorna för att jag inte är van. Men man lär sig väl.

Monopol går ut på att fuska så mycket som möjligt


Ikväll blev det lite eldning och åkning på bräntberget. Mina skor smälte lite grann då jag värmde fötterna vid elden fast det var bra för de var lite sönder så när plasten smälte kunde jag trycka tillbaka det och laga skorna lite.
.
Efter ett tag for vi hem till Palt och spelade monopol, drack te och åt pepparkakor.Visste ni att det finns monopol på xbox. Det har vi hemma men det är inte kul för då kan man inte fuska. Det ska vara gamla hederliga monopol. Kan tilläggas att jag vann ikväll!
.
Jag tog massor av bilder också men dem ska jag fixsa imorgon typ för att om jag gör det nu så blir det bara slarv. God natt:)

Julmust med russin och mandlar.

Idag på skolan så serverade de gratis Glögg . Brevid så stod det lite russin och mandlar som jag hällde ner i koppen. När jag skulle dricka Glöggen så upptäckte jag att det var Julmust. Så jag fick dricka julmust med russin och mandlar i. Det var inte så lyckat gör nog helst inte om det.

Önskelista

rebecca jäger om Julgodis:
Ho ho. Skoterjävlarna är sålda och tomten tittade ner i en container. Han har inte sett nån önskelista.
Om tomten undrar så kan jag väl ta och skriva mig en önskelista här på bloggen.


Reflexskärm
Trådlös utlösare
Ny mobil som kan ha spotify och helst inte touch
IR filter 52mm
Munspel
Pengar
Blixt till kameran
Nya ''stift'' till ritplattans penna
LP skivor : Bob Dylan Bob Marley, John Lennon, Beatles, BeeGees ja typ vanliga kända som e bra.
Ny dator
Skrivare till datorn som kan skriva ut bilder
Ramar till bilder
Typ lera för jag blev inspirerad av Benjamins skulpturer på FB
Ett till hål i örat
Nån som kommer och stämmer Pianot hemma.
En skateboard som ej är köpt på intersport


Kort

Idag så var jag och Ellen på Chlas Olssons. Vi stod och löste rubicks kube jättelänge. Det var lite kul att bara stå där och försök lösa den mitt i affären, Jag klarade den nästan och Ellen klarade den helt. Så kul hade vi idag.
.
Sen så gjorde vi båda framsteg på skateboarden :D
'
Skateboard låt som min engelska lärare visade oss.

Skapelser

Bilder från weheartit.com (tyckte att de passade ganska bra för tillfället)
Helt plötsligt så kände jag för att skapa något. Något som är större än 1m högt. Detta ska jag försöka utföra om inte inspirationen svalnar.
Snart ska jag ju fara och skejta med Ellen :D  Det kanske får mig på andra tankar.

Toakonst

Detta stod på väggarna på hamnmagasinets toa. Kände bara för att fota det lite :)

Vad gör denna onda människa?


Vad har jag gjort för att förtjäna detta? David Norman varför skall du visa mig spel som ej går att vinna! Må du tyna bort på springbanan.
.
Jag har suttit och försökt springa 100m i ett spel men bara kommit 18.4m. Jag har säkert suttit i 1-2h! Det gick inte att slita sig ifrån det för man blev så arg för att det inte gick. Spelet heter QWOP om ni vill söka efter det på google men jag varnar er. Det är inget spel för de som har dåligt tålamod.
.
Nu ska jag gå och försöka läsa klart Harry Potter boken till Engelskan. Sov gott.
Ber om ursäkt för en bild av dålig kvalite.

Café station

Just nu så sitter jag björn, David och Jimmy på Café station och chillar.

Into the wild

Bilden jag ritade blev inte riktigt som jag tänkt mig . Men bättre lycka nästa gång ? :) jag har iallafall ritat av han från into the wild. Into the wild är lätt den bästa filman jag sett. Jag älskar den ljuset, Känslan, musiken hela filmen är så fin. Den får mig att vilja göra saker. Ibland när jag ser filmen så kan jag nästan inte se klart filmen för att jag blir så sugen på att göra en massa saker. Det kanske låter negativt men det är egentligen positivt.
'
Jag har kommit på mig själv med att vilja fota, sticka, bada ,rita, göra film,spela gitarr, flytta ut i skogen, äta äpplen och mycket mer. Den här filmen får mig att vilja göra saker jag älskar att göra. Det kanske är därför jag älskar den så mycket. Om jag nu skulle säga vilken film som är min favorit film så måsta jag nog såga med handen på hjärtat att into the wild är min favorit film.
Om
ni söker på Eddie Vedder på spotify så kan ni lyssna på lite musik från into the wild.
.
Oj jag som skulle lägga mig tidigt idag och läsa Harry Potter. God Natt

Tiden går fort då man har roligt

Ikväll så har jag städat lite i mitt rum. Då hittade jag en massa jättegamla bilder jag ritat då jag var 12-13 år gammal. Egentligen så är det ju bara 3 år sedan. Det låter inte som att det var så jätte längesen, tycker jag i allafall. Men man hinner utvecklas ganska mycket på kort tid. Fast jag har inte egentligen ritat så mycket för hand på sista tiden.
.
Jag hittade typ inga fler teckningar hemma heller. Men de två teckningar ni ser  längst ner är ritade lite senare. Så jag tycker man utvecklas ganska snabbt endå. Jag blev helt inspirerad av dessa teckningar så jag tänker rita lite nu. Om jag orkar göra den klar och inte slarvar kanske jag lägger upp den också . :)

Ellens blogg

Om ni vill se hur jag ser ut då jag fotograferar kolla in HÄR.

Luffare och alkoholister i umeå

Idag så var jag och Ellen i stan och fotade lite. Vi var typ luffare och alkoholister på vasaplan. Det vcar ganska kul men undrar egentligen vad folktänkte när de såg oss kräla runt på marken, Ställa sig uppe på scenen på apberget och se ledsen ut då kören sjöng och leta i soptunnor. Det var kul i alla fall. Vi gick också in i glashuset och tog lite pepparkakor från pensionärerna.
'
Sen så for vi och åt veganmat som serverades på Hamnmagasinets folk kök. Det var riktigt gott och billigt. Lätt värt att fara dit. Sen så är hamn magasinet väldigt mysigt.
.
God söndag snart är det måndag.

Elvis och jag

Snart ska jag och Elviis fara och åka skridskor igen. :D

rök i negativ

Denna blev typ snyggare tycker jag.

rök

Igår så hade jag lite kul med en rökelse. Detta är resultatet. Tycker att det ser lite ut som en fladdermus.
Jag har ändrat designen litegrann idag för att det var så fult att headern fortsatte till en till likadan bild och sedan blev den som avklippt. Så nu gjorde jag en ganska enkel header med bara text på, ska se om jag hittar nå bilder jag vill göra en header av sen :)
.
Om någon tycker att designen blir konstig på eran dator. om inte hela bloggen ryms på er skärm tex så får ni gärna säga till.

Ellen kom och var barnvakt åt mig och Elvis

Ikväll så var jag tvungen att vara barnvakt åt Elvis. vi hade planerat att ta våran jungfrufärd på skridskobanan. Jag frågade Ellen också om hon ville följa med.det ville  Så alla tre drog sig bort mot skridskobanan på täfteå skola. Det var riktigt kul. Synd bara att jag har så ont i foten sedan jag stukade den i torsdags förra veckan. Egentligen kanske det inte var så bra för min fot att jag åkte men jag kunde inte hålla mig.
ÅÅÅÅh jag kom nyss på att jag glömde lämna in svenska uppgiften i fronter. Jag kom på det 6 min försent och inlämnings saken hade hunnit stängas. Men jag skickade det i att e-mail jag hoppas verkligen att det går endå.
Fan altså!

Pacman


Bloggar om kläder ?

Jag tycker faktiskt att det är jättetråkigt med bloggar som bloggar om kläder. Bloggar som säger vad man borde köpa. Det är tråkigt . Men det är ju många som gillar det så varför inte ?
Och jag gillar att fota.

När man inte kan bestämma sig.

Jag har alltid ett stort problem att bestämma mig hur jag redigerar en bild. Ofta blir det mesta snyggt men bara på olika sätt. Det beror helt på vilken känsla jag vill framkalla genom bilden.
.
Idag så har jag dragit en massa lampor fram och tillbaka för att försöka ljus sätta bilderna. Synd bara att jag har en sån dålig kamera att det inte finns IR öga så att man kan ha en trådlös fjärrkontroll att ta bilder med. Allt blir så omständigt. fick till och med ta en som och försöka trycka på avtryckar knappen. Jag skulle vilja att självutlösaren ställde in fokusen just innan den tog kort istället för innan den börja räkna ner för att ta kort. Tur att man har Elvis som kan ställa upp ibland.
.
Bloggen kan se lite konstig ut nu för jag har ändrat storleken på bilderna men det ordnar sig då ändringarna har laddat upp sig.

RSS 2.0