Ingen skolan på 2 veckor

Den här helgen har varit riktigt bra. I fredags så var vi på tg och hade det trevligt, Vi gjorde tröjtryck,jag gjorde ingen egen för jag hjälpte Jesper att göra hans. Det stod Anders är sexig med bröst ritade på framsiden sen så skrev vi nåt med tjock och gillar han endå :P Typ snyggaste tröjan ever

Sedan så sov jag hos amanda för jag skulle upp tidigt för att vara ledare på konfirmandernas dagläger. Det var kul vi ritade och band för ögonen på dem och ledde dem. Sen for jag hem och då hade min älskade kusin Ida kommit och då skulle vi vara barnvakt åt Elvis. Vi hade jätteroligt vi pratade, lagade mat, pratade busa me elvis prata i telefon och prata ännu mer.

Idag Har jag varit med ida ett tag och när hon for hem så for jag hem till Jesper och va med han det var riktigt trevligt.  


Mitt klotterpapper som jag satt och ritade medans vi såg film på konfirmandernas dagläger.Jag ritade fler teckningar också men dem samlade dom in.

Sen så har vi ju ingen skola på 2 veckor nu satt då kan man ju ägna kvällarna åt annat än skolarbete. En vecka har vi prao och veckan efter har vi lov. Så dehär 2 veckorna kommer bli super precis vad jag behöver mot min skoltrötthet.

Hörsel

Jag tycker att jag hör dåligt ibland och då gjorde jag ett test på internet för att se om det verkligen va så. Blev förvånad av att resultatet blev att jag hör bättre än normalt.Vet inte om det stämmer men :P
Testet hittar du här http://www.horseltest.se/ ( vet inte hur man gör länkar)

Ida

Idag efter skolan så somnade jag och vaknade just före jag skulle fara och jobba på cafeet i täfteå. Det här va sista gången jag va där satt det känns ganska bra. Det var jättemycket folk där idag så jag fick diska mycket och torka bord sen fick jag sluta tidigare. ;D Saknar ida väldigt mycket så jag lägger upp en bild på henne. Hoppas hon kommer och hälsar på i helgen. <3

Det har varit en bra dag idag

Bara almänt super dag trots allt skolarbete som jag inte gjort i skolan.


Men Philip har ju sin katt haha !!!!

Just nu sitter jag och speler gitarr och har nyss pluggat till so provet som vi har på torsdag. Känner en riktig avundsjuka till de som är på ledar resa till hemavan nu. Kommer kännas tomt på skulan imorgon då de inte är där. Men men jah har ju handens arbete istället och det är säkert roligare för då får man ju ha slöjd.

Peppar fredag


Skulle försöka göra nåt coolt i photoshop men det blev fel och sen råkade jag trycka på nån knapp satt det blev såhär. Ska försöka igen en annan gång då jag har tid :)
Men jag har en vision om hur det ska se ut och det kommer inte se ut såhär :P

Bilden är från i lördags lägger in fler bilder sen :)

Bilder från fredag kväll :D


Blir nog ännu roligare nästa gång :)

Jag hatar bussar

Ja nu sitter jag här hemma då jag egentligen hade kunnat vara hemma hos Fredrik och va med kompisar. Gillar verkligen inte bussar, speciallt inte då man missar dem. Som jag då har gjort idag. Skulle vilja bo i sävar, det skulle varit så mycket bättre för att det skulle bli mycket lättare att va med kompisar då. Fast jag kan ju göra lite läxa istället vilket jag behöver göra för vi har 4 prov i veckan. Gränsen är väl typ 3 fattar inte hur vi kan ha 4 prov känner stressen och endå så fortsätter jag att spela gitarr, det är så kul nu tänker jag verkligen bli bra :)

Jag länktar tills det blir sommar så att man bara kan ta moppen och åka vart man vill när som helst :)

Tg igår

Igår var jag på tg, det var det jättekul. Emelie skulle egentligen följa med men hon blev typ sjuk men jag for dit endå.
Först så var det som vanligt flum med lite biljard o pingis. Sen åt vi lite semlor när de var slut försökte jag Josefin Marie och jonathan kasta kaffebönor i munnen på varann, tror inte att det var någon som prickade (eller?) Kaffebönorna var nog inte så frächiga iallafall för det var typ prydnad i nån ljustake som alla grävde i med sina snuskiga lortfingrar typ :P

Sen satt vi och lyssnade på när Jesper spelade gitarr och jag försökte lära mig lite också men nu ska jag lära mig A D och G ackorden bra så ska han visa mig hur jag spelar nästa gång.

Men hursom helst så gick vi in i ett rum och började spela sanning eller konka (detaljar bör vi ej gå in på) Det var kul iallafall tills tg stängde så då gick vi hem till Fredrik en stund och fortsatte ett tag till.

Vi tog också en massa kort lägger in dem imorgon för då far jag till pappa och där har jag sladden till kameran.

Bilden kommer från weheartit

Jag kan hoppa vända och ramla baklänges.

Fredagar är den bästa dagen på hela veckan, inte för att det är sista dagen innan helgen eller på att vi slutar tidigare. Det är därför att det alltid händer en massa roligt på fredagar. Det är alltid så, det enda som är tråkigt på fredagar är att vi alltid har prov då men det är ju bara på morgonen. Dessutom att vi hade skridskor på idrotten och det gjorde ju inte saken värre. Det var jätteroligt för att vi va inta så många som åkte och då behövde man inte hålla lika mycket kolla på att inte åka in in nån. Fast jag råkande åka på Rasmus N så att han föll, ganska hårt han tappade hjälmen också. Han sa att det gick bra men sen klev han av isen efter en liten stund och det kändes inte bra. Fast jag kan ju hoppas på ett han bara frös:( 

Ikväll så ska jag på tg och jag har pratat med 11 st ungefär som ska dit idag och äta semlor. Det kommer att bli kul, kanske roligare än förra gången. :)

Har räknat ut att jag ätit 5 semlor det här året :P

Fredag hela veckan

Idag har det känts som att det är fredag. Vet inte varför men det var trevligt fast synd att det inte var så. Nu ska jag börja spela lite gitarr. Jag tänker verkligen lära mig det nu. Fick ju min gitarr då jag var 10 och har inte lärt mig spela än. DET ÄR JU SKANDAL!! Hehe eller nä men jag vill ju verkligen lära mig fast jag har ju inte så bra tålamod. Får se hur länge det håller i sig. ;)


Blir så glad varje morgon då jag vaknar för att det är ljust och då är man inte lika trött på morgonen. Det är soligt helatiden också. Man får vårkänslior så att det sprudlar om deet :D

Tummen upp för det

Jag borde sluta tänka på det jag vill göra och istället göra det jag borde göra

Just nu känns skolan jobbig för jag har jättemycket läxa som jag måsta göra, Men jag har typ svårt att koncentrera mig på det jag ska göra för jag kommer på en massa roligare saker som jag kan göra. För några timmar sen så satte jag mig ner för att träna inför NO provet som vi har på torsdag eller fredag. Men då fick jag syn på min gitarr och kom på att jag vill lära mig spela så jag tänkte att om jag håller i gitarren så kanske jag lär mig hålla den rätt så kan jag endå träna lite på NO provet. Men det slutade med att jag pörjade plinka på gitarren, precis som jag gör på piano. Jag kan som inte sluta spela jag blir som hypnotiserad av det. Det låter typ inte ens fint men det är som kul att det låter och ibland så tänker jag att om jag bara spelar utan att tänka så kanske jag lär mig spla automatiskt och det vore ju kul :)

Dessutom så har vi nån läxa om att göra nån takekarta i SO och jag har glömt boken på skolan. Dessutom så tänker jag inta plåga någon av mina vänner med att fråga ut dem på alla frågor satt då sitter man där utan att ha gjort nåt vettigt.


Glad FETTISDAG eller hur man säger :P

Hej


Ett hej kan göra så mycket.

Blöt


Idag så tog jag med min kamera till skolan för att jag skulle använda den på bilden. Såklart så glömde jag den på bussen men jag märkte det ganska fort så jag ringde och då skulle jag gå och hämta den efter skolan. På idrotten så hade vi snörugby och det var riktigt kul förutom att jag glömt ta med mig bra skor så jag tappa känslen i fötterna för att skorna blev helt fylda med snö.

Så när jag skulle gå och hämta kameran så fick jag gå i blöta skor och dessutom så vissta jag inte vägen till abrammsons buss så jag frågade en gubbe som sa att jag skulle gå till generalsvägen. Så jag gick dit men jag hittade det inte så jag fick ringa till Amanda och fråga vägen och då visade det sig att jag gått åt helt fel håll med blöta skor och allt. Tillslut så kom jag fram efter att har irrat runt i sävar i en och en halv timme. Men motion är bra men det är inte kul med blöta skor.

Ett STORT tack till Amanda som hjälpte mig att hitta vägen.

cherlieissocoollike

Kom nyss på hur man lägger in filmer på bloggen hurra för mig :D

Tänk att Men kan göra så. Vill att den andra låten ska läggas ut på spotify.


Charlieissocoollike är nästan bättre än nigahiga. Tycker att nigahiga har tappat stilen fast de gamla filmerna är fortfarande bra.

Titta på hans andra klipp också =)

Glad alla hjärtans dag <3

Vad är kärlek?

När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka,

När du fnissar som en liten flicka.

När man känner nåt man "can't deny",

When the eagles fly over mountain high.

När all oro är som bort blåst och försvunnen,

När simba återvänder i lejonkungen.

När man bara drar replik för o slippa krångla;

"Min pappa är rik vill du hångla?"
Jag älskar er <3  Ni som känner likadant skall ta åt er för ni är det bästa som finns.

Ibland så känner man bara för att göra lite Björn gustavsson moves till denna låt Haddaway – What Is Love

Här på bilden nedan ser ni en som nyss tagit skoterkortet :DTeam artic

Idag så har jag varit ute och kört skoter hela dagen för att jag har tagit skoterkörkort. Det var en av de roligaste gångerna jag varit och kört skoter. Det gick jättebra Men det var jobbigt att dra lös skotrarna då vi körde fast på spåret deet hände ganska ofta för det var så lös snö. Han som skulle leda oss filmande oss när vi körde för att han ska lägga ut det på hemsidan så ni kanske får se sen. Provet var väldigt enkelt också fattar inte ens att jag var nervös,borde verkligen sluta jaga upp mig för såna saker.

När jag kom hem så hade Elvis just haft sitt kalas och då kom Ida med familj och farfar. Då satte sig ida och jag i sängen och kollade i skolkatalogen. När man jämför olika bilder så ser man varkligen hur mycket alla har vuxit fast man inte har tänkt så mycket på det innan. :) Känns jättekul att träffa Ida det var längesen sist <3

Snö

Idag så har jag och elvis varit ute och lekt i snön. Vi tänkte göra en snögrotta först men det va jobbigt så vi orkede inte göra nå mer, det var ju typ endå bara jag som grävde han bara satt där och tittade på :P


Mask

Igår så var jag på tg med Ellen Emelie och Jonatan. Då skulle vi göra gipsmasker, det var jättekul det kändes typ skönt när man la på bindorna på ansiktet. När min mask var fördig så hjälpte jag till ett göra på Ellens mask. Då kom jag på att jag skulle pimpa den då gjorde jag en längre haka,ögonbryn och horn. Sen så såg vi att det såg ut som djävulen ganska passande på efs. Sen pimpade jag min också fast jag tycker att ellens blev bättre :P
<-----ellens      min----->

Sedan hände det en massa annat kul också :P

Vem är det som bor i mina väggar ?

Det är en sak jag har stört mig på ganska mycket. Det låter i mina väggar ibland, oftast då jag ska sova. Det låter som att någon gräver inuti mina väggar och krafsar. Det är ganska jobbigt . Jag vet inte vad det är. Det kanske är en råtta som bor i min vägg eller en hamster kanske :P Men det skulle vara konstigt för att mina katter brukar ligga och sova i hålrummet mellen mitt inner och ytter tak. Det är inte så trevligt det heller för då blir man typ rädd för det låter ganska mycket då de hoppar ner därifrån.
Annars så älskar jag mitt rum :)

Hej alla mina kära

Följ min blogg med bloglovin

kategorier

NU har jag fixat med mina kategorier visste inte hur man gjorde innan :) Foto och ritat

Två vaserIdag så har vi haft Svenska nationella i 2h 40min vilket är den längsta tiden jag haft prov. Jag satt där tiden ut men jag blev klar efter en timme men sen renskrev jag 3gg! Vill verkligen inte han något slarvfel fast jag vet att jag kommer ha det endå för det brukar alltid vara så. På nått sätt så tyckte jag att det var roligare att ha prov hela morgonen än att ha vanliga lektioner. Brukar alltid vara jättenervös inför prov men så var det inte denhär gången det känns.....konstigt ...men bra :) Kanske har kommit övar min rädsla för att misslyckas på prov brukar ju nästan aldrig misslyckas men chansen finns ju.

Som ni ser på bilden ovan så använder jag typ 2 vaser som kikare....typ,fråga mig inte varför men jag gillar färgerna :)

Fågel fisk eller mittemellan

Idag har jag vartit ledig hela dagen för att det var studiedag. Dessutom så fyllde elvis 8år idag så jag tänkte att jag skulle vara med han hela dagen.

Dagen började med att vi vaknade och då fick elvis öppna paket sen började jag göra vofflor till frukost ( Vi vaknade kl 9 för att vi skulle hinna göra massor av saker) Sedan tog vi en trevlig sparktur till ica för att köpa tårtbakar grejer. När vi kommit hem och bakat tårtan så började vi ta bilder. Vi har tagit över 200 bilder bara idag! Blev blev väldigt trött av allt tårtbakande och korttagande så det slutade med att jag slumratill på soffan medan Elvis spelade Halo på xboxen.


Påväg hem från ica.

Tror att det är den godasta tårtan jag har ätit. Den är fylld med mosade jordgubbar och brödet är hembakat.

Nu måste jag ta mig tid och försöka plugga no för vi har löxförhör imorgon.

God natt

Har inte hunnit skriva nåt idag och nu är jag trött så nu ska jag gå och sova.Fettisbullar

Idag har jag cyklat till expert för att jag tänkte köpa en fjärrkontroll till min kamera men det fanns typ inte inne så jag får väl beställa en istället. På hemvägen stannade vi hos mormor och morfar och käkade semlor. Semlor är verkligen gott.Nu har jag läst lite i snösloterboken och där stod det:
Du bör inte kontrollera bränslenivån i tanken med hlälp av en brinnande tändsticka. Jag säger bara HAHAHAAH!!! Det stod till och med att  det hade hänt.

Musli gröt

I tisdags då jag åt musli med mjölk så mojsade flingorna ihop sig med mjölken och det var inte så gott. Då kom jag på att det kanske skulle vara godare ett göra gröt av flingorna. Så imorse så kokade jag gröt på flingona hälde på mjölk och tog jordgubbs sylt till för att matcha de torkade jordgubbarna som fanns i flingorna. Det smakade nästan som vanlig havregrynsgröt förutom att det var en massa frön och grejs i. Är nog mer värt att göra vanlig havregrynsgröt istället för att ta musli. Havregryn är nog billigare än musli men nu har jag provat iallafal.


Det var den här muslin jag använde fast med äpple och kanel.

Mobil

Jag har fått övarta mammas förra mobil tills vidare. Så nu går det att nå mig igen men bli inte förvånad om jag frågar vem det är för jag har inte hunnit lägga in alla nummer på mobilen.
Såhär ser den ut. Fast jag gillar inte knapparna de är så små.

Världen blir vackrare genom ett par glasögon.

Jag har provat mammas glasögon för hon har också brytningsfel. Då upptäckte jag att jag faktiskt såg lite suddigt. Men bara pyttelite,ser allt bra men allt blir som blankare och vackrare när jag har på mig dom. Så mamma kanske ska köpa att par glasögon till mig. Fast jag tycker inte ett jeg passar i glasögon. Men världen blir ju som vackrare även fast det inte blir nån stor skillnad och det är ju kul.

Kattungar

Snart blir det kanske kattungar igen Selma och tiger har parat sig igen.

Elvis in the sky


Här är bilderna jag använt mig av:


Grötbadet tog ut sin rätt

Ja nu har min djävulsmobil helt gett upp. Dax att köpa en ny. Hoppas du blir plågad i hellvettet sony ericsson W850i. ( För er som kanske inte uppfattat det än så är det ingen ide att ni ringer eller smsar) Jag medelar här på bloggen när det går att nå mig igen.Lekterapi

Jag ville egentligen fara på stan idag men jag orkade inte. Jag behöver verkligen köpa nya kläder, men det är så jobbigt för jag hittar oftast inget jag vill ha. Förut så ville jag typ ha allt jag såg men nu hittar jag aldrig nåt.Va typ skitlängesen jag köpte nya kläder..typ i ähh jag minns inte . Men jag sparar ju pengar om jag inte köper saker helatiden och det är ju bra. Men jag vill endå ha nya kläder.

Min spargris som jag målade på lekterapin då jag var 10 år.

Min skola

Elever på Sävar skola fick äta i 13 grader

saevarskola_003.jpg
ISKALLT. Birgit Lundberg och Nina Orrebro, som jobbar i matsalen på Sävar skola, får klä på sig ordentligt även inomhus de dagar då det är kallt ute. Förra veckan var det bara 13 grader i matsalen. Och så har det sett ut i flera år till och från. FOTO: PER A ADSTEN

SÄVAR Eleverna tvingas i bland äta med ytter­kläderna på.
Förra veckan kröp temperaturen i matsalen på Sävar skola ned till 13 grader.
Och kylan har varit ett problem i flera år.

När kökspersonalen har på fläktarna i köket blir det iskallt i matsalen. Och att ha på fläktarna är ett måste, är de inte på i exempelvis diskrummet kan det bli upp emot 26 grader varmt där.
Ytterkläder inne
– Och matosen måste ut, säger Birgit Lundberg, som jobbar i köket och som är huvudskyddsombud inom förvaltningen.
– Förra veckan var det 13 grader, det är inte skönt. Man får ha jacka på sig och ibland har vi ugnarna på vid gavel, säger Nina Orrebro som också jobbar i köket.
Så fort det blir kallt ute blir det också kallt inne. Problemet finns på hela skolan till och från – men det är värst i matsalen. Och så har det sett ut i flera år.

Fick ta in kupévärmare

– Förra vintern fick vi ta in kupévärmarna från bilarna till matsalen, säger Nina Orrebro.
Kylan beror på två saker varav ventilationen är det ena. Det andra är att Umeå Energi på senaste tid inte har lyckats leverera tillräckligt med fjärrvärme till skolan.
Nu har i alla fall flera åtgärder påbörjats för att lösa det.
 
Läs mer :
 http://www.folkbladet.nu/?p=166781


16

Gratts till mig som fyller 16 år idag! Har också gjort syntest för att jag ska börja övningsköra. Jag hadde ett brytningsfel men jag behöver inga glasögon

.


Ena riktiga hårdingar

Idag så skulle vi åka skridskor på idrotten men det var äver 18 grader kallt vilket är över sköldgränsen för att vi ska behöva ha idrott ute. De flesta ville vara inne för att det var så kallt men inte vi. Vi är ena riktiga hårdingar som åker skridskor i alla väder utan kläder mohahah.Nä men när vi var ute så tänkte jag prova att göra lite moonwalk på isen och då sa alla att jag typ kunde. Då blev jag glad o det gjorde min dag. Hihi

Emelie filmade också min fantastiska upptäckt med mobilen därav den dåliga kvaliten. Försökte också ha lite cool hållning och göra lite coola mooves men det lyckades inte så bra . Haha sötmaja åker också förbi^^


Ida hade också med sin systemkamera så jag kanske kan få några bilder av henne.

RSS 2.0