Vattenkrig i regn


Idag så har jag varit med Elvis hela dagen vi har haft riktigt skoj! För ett tag sedan var vi ute och tog bilder och då bärjade det regna och bestämde vi oss för att ha vattenkrig i regnet. Elvis fick ta vattenslangen och jag tog två hinkar, riktigt kul och blöta blev vi också.

Jag är inte klasslös längre!!!!


Kära gamla 9A kommer alltid att finnas i mitt hjärta men nä måste jag gå vidare för nu har jag fått en ny klass att se fram emot. Det känns mycket bättre att veta att det finns en klass därute som väntar på mig jag längtar väldigt mycket, vill börja gymansiet nu så att jag slipper gå omkring och fundera på hur det kommer att bli när man börjar där. Så spännande !!! Men jag ska försöka njuta av sommarlovet tills dess:)

En enögd katt i en hatt som sitter på en skatt


Vad är det för en dumskalle som sitter o ritar hela natten....jo jagTänkte bara att jag skulle visa en före och efter bild sånt inspirerar mig väldigt mycket.

Två epa raggare som inte kan tanka :P


Igår fick man veta vad man kom in på för gymnasium och jag kom in på mitt första hands val teknik inriktning injengör på draggen. När jag kollade på alla namn i min blivande klass så såg jag att vi var 23st varav 4tjejer. Dessutom såg jag att Emil Nillsson från min förra skola och Linus från Robertsfors också ska gå där så det känns kul att jag vet vilka två i min blivande klass är. Taggar gymnasiet !!!!!

Ikväll så var jag och några kompisar och grillade vid segasjön och sen kom Ida me epan från robban. Efteråt for jag och Ida o raggade runt i i Sävar som var riktigt tomt men vi hade det kul endå, hade verkligen velat följa henne hem men imorgon måste jag ta hand om Elvis för pappa ska bort, men det blir nog bra det me. Det är dessutom Idas hund Frasse på bilden ovan ^^

IDA


Ja då har man tagit sig tid att rita lite i photoshop. Det blir inte så ofta för att jag blir mest inspirerad på natten och därför så va jag uppe till kl 4 när jag gjorde denna teckning. Ska försöka göra nåt coolt av den sen så att den inte ser så tråkig ut :) Blir  inte så myckket uppdatering här på bloggen nu när det är sommarlov men jag hoppas att ni inte sitter inne vid datorn helatiden så då saknar ni nog inte mina inlägg lika mycket men jag ska försöka uppdatera med lite bilder innan jag far till frankrike :) Glad sommar!!

Balen 2010


Pappas LP skivor


Det är kul att spela musik på LP spelare, mycket roligare att spela dem digitalt.

linje

Det var också någon som frågade vilken linje på draggen ja skulle gå svaret är: Injengör teknik

Dokumenterar min sista tid på sävar skola
Idag hade jag med mig kameran till skolan för att dokumentera min sista tid i sävar. Det är verkligen många som är kamera fjortisar det gör att det inte blir så kul att ta kort men som tur är finns det alltid några som vill va med :)

haha vi hade kul med alfapet

Gymnasiet


Nu är det bara 5 skoldagar kvar sen blir det skolavslutning. På måndag så ska vi paddla nerför sävarån också så då är vi inte alls i  skolan och på torsdag är vi lediga. Tänk att vi alldrig kommer att ha lektioner i den här skolan nå mer, tänk att våran klass snart kommer att skiljas. Vi har ju träffats nästan varje dag i 3 år. Kära gamla 9A kommer inte att vara 9A längre. Känns läskigt att tänka så. Det finns så många jag kommer att sakna så att jag blir nästan tårögd. Men samtidigt så känns det skönt att gå vidare, träffa nya människor  ny miljö. Nu känns allt så gammalt, man har varit på samma skola i 3 år. Jag hoppas verkligen att det blir bra :)

Jag önskar alla andra 9or som ska börja gymnasiet lycka till!

Btw jag kanske ska spela gitarr på skolavslutningen :)

En fråga:

Vart har alla mogna killar tagit vägen?


Bada i ånI måndags var jag Pontus Jonathan och Eric och bada i ån.Det var första fången det här året som jag badade utomhus. Typ bara jag och Pontus som doppade oss men det va kul endå. Tog bilder med mobilen men de gick inte att ladda in så att det blev en bild på mig och Ellen vid segasjön förra året istället. Hare bra hej då :)

RSS 2.0