Jag är kissnödig

Jag kunde inte lämna datorn då jag höll på med denna bild. Men nu är jag klar så nu bär det av mot toaletten :D

Våren är här! (om några månader.....)

 

 

Jag fick såna otroliga vårkänslor då jag tittade igenom några gamla bilder. Det är det jag gillar med att fota. Man kan få tillbaka en massa bra känslor man hade då bilderna togs. Minnas att våren kommer. Man glömmer nästan bort att det finns en sol nånstans där uppe nu när det är mörkt då man far till skolan och då man far hem. Man hinner nästan inte får se solen alls.
,
Tänk er då snön börjar smälta, Solen är uppe längre, gräset börjar växa lite vid husväggarna. Man äter sin första mjukglass och går ner till kajen. Det är vår, det är det jag vill ha just nu. Massor av solsken. Sen så tycker jag att man tar de finaste bilderna på våren.
.
Men nu när det är vinte så får man göra det bästa av situationen. Det är snart jul, frysen fylld med lussebullar och klementinerna är som godast. SEN SÅ PEPPAR JAG INFÖR SNOWBOARD SÄSONGEN !!!!!!Baka baka kaka

Ikväll så blir det julbak med lillebrorsan. Vi ska baka lussebullar, pepparkakor och knäck. Jag har inte hunnit äta nån lussebulle alls i år. Så ikväll kommer bli den första. Jag kom ihåg då jag var liten och hade julbak med farmor och kusinerna. Haha den missbildade håriga avsköljda pappers fylda degklumpen som vi begravde i snön, Vilka minnen! Kortfattat så råkade vi tappa ner en degklump på golvet och vågade inte berätta för farmor så vi sköljde av den och torkade den med papper och begravde den i snön för att hon inte skulle märka.
God jul!

Datorn äger oss

Tänk när det inte fanns datorer. Då måste man ju ha haft jättemycket tid. Det känns verkligen som att datorerna tar över våra liv. Jag vill göra annat här i livet. Jag vill inte leva för en dator. När det inte finns nån dator såå saknar man den. Det finns alltid nåt man vill söka efter på google, någon man vill prata med på msn, en bild man vill redigera och liknande. Men det är också mycket tid som går åt till att sitta  vid datorn och vänta på svar eller så kanske man flummar runt på helt ovärda sidor som bara tar ens tid. Tror nästan att jag ska sluta använda datorn på fritiden. Jag har ju ändå dator i skolan. Att bära den tunga datorn till och från skolan varje dag är väldigt påfrestande. Nu är det slut med det.
.
Om man inte sitter vid datorn kanske man har tid att rita, spela gitarr, göra läxor, ringa till folk, sticka, baka och en massa annat roligt. Fast det finns ju så mycket roligt att göra på datorn också. Men idag ska jag inte sitta vid datorn och slösa min tid efter skolan.
Peace.
Förra gången jag hade en datorfri dag så lärde jag mig en låt på min flöjt. Dat skulle jag aldrig lärt mig om jag suttit vid datorn. Vilka möjligheter.

Julgodis

Glad första advent. Hoppas att ni har fått lite julstämning idag, det har jag iallafall. Imorse så åkte jag Ida och Björn ner på stan från mig för att det är ju skyltsöndag. Målet med dagen var att äte polkagrisar, brända mandlar, munkar, pepperkakor och glögg. Helst gratis men det är ju umeå och där är inget gratis. Jag upnådde målet. The mission is complete. Fast det var fel typ av polkagrisar det ska vara såna där goda och sega.
Jag hittade dessutom en jacka som var på halvapriset. Jag helt gett upp hoppet om att hitta en jacka för att jag hittar aldrig en till ett rimligt pris som jag vill ha. Förra året köpte jag en skruttjacka bara för att ha en jacka men den var jättedålig kvalite så nu är den aldeles hålig och är jättekall. Men idag så hittade jag den ultimata jackan. Det värsta var att jag hade inte tillräckligt med pengar med mig. Så det blev inget köp och det var sista readagen idag så jag får väl vänta ytterligare 3 år tills jag hittar ett sånt här kap igen. ALLT FÖR DESSA SATANS HELVETTES JÄVLA SKOTRAR SOM SKALL STÄLLA TILL DET HELA JÄVLATIDEN. fy och fan!!!
Men annars var dagen bra tror jag.


Brody quest bara gå

Bild från igår då jag, Ida, Daniel, Björn och Samuel var på stan och chillade. Vi tog oss också en promenad bort till teg för att hålla Anneli sällskap då hon var barnvakt. Det var mycket trevligt. Vid midnatt så gick vi tillbaka in till stan för att ta bussen hem. Då följde Ida och Björn mig hem så avslutade vi kvällen med att se på Sunes sommar. Jag saknar faktiskt sommaren lite grann. Men vintern kan vara bra den också.
Detta är vad vi underhåller oss med på lördagskvällar. Så nöjd han är!


Hitler fyrkant

Idag har jag ritat på på skolan. Typ första gången de händer. Jag tänkte egentligen bara rita svamp bob men när jag skulle rita en skugga under näsan och sen så blev det fel. Så då tänkte jag att det kund bli en musch istället . en Hitler musch. Att framställa Hitler som svampbob är kanske inte det vanligaste. Hitler var ju en hemsk person och svamp bob är ju en tecknad figur i ett barnprogram.
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om denna teckning. Kanske bara att det bar en tokig mix ev en ond och en god person. Denna bild är kanske som propagandan som Hitler sände ut för att få folket med sig. Han framställde sig som en god person som ville folkets bästa.
Hoppas inte någon tar illa upp av denna bild ^^
Nu ska jag oce Ellen gå och hämta biobiljetter.

Glasögon


Harry Potter

Tänkte rita av Harry Potte lite såhär på kvälls kvisten. Man jag blev som less . Kände inte riktigt för att ändra det som gick fel och lägga ner så mycket tid på detaljer. Bilden skulle lika gärna kunna föreställa John Lennon som Harry Potter. För övrigt så tycker jag att de är ganska lika, fast det kanske är glasögonen som gör det... Ja det måste ju vara så.
Trots denna ofärdiga bild (som aldrig kommer att bli färdig) så ser jag framemot på fredag då jag ska fara och se Harry Potter :D Det kommer bli jättetrevligt. Kanske ska försöka rita av Harry Potter på riktigt sen. Då jag har tid, tålamod och ork. då blir det nog en digital bild i photoshop. Tycker egentligen att det är enklare att rita på vanligt papper för det går fortare och man känner papperat och pennan i handen på ett bra sätt fast då gör man inte lika noggrant för det är inte lika kul att rita på vanligt papper som på ritplattan.
En teckning man gör på papper tar kanske 30-60 min att göra beroende på hur noggrann man känner sig men en teckning i photoshop tar typ 4h eller 5h att göra. Därför gör jag det oftast på natten då jag får jättemycket inspiration och då det inte finns nåt som kan störa. Om jag blir störd då jag ritar så att jag måste lägga ifrån mig teckningen och gå och göra nåt annat så blir den oftast inte slutförd för då känner jag mig oftast less på den då jag kommer tillbaka.
Å imorgon så ska jag och Ellen åka skateboard <3 :D

AaaaHH real monsters!!

Idag så kände jag så otroligt mycket för att rita för hand. Fick så mycket inspiration på engelska lektionen att det nästan kittlade i fingrarna. När jag kom hem så satte arbetet igång. Jag provade också en ny typ av skuggnig som jag aldrig använt mig av förr.


Kommer ni ihåg när den där serien gick på tv? Tyckte att de där monsterna var asläskiga men oftast gick serien  konstiga tider då de inte fanns nåt annat barnprogram att titta på så jag såg det ändå fast jag var livrädd för de där monsterna. Tycker fortfarande att de är lite läskiga. Hela stilen och känslan på serien är lite
läskig.
Intro musiken:

Harry potter

Nu ska jaf fara int till stan och dryga ut tien för att jag ska fara och räkna matte på läxtugan kl 17 ikväll. Vill verkligen bli bra på de. Det jobbiga är att jag inte kan äta nåt då för jag har inge pengar. kommer inte kunna koncentrera mig för att jag är så hungrig. Är typ hungrig redan nu så frågan är : Äre äns värt att fara ? Hejdå

Konsten att Fota bakvänt

Ikväll så lästa jag på Internet att men kunde fota bak o fram. Med det så menar jag att man kan vända objektivet åt fel håll. På det sättet så kan man komma mycket närmare motivet. Därför kände jag att detta var en teknik jag måste prova på direkt. Har nu fotat lite bilder på katthår och liknande, det var lite svårt och man fick koncentrera ögonen väldigt noga för att när objektivet är bak o fram så kan inte kameran kommunicera med objektivet så därför kan men inte använda autofokus. Men detta är resultatet.  Det blev ungefär som ett makro objektiv. Dock så var tekniken lite krånglig men det är alltid kul att prova nåt nytt.
Länk till sidan jag hittade tipset på http://phelt.se/tag/omvandningsring/

Bild från internet

Den ger mig inspiration. Mena jag har ju ingen ritplatta här o det är inte roligt att rita på den här skärmen heller. Vilket slöseri med inspiration. :/

Farliga dinosarier

Nu är jag borta i vindeln och har det trevligt i Agnes rum. Vi är jätte sociala, båda sitter vid datorerna :P
Men jag blev lite less på att sitta framför datorn nu. Tror nästan att jag ska lägga bort den en stund och läsa lite Harry Potter eller se på tv..., ja det får nog bli så. Datorn är egentligen en stressfaktor, manslappnar iallafall inte av precis.
Visst har Elvis fina leksaker ? :) Varför leker man med farliga dinosarier, arga legogubbar och postoler o annat tjosan. Typ egentligen ganska sjukt med tanke på att vi vill ha fred på jorden. Men krig å våld är kul , så äre bara.......Typ :P

Rasta

 

 

Inte den typ av bilder jag brukar göra men jag kände för att prova nåt nytt. Den var kul att göra i alla fall. Det är typ hemskt att jag glömde ändra bildens storlek innan jag började fixa den så det är därför den blev lite suddig . Jag gillar verkligen att variera mig.

Walking

Jag måste nästan byta till media jag klarar inte av att känna skuld till att jag sitter och redigerer bilder istället för att kötta i min mattebok.

Jag får inte utlopp för min kreativitet annars.

Fyck you Sävar!

Jag har så ont i ryggen att jag får ont i huvet., kan nästan inte röra mig. Måste ha skadat den högra handleden ochså för den gör jätteont. Jag hatar Täfteå och Sävar. Så himla onödigt att vara skriven i Sävar så att jag måste åka till Sävar enbart för att fara på vårdcentralen eller tandläkaren när jag aldrig är där annars. Nu får jag gå och plågas av ryggont och typ halvt bruten handled. Tänk om ryggen går av och blir förlamad eller nåt?Eller så har jag kanske fått en järntumör som förstör min ryggrad. Om jag har såhär ont kommer jag ju inte kunna vara med på idrotten heller :( Vi som skulle ha handboll o allt....................


Bilden här har inte alls med inlägget att göra jag fick bara lite inspiration till att göra nåt nytt. <3 dåligt att det blev ett sånt deprimerande inlägg men man har ju sina dåliga dagar ibland.


Imorgon ska jag ialafall fara till vindeln får hoppas jag mår bättre då.

I havet av bollar

Innan jag och Ellen for och skejtade så var jag Björn o David på Mias. Björn köpte mat, Jag och David åt hans mat. När Ellen kom så balla allt ur. Jag bröt mot två regler:lekte i bollhavet (som var förbjudet för barn över 10 år) Och åkte skateboard. Yeah vilken gangster nu ska jag gå och se om jag hittar mina hasch rökelser så att pappa kan komma in o klaga på att jag röker på för mycket. oooo gangstah. The gangsta. Motherfucking Gaaaangstaa!!  Yeah B)


Grattis Ellen!!!!

Skateboard är kul, särskillt då man gör framsteg. Det jag gillar med skateboard är att man blir så glad när man klarar ett trick eller vågar åka ner från en ramp. Känna att man klarat nåt som man inte trodda att man skulle klara innan. Man får också en sån bra backup av alla andra som är där. De stöttar, peppar och klappar händer. Det blir som en ända liten familj.

Ännu har jag bara åkt 2gånger men fler ska det bli!

Harry Potter

                

Som ni kanske vet så har ju harry potter and the deathly hallows haft premiär. Den näst sista filmen. Det känns nästan lite sorgligt att snart så kommer det inte en ny harry påtterfilm varje år.Det kommer kännas konstigt nu när det har varit så en sån stor del av mitt liv. Man har ju som växt upp med Harry Potter. Jag kommer ihåg då jag skulle se den första Harry Potter filmen på bio med mamma. Jag hade nyss fyllt 7år och på bion så frågade de mamma hur gammal jag var, DÅ SA HON ATT JAG VAR 6år. Filmen var från 7år och jag var ju 7 det vara bara mamme som inte hade vant sig vid att jag var 7. Sen så komm hon på att jag var 7 och försökte säga det men de trodde henna inte(det måste ha verit en riktig surkärring som sålde biobiljetter den dan) Då fick inte mamma köpa biljette(vilket jag tycker är väldigt kostigt eftersom att en mamma borde ju veta vad hennes barn klarar ev att se för filmer, jag menar ett år hit eller dit spelar väl ingen roll.)

Det slutade med att morfar kom och köpte två biljetter så gick vi in och såg filmen endå. :)

Just nu på engelskan håller jag på att läsa den första Harrry Potter boken. Får nästan ta och läsa alla böcker nu när den sista filmen kommer snart. JAg ska nog fara och se harry potter på bio nån dag också, Fick en gratisbiljett av banken en gång.


Verkstad goes konst

Dessa söta små figurer har jag gjort av överbliven metall på verkstads lektionen. En av dem har till och med ett hål uppe på huvudet så att man kan sätta i rökelser där. Kändes ganska kul att göra nåt kreativt och egen påhittat istället för att stå gå exakt efter ritningarna och göra en tving. Rökelserna jag köpte på indiska luktar väldigt gott. Brukar inte ha dem tänd så ofta för de lukter godare då man inte tänder dem. Så data nördig jag är som fortfarande sitter fastklistrad framför datorn fast jag tänkte sova.

God natt


Varför har man TVÅ HÅL ?

Något jag alltid funderat på är varför man bara har två hål på en sko. Varför sätter de inte ett hål på varje sko istället för att den ena skon ska vara helt utan hål. Jag tror att jag har listat ut att det är nå typ av svett hål men tänker de då att man bara blir svettig på ena foten? Eller är de så att en sko är vintersko och en är sommarsko så att man inte blir för svettig på den vänstra foten på sommaren och inte för kall på den högra på vintern? Livet är ett mysterium.

Blommor o blad jag äter choklad

BIldspammar.

Rebecca och de tre kattarna

Mina tre jättevackra katter.Det skulle ha varit mycket fräsigare om fokusen hade hamnat på tigers nos när han gäspade men tyvärr så blev det inte så.
Har försökt att ändra min design idag men det gick inte så bra. Jag fixade i alla fall så att jag fick in bilder i marginalen där på sidan. Ska ändra de bilder som är där satte bara dit dem för att prova om det gick.

Ledsen av lycka

Lite gamla bilder från sommarens fantastiska och underbara resa till frankrike. Åååå ni kan inte förstå hur mycket jag vill tillbaka. Men livet går vidare. Ska ju träffa mina härliga och sköna stockholmare på jul lovet <3  (Y)
Ska sova, har tänkt så flera timmar nu men det är inte lätt när man vill hinna så mycket på så lite tid. Idag var jag ju hos Syon också för att se om jag vill gå kvar på Teknik ingenjör programmet. Har ju lite andra intressen än de flesta där och det kändes om att jag inte kunde hålla på med allt det kreativa jag vill göra. Jag funderade på att byta till media men hon sa att det kanske var för sent och att det inte fanns plats.
Men det gör ju inget om jag får gå kvar för jag har ju en jättebra klass och vi får ha en massa roliga ämnen. Sen så tänker jag välja till webdesign, bild oeller nå andra ämnen. Det fanns också möjlighet att gå över till midgårds skolan och ha lektioner där. Jag tror att jag skulle kunna trivas på vilken gymnasie linje som helst bara jag har rätt inställning och motivation.
Jag känner på mig att imorgon kommer det verkligen bli en bra dag.

Katt med fnatt


Spöktomten


När jag komme hem till pappa idag så märkte man hur saker hade ändrats. Hur allt hade blivit mer juligt. Marie hade lagt fram en julduk på bordet ( lite väl tidigt kanske men det är bra om det nä är en julduk) Fruktskålen far fylld med apelsiner, det fanns nya glögg koppar, kylen var fylld med tomtegröt och jag hade fått ett par nya HÖGTALARE till min LP!!!! :D Även fast det var jag som betalade dem så kändes det som en tidig julklapp till mig själv.
Nu har jag tre julklappar jag verkligen vill ge till mig själv:
1. Detta eller Detta objektiv
2. En sakateboard
3. En reflexskärm

svar

Mattas om konståkning vs hockey:
Vill du köpa en billig begagnad bräda så tror jag att jag har en ^^
Svar:
Jag vet nog inte om jag ska köpa en precis nu för jag vet inte exakt vilken typ av bräda jag vill ha. Har inte så mycket kunskap om det men senare kanske :)

konståkning vs hockey

I torsdags då jag var och åkte skateboard med Ellen så blev jag frälst. Det var jättekul! Nu ska jag börja följa henne och åka skateboard på torsdagar. Har ännu inte någon egen skateboard men det känns inte värt att köpa en nu direkt för jag har ju faktiskt bara provat en gång och det finns ju att låna där tills vidare.

Just nu sitter jag här med konståknings skridskorna på fötterna och drömmer mig bort till snö och is.Längtar jättemycket efter ett åka Snowboard, slalom och skridskor. Jag och Ellen hade tänkt fara och åka skridskor imorgon på Umeå arena men jag vet inte riktigt hur det blir med de men vi får se.


Filmen med Konståknings killen som sopar banan med ishockey spelarna är så jävla klockren!

Nu ska jag gå och sussa i min kära säng god natt!

vatten=Liv

http://radiosong.blogg.se/ är en blogg jag sett många gånger förut men inte riktigt fått upp ögonen för,tills nu. Den ger jättemycket inspiration med alla vackra kreativa bilder. Förövrigt så tycker jag att http://nevnarien.se/ som jag läste förr är hur tråkig som helst med samma tråkiga färglösa bilder som det alltid  har varit bara att jag inte förstått det förän nu.

Grönt och rött te ?Imorse då jag och ellen satt och drack te så började vi prata dom vad te hade för bra egenskaper och om det verkligen var bättre att dricka te än kaffe. Vi hade en massa olika sorter av te hemma som jag inte ens tänkt på att vi hade för att jag alltid brukar ta Lipton forest fruit som är ett svart smaksatt te.

För att få svar på den stora te frågan så sökte jag lite på Internet och hittade en massa info om olika teers goda egenskaper.

Almänt
Allt te utom ört teer härstammar från plantan Camellia sinensis det som gör skillnaden är hur bladen behandlas efter plockningen.Allt te (utom ört te) innehåller tein som är benämningen av koffein i te. Teblad innehåller mer tein än kaffebönor innehåller koffein men beredda så har de båda dryckerna samma mängd koffein/tein.
Te innehåller också garvsyror som gör att teet smakar beskt om teet stått en stund. Ofta är olika teer blandade med kryddor, blommor och örter för att få fram en viss smak eller egenskap. Några vanligt förekommande är; kryddnejlika, ingefära, ringblomma och blåklint.

Svart te
Det populäraste teet i västvärlden som är ett mycket tacksamt te att smaksätta. Svart te är jästa teblad ger teet fyllig aromatisk doft, kraftiga smak och färg. Växer framför allt i Indien, Kina och Sri Lanka.

Grönt te
Grönt te är teblad som torkats direkt efter plockningen istället för att jäsas. Därför behåller teet sin gröna färg och alla vitaminer och mineraler. Grönt te är det dominerande teet i asien men försäljningen har också ökat i västvärlden med tanke på teets goda egenskaper.
Teet innehåller också mycket flavonider som verkar på samma sätt som antioxidanter. Grönt te är en mycket effektiv antioxidant. Bäst effekt får man om man inte tillsätter mjölk i teet, eftersom mjölken förhindrar upptaget av flavonoider.Den sägs kunna skydda både mot cancer, återförkalkning, högt blodtryck och karies och betraktas därför som rena livselixiret.

Rött te
Kommmer från roibos busken och växer på Cedarbergen i Sydafrika. Rooibosbladen är rika på antioxidanter, mineraler, askorbinsyra, naturligt koffeinfri och fri från oxalsyra. Teet har en låg halt av garvsyra. Rooibos är ett hälsosamt örtte med lätt sötsyrlig smak och kan drickas både varm och kall.
Rooibos innehåller mer än 50% mer antioxidanter än grönt te. Antioxidanterna bryter ner de fria radikalerna, som misstänks vara en orsak till många hälso-problem. Roibos innehåller även ett enzym ”SOD” (Super Oxide Dismutase) som är radikalfri och kan förhindra hjärtsjuk-domar, cancer och osteoporos.


Gult/Vitt te

Ett mycket exklusivt, dyrbart och sällsynt te är vitt eller gult te, som innehåller endast blomknoppar från tebusken. Det sker en mycket liten export av detta te. Förr var det mycket ovanligt för européer att kunna inhandla eller ens bli serverade detta te som anses som kanske den förnämsta sorten av alla teer.

Finns självklart massor av andra sortes teer men jag kan orkar nog inte skriva om alla. Du som är intresserad kan söka mer info på google.
Detta är anledningen till att jag suttit och knarkat te hela morgonen :P

Ska man skriva te, thé eller the? för att alla skriver typ olika.

Uppdatering:

Läste nyss på Ellens blogg att man får bruna tänder av te. Ett faktum som faktiskt är sant och ett stort minus för allt te drickande. Herregu hur skall detta sluta. Tur att man har en mamma som är tandläkare då så att hon kan bleka dem om de blir allt för bruna ;)


Ellen

Efter skolan ska jag följa Ellen och åka skateboard :D Har aldrig åkt på riktigt förr.

Säljes

Jag säljer en Videokamera på blocket. Om du är intresserad så är det bara at kika in här: http://www.blocket.se/vi/30627238.htm

LP spelareNu har mitt rum blivigt lite mer café station än Whaynes coffe som det var  förut. För er som inte riktigt förstår vad jag menar när jag säger så kan jag säga att Waynes coffe är ett mer opersonligt cafe som är inrett modernt och tråkigt. Café station är ett cafe som är mycket mysigare, mer gammaldags goare fika som har hembakad morotskaka istället för den köpta som finns på Waynes.

Jag har fått en LP spelare av pappa som jag är jätteglad för. Det är jättekul ett spela skivor på LP spelare. Det är som en annan sak än att spela digital musik. Musiken på LP känns som mer riktig. Dock så har jag bara en LP skiva ännu och inga högtalare än men det skall köpas. Sen så har jag möblerat om och tagit fram  de saker jag förr gömt för att de var gamla och passade inte in i mitt ''moderna rum'' men nu så har jag sett det fina i lite sjabbighet och gamla saker. Skymaskinen och den gamla radion från farmor har också tagits fram.

I måndags så var jag och ellen på indiska och då hittade jag en rökelse som luktade precis som en godis jag brukade äta då jag var liten så jag köpte den och nu luktar det jättegott i mitt rum. <3

Har dessutom upptäck Bob Marley. Hade inte tänkt på att han var så bra. Han spelas för fullt. Kreativiteten flödar.

Nattvandring till JimmyTycker att dessa foton skapar en viss känsla. De är suddiga, tagna med inbygd blixt mitt i natten utan nån som helst tanke förutom att bevara det trevliga ögonblicket. Endå så tycker jag att dessa bilder är mycke finare än många andra. All denna operfekthet gör att de blir perfekta i sin helhet. Det gillar jag. Allt behöver inte vara nytt och fint helatiden.

Dessutom så har det snöat idag, jättemycket och jag hoppas att snön kommer att ligga kvar. Tänk om man hade haft en hel vinter utan snö. Det hade varit så deprimerande. Allt är mörkt o lerigt och regnigt och kallt. MEN om man endå inte gillar snö så kan man spela Bob Marley istället för att åka Bob ute i snön.
Var är, var är, var är skuggan ?

Idag så tog jag och Ida lite bilder. Ida tycker att det ser ut som att jag har skitit ner mig på den här bilden haha:P Tror att jag ska försöka göra en ny header för att jag är inte nöjd med den jag har. fast jag ska göra en skrivbords bakrund också. men jag vet itne om jag har så mycket inspiration just nu :P Ska nog gå och va med ida lite nu.

Epor är till för dem som inte är man nog att köra bil

Bild från igår kväll då vi fotade lite med lång slutartid.
Idag har jag varit väldigt duktig. Jag har städat, tvättat, sorterat i alla skåp och bakat bullar :D wii
Kvällen har spenderats med Ida och Timo. Det blev att se på film mm. NU ska jag och Ida gå ner och käka en massa bullar :D mums
Vad tror pappa att jag håller på med egentligen ?

RSS 2.0