Är det fresh? Ja för det ligger i en plastpåse.

Detta är vad som spelades på lanet Haha.

Det blev att ja somnade på lanet endå,alla gjorde det utom Jimmy  och Linn. De plågade oss med hög musik och att tända lamporna. Men lite sömn fick jag i alla fall fast jag somnade endå direkt då jag kom hem. Nu är jag hungrig så jag ska äta sen blir det Waynes med Ellen och Emelie.
Det känns lite hemskt att nu så blir det mörkt vid kl 16 för att man ställer om klockan. Äre äns värt att ställa om klockan egentligen det blir ju bara mörkt fortare. Det är nog den ända skillnaden annars är det bara jobbigt förutom att man får sova längre men det spelar ingen roll nu när det är lov.

NTI LAN

 


Nu såhär i början på lovet så har jag varit på NTI lan med en massa härliga personer. Känner mig ganska sliten nu för att jag har varit vaken nästan hela tiden sen kl 7 på morgonen i fredags. Slumrade till i cirka 2 timmar en gång. Annars har jag suttit och stickat en vante, ritat denna teckning och sett på film pratat mm. Det har varit väldigt roligt att vara här i alla fall
.
I fredags var det mycket mer folk här som sedan for hem på lördag morgon för att sova.Så nu är det bara vi härdade lanare som fortfarande är kvar. Känns ganska trevligt att ha skolan helt för oss själva. Ska nog inte sova nåt förän jag kommer hem.
Kan bli lite glesare uppdaterng nu när det är lov och man har fullt upp med alla aktiviteter man kan hitta på så ni får titta på denna bild istället.Jag brukar vanligtvis inte rita manga. Jag föredrar att rita mer verklighetstroget fast ibland så får jag infall och vill prova nåt nytt. Glömde att spara steg för steg bilder men det är inte så viktigt:P Ha re bra!

Satsumas

Idag på stan så köpte jag en påse klementiner. Dom var jättegoda det kan nog Palt och Teo intyga. Måste varit det bästa köpet jag gjort på länge. Har suttit och ätit massor av klementiner hela kvällen. Klementiner äter man typ bara på vintern. Men snön har ju smält bort :( Hela dagen så har jag känt för att rita på ritplattan fast den är hos pappa :( Jag blev väldigt inspirerad av en bild jag såg på Internet imorse.
Det har varit så kallt här i köket att jag har fått ha ugnen på för att det ska värma upp lite. Haha :P Nu ska jag verkligen sova så att jag är pigg imorgon. God natt!

Varma koppen

Vigge! om Död åt läxorna:
Får jag få den där bilden? :3 vill redigera den! (a)
Svar:
Ja det är klart att du får. Orkade verkligen inte redigera den själv :P

Död åt läxorna


Oj jag insåg nyss att jag inte har några läxor och att det är lov nästa vecka :D
Vilken lycka! Snart drar jag till Daniel <3

Detta är det ända jag kan producera för att jag vet inte hur jag lägger upp min gif bild här på bloggen



Ge gärna förslag på hur man gör då skulle jag bli super glad :)

Göteborg

Göteborgs resan blev väldigt lyckad. Det blev mycket kortspelande, fika och gitarr spelande. Dock så tycker jag att reunion party var lite över skattat för att vi skulle typ haft like kul även fast vi inte varit där tror jag . Det var lite synd att det var så många som inte kom. jag trodde att det skulle vara fler. Men vi hade mycket kul endå.

Alla är så trevliga och snälla, jag hoppas verkligen att det blir fler Göteborgs resor. Kom hem kl 6 inatt så jag har bara sovit två timmar inatt så jag är väldigt trött. Ska nog fara hem från skolan nu och sova lite. Sen blir det massor av matte räknande för imorgon är det prov.
Sov gott!
Å jag längtar tills nästa gång jag kommer till Stockholm och hälsar på. <3<3 saknar alla redan.

Göteborg



Imorgon ska jag fara till Göteborg och träffa alla dessa godingar. De på övre bilden ska jag bo på vandrarhem med så vi kommer nog hänga på stan sen blir det reunion party med några från de nedra bilden. Kommer bli jättekul.

Förövrigt så har jag harft en trevlig kväll på stan vi blev utkastade två gånger, lyckat ? Först från NTI för att vi inte var uppskrivna på en lista och sedan från max för vi hade inte köpt nåt. Så kan det vara ibland. Innan det så var jag med ida.

Dassutom har Daniel blonderat håret. Schnyggich han är <3¨

Nu ska jag sova så att jag orka med flyget och den awesome dagen jag kommer ha. God natt trevlig helg!!

  

Björklund fotograferar

Idag innan svenskan blev det innebandy och fotografering i klassrummet. Andreas blev också frälst av min kamera och gick runt och tog massor av bilder. Detta är resultatet. Idag ska vi får sluta tidigare för vi har ingen idrott nu sitter vi bara och väntar på att börja sista lektionen och sen ska stanna på stan med Ida !! :D Ikväll blir det Daniel och imorgon ska jag fara till Göteborg med kompisar! :D Å jag längtar efter alla mina Stockholmare, Göteborgare, Finländare och Skåningar. Hoppas att nån spanjor också kan komma.:)
Blir nog ganska lite uppdatering i helgen för att jag kommer nog inte ha så mycket tid till det i Göteborg men kameran är laddad och klar så en massa bilder blir det nog.

Får se om jag hinner uppdatera nå mer innan jag far. :)

Snyggt grönt stort hår


God natt alla arga lego gubbar och god natt alla mina kära läsare.

Varför alla dessa siffror?

Prickar hit och prickar dit allt är bara en jävla massa skit. Som när man bloggar på tom mage och då man äter gräset i hästens hage. Varför räkna så mycket matematik när du kan sitta och kolla på din bloggstatistik?Istället för att räkna ekvationer kan du som många andra sitta och äta en massa makaroner. Det finns massor av ting att göra istället för att på mattlärarn höra. Plus minus noll här har du ingen koll. Saken är den att fast du tuggar på dina makaroner och skiter i dina tråkiga lektioner så finns det många fler funktioner med att kunna matematikerns stora ekvationer.

Jag blev så arg på matematiken att jag ville riva sönder hela skiten. Men som tur är så är jag en lugn och sansad person så att jag började rimma på min ekvation. Inte ofta jag får såna här infall, jag är egentligen ingen riktig poet jag är bara en stor estet.

Den här låten är jättebra. Den är som så fin och vacker. Jag vill också kunna göra så här fina låtar. Jag tycker verkligen inte om alla vanliga radiolåtar man blir så less på dem. Jag bryr mig verkligen inte om texten i låtarna egentligen. Jag tycker bara om känslan i själva musiken. Jag tycker särskilt mycket om att lyssna på gamla låtar som jag lyssnade på då jag var liten, man får som så många minnen av dem.

En fjärdedels tredjedel


Ikväll ska jag vara hemma och ta hand om Elvis för pappa ska jobba.VIlle egentligen vara med Daniel men det går ju inte :( Nu har gjort disken och lagat mat. Elvis är med en kompis och de spelar xbox 360.  Jag tycker verkligen inte om när folk byter bloggar för då kommer jag inte ihåg vad den nya bloggen heter :P Jag har typ tappat bort allas bloggar nu. Ni får gärna skriva in eran blogg här så att jag kan kika lite på den. Inte för att jag är en så stor blogg läsare men det kan vara kul att kolla ibland.


Koss



Jag sitter i mitten nu och myser i en av de gröna sofforna  med Rasmus Nemanja och Linus. Jag och Rasmus sitter dessutom och pratar med varann på msn fast vi sitter bredvid varann. Återigen vad hade vi gjort utan våra kära datorer. De spelas drygmusik här för fulla muggar, precis sån musik jag inte gillar, den är så dryg. 

Pokémon måste fånga fler, pokémon!

Matte är svårt i andra klass

Pappa om Det regnar fryst vatten!:
Världen ser verkligen mycket vackrare ut genom din kameralins. Eller är det photoshop ?


Svar:Det är alltid photoshop!



Detta är Elvis mattebok. Han har pimpat bilden lite. Jag tycker typ att hans matte är svår. Ändå så sitter jag här på de uppspeedade matte lektionerna som jag ligger efter på. Måste verkligen Jobba nu

Datorerna tar över skolan




Nuförtiden så sitter alla med datorerna på rasterna. Om man inte har datorn med sig så har man jätte tråkigt för att alla andra sitter vid datorerna. Jag tror till och med att jag har fått belastnings skador i pekfingret på högerhanden för att jag har använt musen som finns på datorn så mycket. Måste börja använda min lösa mus istället.Dessutom så är det jättejobbigt att redigera bilder med musen på bärbara :P 

Vad skulle vi göra utan datorerna ?

För att JAG är skyddsombud och JAG ska se till att detta inte händer





Lista över livets frågor.

1.Varför ska ämnet arbetsmiljö och säkerhet finnas? Varför ska vi ha prov på det imorgon ?

2. Varför är kattungar så mysiga och gulliga och varför öppnar min katt ytterdörren?

3. Hur kan mateaboken väga så mycket? Det känns som att man fyllt hela väskan med sten när man tar med sig
matteboken hem. Kan stressen av olösta matteuppgifter väga? 

4. Varför köper pappa alltid en massa äckligt godis som alltid blir kvar sist i godispåsen?


5. Sikeå tunnbröd är det godaste som finns varför upptäckte jag inte det förän nu ?


Hur kan det vara så att man går och lägger sig sent fast man vet att man kommer vara jättetrött morgonen därpå ?Ska ialafall sova nu God natt sov gott. 


Detta är min klass TP1AD



Känns som att vi kommer få 3 härliga år tsm.

Kalle anka satt på en planka



Erland and the seven students



Idag så träffade jag en massa kompisar från sävar på bussen. Det var supertrevligt, vill göra en klass återträff också för man hinner typ nästan inte träffa alla från högstadiet längre. Idag så snöade det ju så jag blev superglad men allt smälte bort direkt så det blev inge mer med det.Hämtade Elvis efter skolan idag så vi får se vad vi hittar på. 

Idag på engelskan så hade jag flyt. Jag skrev min mest kreativa berättelse jag nånsin skrivit. Erland (lärarn) and the seven students heter den.



förbjudet att sitta i trappan



Nu är jag på skolan och har engelska. Vi ska skriva en saga på engelska så det är nog bäst att jag börjar på den nu.  Den kommer bli awesome!

Gubben som stirrar på mig i duschen



Detta är gubben som finns på min shampo flaska. Ser ni blicken? Varför var han tvungen att sätta en bild på sig själv på schampoo flaskan? Blicken säger typ: Kom då, jag har schampoo och sen slutar det med att man blir instängd i hans källare. Det går inte att vända på den heller för han finns på baksidan också. 

Nu är jag hemma och tar ut min sovmorgon och sitter och äter potatisbullar. Snart går min buss så jag måste nog börja gå till ICA i regnet. Det känns som att det kommer bli en ganska chill dag för vi har bara två lektioner, engelska och svets. 

Akta er för gubben i duschen ;)

God jul


Jag har typ gått omkring och haft julkänslor i flera veckor nu. Egentligen är det inte själva julafton jag längtar till utan tiden före, då man får tända ljus, äta pepparkaksdeg, lussekatter, tomtegröt, apelsiner,dadlar, knäck, glögg och mys jag längtar efter. Men jag ska försöka härda ut ett tag till innan jag börjar baka :P
Imorgon så har jag sovmorgon till kl 11.50 för att vi har ingen idrott. Känns super, nu kan jag vila ut (fast det kommer bli att jag är uppe alldeles för länge så att jag endå inte får sova tillräckligt)
God jul, god natt och goda drömmar så uppdaterar jag mer imorrn.

Toblerone


Ibland kan livet vara så underbart. Trots att mörkret kommer krypandes så känner jag mig glad. Det ända som fattas är ett bo i stan för jag börjar bli knäpp på att bo här ute i Täfteå, allt känns så onödigt här. Det är bara omständigt att fara hit varje dag, det finns inte ens tillräckligt med bussar för att ta sig ut hit.

Jag typ matar på med bilder..men det är kul de med:)

Snart är det höstlov.

Vitt är inte alltid helt vitt


Daniel är en fotograf


Sebbe ä väldigt nöjd över sin nya bröstförstoring.

Daniel fotograferar





Som en vis man sade till mig idag: Man måste beskära bilder!


Idag så fick vi sluta tidigt från träslöjden som vanligt. Fast jag gillar egentligen inte när vi slutar tidigt på tisdagar för jag kan endå inte ta en tidigare buss och jag gillar slöjd så mycket att jag skulle kunna stanna kvar. Därför blev det en jättelång promenad med Daniel från min klass i regnet. Trodde inte att det skulle bli att vara kvar i stan idag men jag hittade lite folk inne på biblioteket som som jag kunde hänga med.Fick dessutom lite undervisning i kamerakunskap av  Viktor. Mys på biblioteket blev det iallafall ett tag tills det blev dags att pallra sig hemåt.

Daniel




Hemi pemi



Nu sitter jag hemma hos Ida, bestämde mig för att följa henne hem ikväll så nu ska jag sova här. Elin har köpt en ny hund som är jättesöt. Hon är så liten att jag glömmer bort att det är en hund för jag är ju så van med alla katter. Har glömt läxpapperet på skolan också men det fixar sig.Det är jättetrevligt här iallafall.

Voff voff





Senap ska man inte koka!


Idag efter skolan så drog jag på stan. Kameran fick följa med och jag har lyckats hålla reda på den hela dagen. Jag var med Ida och vi gick på stan en stund, träffade lite trevligt folk, åt på subway och fikade på café station som förövrigt är världens mysigaste ställe. Man kan sitta där i timmar och mysa och dessutom så är det gratis påfyllning på kaffe och te. ;) 

Palt är väldigt duktig på att fota!

Datorkunskapen kan ta sig



Just nu har jag datorkunskap. Det måste lätt vara mitt värsta ämne. Det känns som att jag kan allt men jag kan typ inte när dom beskriver allt så dåligt och konstigt och jag inte fattar vad det är för onödigt man ska göra.Det tar typ 100 år att bara hitta filen man ska använda. Datorkunskap är ett helt ovärt ämne. Tänk om vi hade fått göra photoshop och sånt istället för att lära oss en massa saker i word.
Efter denna lektion så slutar jag och då ska jag vara med Ida ! :D Nåt att se fram emot iallafell mitt i denna deprimerande lektion.

Filtillägg!

Det regnar fryst vatten!




Blogginläggen har blivit glesare, skoldagarna längre, kompisarna mera och kameran glömms hemma ändå så ligger photoshop djupt inne i mig och krafsar. Under denna tid har jag haft så mycket att göra att jag inte ens haft tid att ägna mig åt mina intressen. Ändå har jag haft roligare än jag nånsin haft. Draggen var verkligen över mina förväntningar och jag känner att fritiden blir mer välanvänd det finns inte lika mycket mellantid att spendera hemma den spenderas i stan. Men nu har jag tänkt att jag ska börja fota mer igen och lägga upp dem här på bloggen. Det kanske inte blir varjedag men nästan. 

Nu ska jag spendera resten av kvällen åt min kära älskade mattebok..........

Som ni ser så har jag fixat en ny design åt bloggen. Lämna gärna komentarer om vad ni tycker :)

RSS 2.0