LUGGEN

Idag så klippte jag lugg. Helt själv. Det var lite läskigt och resultatet kanska inte blev helt som jag tänkt det för jag har som vågit hår så det går inte att få luggen så rak (om jag inte hittar min platt tång som har gömt sig nån stans). Den övre bilden är iallafall min favoritefterätt. Frysta hallon med kessella vanilj. Om man mosar ihop det så blir det mycket godare än glass.
.
Nu ska jag iallafall snart gå och lägga mig. Hare gött.

STARDUST

Så himla snyggt gjort. Vill också göra sånna gif bilder! LÄNK TILL FLER BILDER


HÖST

Även fast hösten börjar tränga sig på så sitter jag fortfarande och väntar på mina jordgubbar jag planterade i våras.De är i full blom med en massa gröna kartar som jag snart hoppas få äta upp.Annars så sitter jag mest och äter tomater frän min tomat planta och väntar på att fara ner till stan o va me folk. Jag la även ganska nyss märke till att min näsa är sne underifrån och att mina hål ocksä sitter osymetriskt. Heee. Men inatt så ska jag iallafall sova hos Daniel så jag gör nog inga fler inlägg idag.

SLUT PÅ FRIHETEN

Nu ska jag gå och lägga mig och imorgon måste jag bege mig mot skolan. Känns trögt men det är vad som måste göras. Nu hoppas jag iallafall på en god natts sömn.

NYA INKÖP

Nya tights och vinrött linne.
Ny ritbok där jag ska sitta och kludda ner allt jag kommer på.Testkörde den lite på biblioteket medans jag tittade i en fotobok. När jag är på biblioteket läser jag nästa aldrig. Jag tittar bara på en massa bilder.

GRÖN O FUL

Detta är vad jag ådstakom igår natt. Är inte nöjd med tavlan även om den inte är klar. Men det känns dåligt att måla över den igen när jag gjort det typ 3 gånger nu..
Nu ska jag iallafall in till stan sista lediga dagen och köpa rit papper o nån penna å sånt.

SNABB SKISS

Klockan 'r 5.20 och det 'r skola imorrn . Inte bra jag som skulle somna tidigt och vakna kl 7 idag. Men ritat och m[lat har jag gjort istllet.

MORMOR OCH MORFAR ÄR BÄST

Jag blir så sjukt imponerad av dessa skisser. KONSTNÄREN.

DAGENS SKÖRD

Jag har så mycket konstnärs material som bara har legat och skråpat i flera år utan att jag ens provat de. Idag så provade jag några pennor som liknar kol men de finns i alla möjliga färger. bilden är inte helt klar men jag tänkte lägga upp den imorrn då jag kan fota den i sol ljus. Nu har jag lite besluts ångest om jag ska försöka vända tillbax på dygnat inför skolstarten eller om jag ska sitta och rita hela natten och njuta av sista dygnet av frihet. Svårt det där. Imorgon blir det iallafall att köpa nya papper.

SOME THING IN YOUR EYES

Ännu ett verk målat med vattenfärger(akvarell). Tror nästan att jag ska göra en till blogg där jag bara lägger upp en massa teckningar och sånt så att det är lätt att få en översikt :)

BLIXT


THAI FLOWERS

Jag provade på att måla lite med vattenfärger idag. Det var ganska kul. Det känns verkligen som att jag har stängt in mig själv i flera år och bara ritat blyerts teckningar men nu så ska det bli ändring på det! Det finns ju så så många andra sätta att skapa konst på.

SÅ FIN

Blev typ kär i dnehär målningen nyss. Målad av Matt Rota. Så häftig!!

MOROTSOPPA

Jag älskar soppor!

INDISK FLICKA

Så här klockan 9 på morgonen så sätter man igång och ritar lite. Tänk att jag ritade DEN HÄR bilden i december förra året nu är den typ pinsam hehe. Tycker att jag har uvecklats lite iallafall. :) 

PILOT

Ikväll så har jag ritat denna teckning med kol penna. Var riktigt längesen jag ritade med kol men nu tror jag att jag ska göra det oftare för det var jättekul att jobba med. Fast först måste jag köpa nya papper jag vet inte hur länge jag varit utan men det är inte så kul att behöva rita på baksidan av gamla teckningar som jag fick göra med denna.
Här är snubben jag ritade av iallafall. Klicka för att se större.


MJEE

Typ en massa inlägg efter varann men vad gör de :)

ATELJE

Jag har börjat att måla.Jag har målat över en tavla jag började med för några månader sen. Det finns ingen plan med den den får bli som den blir.Detta är min atelje och hemmamekade stativ. Stativ kostar typ 1000 kr så jag gjorde ett eget och det funkar minst lika bra endå.

KRITOR

Igår så var jag på nolia och åt smakprover och ritade med kritor.
Fina teckningar blev det jag ritade en dionosarie, Ellen sina gubbar och Natalie en fågel i bur. 

VINRÖTT HÅR

I måndags så kom jag på att jag ville färga mitt hår rött så jag köpte hårfärg och sen fick Daniel färga håret på mig klockan 3 på morgonen. Blev ganska nöjd kommer nog ha den här färgen ett tag framöver. Det känns kul att prova nåt nytt hitills har jag ju bara varit brunhårig och blond. Nu ska jag gå och äta Snickers glass :D

URKULT

Idag så kom jag hem från världens mysigaste och finaste festival, verkligen. Det fanns massor med folk,dreads,färglada kläder och god vegetarisk mat. Jag måste verkligen dit igen nästa år igen och då får jag hoppas på bättre väder. Är så glad att jag vågade ta med mig kameran och att jag lyckedes hålla reda på den så att den inte blev stulen. Nu ska sömnen avnjutas i en mjuk och skön säng efter 3 nätter i tält. Synd bara att Daniel inte är här.
Här är några bilder från festivalen.

ABSTRAKT KONST

Tror att jag just fick upp ögonen för abstrakt konst. Jag älskar verkligen att man kan se vad man vill i konstverket och att ingenting är fel. Det är så himla häftigt måste nästan prova måla nåt sånt här nån gång.
.
Snart så är det urkult också, åh vad jag längtar  :)
(BIlden är målad av Joakim Nordin)

CHOKLADSÅS

Det blir ganska långt mellan inläggen nu men jag har inte glömt kameran hemma hela sommaren iallafall. Igår så var jag och Daniel och såg på den allra sista harry potterfilmen. Det är en konstig känsla att historien fått ett slut när man har gått och undrat hur det skall gå i 10 års tid. Men den var väldigt bra och jag är glad att jag såg den.
.
Här nedan är några bilder som Daniel har tagit med min kamera. Lägg märke till killen som fastnat i en cykel då han badat i älven och får hjälp av brandmänn att komma sig loss.

OM MIG



Min utrustning

Min utrustning kanske inte är något att skryta med men jag tänkte iallafall berätta vad det är för något jag använder då jag fotar.
.
Canon 1000D
En nybörjar system kamera som jag haft sedan maj 2008. Finns inte mycket funktioner på den för att det är den enklaste kameran i serien. Har slutat säljas i butik.
.
Sigma EF 30mm 1,4
Ett riktigt bra objektiv som alltid sitter på kameran
Kommande inköp:
Canon 5D mark II Eller canon 7D
.


RSS 2.0