DET KÄNNS FEL FAST DET ÄR SÅ HÄR DET ÄR

Gamla bilder från förra hösten/vintern
.
Jag har börjat längta efter mörkare tider. Då man kan ha på sig vantar, mössa och tjocksockar. Då man fryser mest helatiden och kan kura ner sig i ett täcke med te och film och ligga där och mysa så länge man vill. Jag är less på all värme, det är så varmt att jag inte känner någon inspiration och man måste dra för gardinerna för att kunna somna. Sensommaren är inte så fin egentligen. Det bästa med den är alla bär som man kan äta i skogen men nu vill jag hellre ha gula fina löv på träden och kyliga vindar.
.
Fast jag vet att det vore endå hemskt om detta hände nu under sommarlovet då man fortfarande har en massa planer på saker man vill göra.
.
Jag saknar nästan alla vardagsrutiner också. Då man slipper känna stress över att använda alla sommardagar till fullo. Men jag vet att detta är nåt jag kommer att ångra då allt detta har gått i uppfyllelse.
.
Sen så kan jag inte förstå hur man kan sakna en person så mycket då man endast har varit ifrån varandra i 11 timmar. Men det är nog det som kallas kärlek.

NYTT INLÄGG

Som ni kanske har märkt har det dröjt ganska länge mellan mina inlägg nu under sommarn men det är sånt man får ta då man ska försöka leva livet fullt ut.
.
Själv har jag mestadels varit med Daniel (detta är typ första natten är är ensam på flera veckor) Vi har varit på trästocks festivalen där vårat tält gick sönder och jag ångrade verkligen att jag lämnade kameran hemma för jag har nästan inte hunnit fota något på typ 2 veckor nu och det känns hemskt så igår så fotade jag och Daniel lite på väg hem från Palt. Det tog längre tid att gå hem men vi hade kul i allafall. :)
.
Nu ska jag fara och handla lite mat och sen ska jag nog försöka spela lite gitarr eller rita. Det har varit lite dåligt med sånt på sista tiden.

RED SKY

Igår då jag och Ida hade lagt sig kunde jag inte sova. Så jag gick ut och fotade den röda vackra himlen medans Ida låg inne och sussade.Mycket fåglar var i farten.Och Ida som bönade och bad om att bli fotad.
Nu vill jag vara med min Daniel <3<3

STENFORS 7

För några dagar sen var jag i stenfors för att fira Agnes som fyllde 17. Jag dekorerade en tårta.
Massor av släkt var där för att fira. 
Och elvis klasskompis.
Tiger blev uppskrämd i ett träd av hunden Nixon. Farfar satt och njöt utomhus.

BLOMMOR


KATT

Nu ska jag fara till Daniel efter en riktigt trevlig dag med Jehan och Viyan. Blir nog inte så mycket uppdatering på ett tag för att jag ska åka till stenfors imorgon. Medans jag är borta han ni ju altid sitta och titta på denna katt som aldrig slutar röra sig. Den kan säkert underhålla dig i flera timmar. ;)

LJUSET KL 2

Tog just några ego bilder för att jag tänkte byta profilbild på facebook. Har kommit på att jag har tillräckligt långt hår nu för att ha en riktig sne bena ska nog börja ha håret så nu då slipper jag ha en massa hårspännen som bara far av och tappas bort helatiden. Stod och tog dessa bilder på balkongen klockan 2 på natten. Men det är verkligne fint ljus på morgonen tycker jag. Iallafall nu på sommaren.  :)
.
Känns som att jag matar på med inlägg nu men jag kan inte vänta med att redigera nu när jag är hemma och har tid.

GALEN HUND

Daniel fotade Nikki lite . Inte lugn!

DIMMA

Igår så cyklade jag och Daniel genom staden mitt i natten. Det låg en tät dimma över ängarna så vi var tvungen att fota lite för det var så vackert. Sen så träffade vi också på Ersboda haren. Det var lite svårt att fånga den på bild det är i sånna här stunder man ångrar att man inte har ett teleobjektiv. Hoppas ni ser den endå :)

FISHERMANS FRIEND

Eftersom att mitt sommarlov nu har påbörjats så kommer jag ej ha tid att skriva så mycket här men jag uppdaterar nog med några bilder då och då. Trevlig sommar :)

Mr ANANAS

Igår så köpte jag Mr Ananans för att det var rea. Men efter att ha smaskat på den hela dagen så sved det lite om läpparna idag. 
Så med svidande läppar så gick jag och låste upp cykeln och till min förvåning hade jag fått punkterning. Blä på dig häftstiftet tur att jag har kvar min förra överkörda cykle så att jag kunde byta den trasiga slangen med den. Så nu rullar cykeln fint igen. Är så stolt över mig själv som lagat den. hehe
Och såhär såg mina nya strumpbyxor ut efter endast en dag....

VILL HA ETT NUMMER

Jag har fått en ny mobil så jag har tappat alla mina nummer så nu vill jag ha ett nummer
Som jag kan nå dig ..
Och dig på.
.
Ni kan ju skicka ett sms till mig eller nåt så kan jag spara det. För jag vill ju gärna hitta på nåt i sommar med er. :) Om ni vill altså.

PARKMÖTE

Igår så var det sommar i Umeå (tror de hette så) och då for jag in till stan. Jag och Daniel fotade en massa men han endast redigera dessa två innan jag insåg att det krävs en förändning i mina bilder. Dom är som bara tråkiga nu. Kanska borde jag rita istället. Jag har faktiskt ritat en massa teckningan som jag ej hunnit visa men det värsta är att jag har tappat bort dem. Jag vet verkligen inte vart de är men då jag hitter dem så ska jag lägga upp här.

MÖRBULTAD

Märket som jag har under ögat fick jag av en buske idag då jag sattt och rensade ogräs. 
Tur att det endast är en och en halv dag kvar tills jag blir fri.

KINAFÄRS

Manblir så trött efter sommar jobbet att man bara vill sova. Men sova är tråkigt så jag gör det inte.

BLONT HÅR

Idag så kom Ellen förbi och åt lite middag. Han hade blont hår. Det var fint och jag hade kiwi i munnen.
Jag tror att jag är en förnäm dam som håller ut lillfringret då jag tar i saker.

KATTIFNATT

När jag är hos min mamma så saknar jag mina katter jättemycket. Ibland så känner jag nästan för att locka in en katt utifrån gården och kattnappa den. Men då blir det ju synd om kattens riktiga familj så jag låter bli. Även om det känns frestande ibland.

NEJ NU MÅSTE SOMMARLOVET BÖRJA SNART !


INTER NET FETT

Nu har jag inte skrivit här på flera dagar. Det kan baro på att det är sommarlov och jag har en massa annat roligt för mig på dagarna (till exempel rensa orgäs och kratta sandlådor med Nils för en slav lön på 43kr/h och lyssna på en man som sjunger i buskarna ).
Men iallafall.. Den största anledningen var att internet var superdåligt ( jädrans telia altså) MEN NU SÅ HAR VI BYTT TILL ETT ANNAT INTERNET SOM MIN KÄRE DANIEL <3 TIPSADE OM MAN JAG GLÖMDE NYSS VAD DET HETTE MEN DET VIKTISGASTE ÄR JU ATT DET FUNKAR IALLAFALL. Det var allt för mig och jag önskar go kväll.

RSS 2.0