ÄGG

Detta är vad jag brukar äta till frukost nu för tiden. Havregrynsgröt ! Det är så gott. Jag brukar lägga i en matsked linfrön i gröten och ett ägg. Många tycker kanske det låter äckligt att ha ägg i gröten men det smakar faktiskt ingenting sen så ger det mer måttnadskänsla. Man blandar bara ner ägget i gröten då den är klar och värmer kanske lite till dessutom går det mycket fortare än att koka ägg till frukost.
.
Nu har jag iallafall en lång sovmorgon så jag tänkte passa på att tvätta lite och kanske fara och springa innan jag far till skolan och ikväll så kommer Daniel hit. Glad jag är!:D

SOLIG DAG

Igår så vaknade jag och Daniel tidigare än vanligt och bestämde oss för att ta en promenad ner till stan för att det var så fint väder.
Jag älskar när solen står lågt på himlen.JDet blev ett besök på musikanten och konstnärsshopen. Jag köpte lite nya pennor.
Sen gick vi på bio och såg Tintin. Den var sjukt bra animerad de hade verkligen fångat deras personligheter. Efter filmen så orkade vi inte äta upp resten av godiset som vi hade köpt så vi lämnade det i en busskur i hopp om att någon skulle vilja äta upp det senare. Det är ju slöseri att slänga det i papparskorgen lixom då det är en massa kvar. Den fösta snön kom igår också även om det var så lite att man nästan inte såg det.

BALLONGER


FARSDAG

Sitter och avnjuter en kopp med mitt favorit te och en god äggmacka efter två timmars träning.Idag så var vi och hälsade på farfar på fars dag. Det var trevligt synd bara att Ida var tvungen och fara hem och sälja sin epa just då vi kom. Men vi får ses en annan dag istället<3 Det märks på bilden ett det är söndag och man är sliten.

ALLT ÄR SÅ MULET OCH GRÅTT NU


FRÅN MIN SKISSBOK

Igår så var Daniel sjuk så jag var hemma och ritade istället. Jag försökte göra en tecknad bild även om det inte är min starkaste sida men jag vill ju bli bättre. Sen så färglade jag den lite i photoshop men kom fram till att det hade varit bättre att rita den där direkt för det gick inte att få till så bra så jag tänkte att jag inte skulle lägga ner mer tid på den.

Idag så är Daniel bättre så jag ska nog vara med han snart.

 


SVARTVIT TECKNAR KONST

Ibland brukar jag sitta och gogla på en massa bilder och spara ner dem som ger mig inspiration. Här har ni några prektfulla exemplar från internet.

VITT HÅR

Jag skulle vilja ha aldeles vitt hår. Fast det är synd att håret blir så slitet, det går nästan inte att färga över håret sen och det kommer vara jättejobbigt att färga utväxten sen så vet jag inte hur ska kunna få så vitt hår heller för jag har nog för mörkt hår.

KANSKE EN REBECCA


PÅ ETT BERG

Lite bilder från i Lördags då jag var uppe på ett berg i Latikberg. Det var väldigt fin utsikt bara synd att det var så dimmigt och mulet.
.
Idag så har jag både städat och handlat. Jag gick hem från Ica maxi med två kassar som vägde 11 kg tillsammans(ja jag vägde dem faktiskt då jag kom hem hehe) Det var väldigt tungt att gå så långt med dem, hade jag vägt 11 kg mer skulle jag knappt orka gå någonstans. Nu kanske man ska ta sig an diskberget.

VINTER

Det känns nästan lite jobbigt då det är såhär mörkt klockan 16.00.Men på nåt sätt är det ju mysigt också.

GAMLA TECKNINGAR

Den översta teckningen har inte jag gjort men jag gillar den och den hänger på min morfars vägg och har hängt dår så långe jag kan minnas.
.
Den nedre teckningen ritade jag till min mormor då jag kanske var 7 år? Är inte säker men jag försökte iallafall skriva Rebecca i pratbubblan men det rymdes inte. Samma sak med mit namn i hörnet. Tyckte alltid att mitt namn var för långt för jag var alltid tvungen att trycka ihop de sista mokstäverna. Haha vilka problem jag hade. Jag har alltid gillat att rita iallafall.

KLOTTER

Det har blivit många stora nerklottrade papper under lovet. Det är kul att bara rita nåt utan att en massa krav på att det ska bli perfekt.
och sen blev det en liten älg också.

NIKKI

Daniel fotade Nikki lite. Hon brukar ha svårt att stå stilla men här lyckades han bra.

SPRINGOR

När jag först fotade det är fotot så tyckte jag att jag nyss såg ut som Anders Bhering Brejvik, norges mest hatade man. Fast jag kanske bara inbillade mig men det är nåt som ser mysko ut.

NY HEADER

Eftersom att jag och Ida var ute och fotade så många bilder igår så passade jag på att göra en ny header till min blogg också. Nu tror jag att jag tänker rita nåt bara för att det är lov och allt.

FÖRE:
EFTER:

VÄRLDENS FINASTE IDA

Inatt så har Ida sovit hos mig och Idag så var vi ute och fotade till hennes nya blogg design. Det är alltid lika kul då man får träffa henne och nu var det ju ett tag sen sist.

RSS 2.0