ADRIANA LIMA

Jag vet inte vem hon är eller vad hon gör för jag hittade henne bara på google sen ritade jag av henne, på bilden stod det att hon hette Adriana Lima.Tog typ 5 timmar fast då satt jag framför datorn och gjorde en massa annat också.Är ganska nöjd men är inte helt klar har lite småfel som måste justreras först.

JAG SKA GÅ UT UR SVENSKA KYRKAN

För jag är en atheist och tänker inte låtsas vara nåt jag inte är bara för att jag är född att vara kristen.
Här har ni en länk till UT UR KYRKAN BLANKETTEN om någon skulle vara intresserad:)


JAG TÄNKER

Jag tror att jag tänker skaffa en vanlig blogg som är mer som en dagbok. Det är ofta jag inte lägger upp bilder här för jag tycker att de är fula och jag vill inte att den här bloggen ska vara ful. Om jag gör en till blogg så gör det ju inget om bilderna är fula för då tänker jag nog bara skriva om mitt liv för det är jättekul att kunna gå tillbaka i arkivet och minnas.
.
Jag kommer självklart att ha kvar denna blogg också men bara lägga upp bilder och teckningar.

VÄRLDENS FINASTE


DET SKER MASSMORD I MITT KÖK

av banan flugor...

RENAR

Från och med nu tänker jag endast ta fina bilder.Jag tänker aldrig mer ta sånna där fulsnygga och jag ska sluta slarvredigera bilder. Sånt kan vem som helst göra. Nä nu tänker jag bli bra på riktigt, och då jag blivit det då tänker jag köpa den här godingen. Blir ju ganska långt efter jag har fått min 5d men då har jag iallafall nått att se fram emot.
.
Jag tror att dessa bilder är något av det finaste jag sett.

FILMTÄVLING

Förra helgen så lånade jag ut mitt objektiv till Ellen och Pontus . Dom skulle vara med i en filmtävling för röda korset. Här är resultatet den blev mycket fin och jag fick till och med ett tack i eftertexterna ^^ Jag hoppas dom vinner :)  Vill också göra sånna där bra filmer.
.
Mycket fint pianospel också.

FLASKA

idag fick jag se en konstig men kreativ film på skolan. Nu vill jag göra filmer.

FRÅN MITT SKISSBLOCK

Några bilder jag har ritat i mitt skissblock som jag höpte i somras. Ganska random bilder från mitt huvud. Jag känner mig helt oinspererad att fota och redigera och sånt nu bara för att det blir mörkt så fort, min dator laggar då jag använder photoshop och jag vill ha en ny kamera.  

HALLON


ELLENBRO


GLAD GUBBE

Ritade denna för nån vecka sen och glömde ladda in den här. Nu sitter jag själv hemma för Daniel fyllde 18 förra helgen och är på krogen för första gången och jag kan inte följa me. Men som tur är kommer han hit lite senare och medans kan jag ju roa mig med att försöka göra nåt kreativt. :) 

JAG HAR INTE TID


RSS 2.0