DANIELS LÅT

Den här låten har Daniel skrivit. Den är så himla fin.

VALBORG

Idag är det ju valborg och då blir det nog att jag och Daniel drar ner på nydala och firar in våren. Jag tänker ta med mig kameran för jag tror jag har fått till baka lusten att fota nu efter den långa mörka vintern. Nu när våren är här känner jag verkligen att stort sug efter att köpa en ny kamera. Känner mig så instängd i min Canon 1000D att jag inte vet vad jag ska göra.

TAPPAR ANDAN

Konstnärer som Ryohei Hase får mig verkligen att tappa andan. Tänk om man kunde skapa sånna här mästerverk. Måste typ börja öva på rikitgt nu så att jag blir bättre. Tror att bilderna är gjorda på datorn,annars vet jag inte vad han har målat dem i. Om någon kan se det säg gärna till :)

PROMENIX

Igår var jag och Daniel ute och gick i solnedgången. Tror vi var ute i två timmar tills vi gick hem och såg på film. Vi såg på Intouchables och den var absolut inta lik en romantisk komedi på nåt sätt, det är bra för sånt gillar inte jag.Lilla Roger lärde sig att gå igår också. Men han snubblar varje gång han skakar på huvudet.

SURREALISM

Ett collage jag har gjort till svenskan där jag ska skriva om surrealism. Var inte så hemskt noggrann men jag tycker iallafall att det ser ganska surrealistiskt ut.Bilderna jag använde mig av har jag googlat fram.

GRILLA

I Fredags var vi och grillade vid nydala. Riktigt mysigt men jag blev lurad av det fina varma vädrat på dagen att jag hade aldeles för lite kläder på mig under kvällen. Tur att man hade en brasa att värma sig vid.

KÖRKORT

Nu så håller lilla kissen på att öppna ögonen litegranna. Man kan som se ett litet hål så snart börjar han väl gå också. Å vad kul<3 Ser ni hur stor han har blivit!Och idag så tog jag mitt körkort. Gu så skönt det känns ,nu har jag en sak mindre att bekymra mig om.

BLANDADE KÄNSLOR

I helgen födde Selma  kattungar som jag gått och väntat på i en vecka. Dock så blev jag jätteledsen då jag upptäckte att en av kattungarna var död ,tur att jag hade Daniel som kunde hjälpa mig att lägga kattungen i en låda så att pappa kan begrava den sen. Detta är något jag hoppats slippa uppleva men nu blev det tyvärr så. Selma börjar vara lite för gammal för att ha kattungar så detta blir nog sista kattungen hon får innan vi steriliserar henne. Jag är glad att den andra kattungen lever och mår bra och jag hoppas verkligen att det inte finns någon kattunge kvar i hennes mage.  
Bortsett från kattungens död så har lovet varit bra ,jag och Daniel har varit på födelsedagsfika hos mormor och morfar och varit på 5ive. Imorgon ska jag hälsa på farfar och äta påsk middag hos Daniel. 

RSS 2.0