JULKLAPPAR

I år fick jag som knappt hade förväntat mig några julklappar de bästa julklapparna i mitt liv typ. En bil av pappa och en canon 6D av mamma. Galet vad glad jag blev. Fick också en massa andra saker men det blev mörkt så fort så jag han inte fota det , får se om jag hinner göra det en annan dag. Men det lär ju bli en helt annan kvalite på bilderna här i bloggen när jag har en fullformats kamera och ett nytt objektiv.

VALET AV LUCIA

Jag läste just det här inlägget som Underbaraclara har skrivit om valet av lucia,Jag minns själv då jag gick i sexan och det var dags att välja lucia. Våran klass skulle ha en omröstning och självklart så ville alla tjejer i klassen vara lucia, jag inräknad. Men då jag fick veta att vi skulle rösta så visste jag att jag inte hade en chans. Alla visste att det var den långa vackra tjejen med långt blont hår som skulle bli lucia. Jag var den enda som ville att vi skulle lotta så att alla skulle ha lika stor chans och att det inte skulle handla om att rösta fram den vackraste och mest populära tjejen. Det slutade med att jag vägrade att vara med i omröstningen för jag tyckte att det var så fel. Att vi i 12 års ålder skulle rösta fram den vackraste tjejen som skulle vara huvudpersonen i lucuatåget. Jag röstade på min bästis, om jag ens röstade alls är jag inte säker på. Tänk att man år 2006 gjorde såhär. Jag måste fråga min lillebror som går i 4an hur de väljer lucia och hoppas att det har blivit en förändring. För det är bara fel att det ska bli en skönhetstävling av luciatåget. 
 

VATTENDROPPAR

 
Äntligen är veckan slut och nu är det bara två jobbiga veckor kvar till jullovet. Jag har just skrivit färdigt ett svenska arbete och sitter och väntar på att min fina Daniel ska sluta jobba så att jag kan vara med han<3 Tror att jag kanske ska baka lite lussekatter eller knäck medans jag väntar. Lussekatter är ju ett måste i juletider och förra året åt jag inte en enda lussekatt för att jag inte orkade baka några och jag blev inte bjuden på nån heller. Men i år skall här bakas! 

SOFTAIRGUN

Här är lite bilder från i söndags då vi tog bilen ut till obbola för att köra softiargun. Jag fick låna ett gevär av Thomas för jag har inget eget. Det var första gången jag provade och det var väldigt kul den lilla tiden vi han köra innan gevären gav upp för att det var för kallt. Var lite kul då vi hämtade Samuel och han tog ut sitt enorma gevär till bilden och en cykelist tittade världigt misstänksamt mot oss,haha. Synd att det blir mörkt så fort nu så att det är svårare att ta bra bilder, antingen blir de suddiga eller så måste man höja iso så att de blir busiga. 

RSS 2.0