CANON

Den bästa reseupplevelsen jag varit med om var då jag vindsurfade i Frankrike. Jag hade just lärt mig att stå på brädan och vinden började blåsa upp samtidigt som man kände lyckoruset i kroppen. Fort gick det samtidigt som åskmolnen drog in över mig och regnet öste ner. Det var det finaste jag sett och det enda jag tänkte på då jag var där ute på havet var att jag skulle haft en kamera med mig och bevara ögonblicket. Jag skulle verkligen göra vad som helst för att få uppleva det igen och ta en bild av det.

Tillslut blev jag blev hämtad av en båt så att jag inte skulle bli stekt av blixten eller blåsa bort i de starka vindarna

Jag vill verkligen vara med i caonons tävling och vinna en ny kamera.

INSPIRERANDE

Några inspirerande bilder jag sparat ner på min dator.

 


KLÄTTRING

Nästa vecka ska jag och Ellen kanske gå klättrings kurs på IKSU. Det kommer bli jättekul,ser verkligen framemot att klättra upp för höga väggar nypa åt riktigt hårt med händerna. Vem vet en dag kanske mitt rum ser ut såhär:

FEBRUARI


FRUKOST FÖR EN KUNG

Detta måster vara den godaste sovmorgons frukosten jag någonsin ätit.Bananpankaka med mosade jordgubbar och kesella,kiwi och vattenmelon.För att göra banan pannkaka så mosar man en banan tillsammans med ett ägg och steker det.Så enkelt är det, man skulle nog kunna kalla det banan omelett också fast det låter ju inte lika frestande. Mosade jordgubbar måste nog vara det godaste man kan ha på en pannkaka.

ELVIS 10ÅR

Igår så hade Elvis 10års kalas. Vi pyntade tårtor och gömde godis. Grattis grattis!

SOFT PASTELLS

Igår så blev jag sugen på att prova de nya pastell kritorna jag fick av Daniel i födelsedags present. Det brukar bli ganska stökigt på köksbordet då jag ritar. Jag har så mycket grejer.

Här är resultatet med kritorna. Det var lite svårt att rita med dem för att det var lätt att kleta ut färgen överallt med de var jätteroliga att använda. Måste köpa fixering spray också så att inte hela teckningen kletas ut ännu mer.En dag ska jag bli lika bra som han på filmen nedan.

Jag testade också att måla med en ny teknik,Dry brushing. Jag använde mig av oljefärg och akvarellpapper. Tycker dock inte att resultatet blev lika bra som jag hade förväntat mig.Måste nog öva mer sen så ska man tydligen späda ut färgen,jag provade att göra det med sko kräm men jag tror inte att det funkade så bra så jag ska köpa utspädning sen.

,

Jag inspirerades av denna film:

Jag ska bli bättre!


Den andra februari

Detta är dagen då Kyndelsmässodagen äger rum(Vad det nu är?) och dagen då jag fyller 18 år ! Woho ! 

RSS 2.0