EN FREDAG

I fredags köpte jag rent vanilj pulver. Altså vanilj utan socker,riktigt gott att ha på filen/kvargen. 
Sedan så tänkte jag och Daniel göra lite Chokladpudding och marsansås ,jag provsmakar och självklart råkade jag bränna marsansåsen då jag började jaga Daniel med kameran.När man blir jagad med kameran kan man ibland se ut såhär!Synd bara att chokladpudding pulvret var ett halvår gammalt och smakade prutt. Så det blev ingen cholkadpudding eller marsansås till oss.

EN AVLÄGSEN TID


MUSTASCH

Eftersom att Daniel hade typ hundra läxor att göra så fick jag tid över till att rita lite igår. Det blev nån påhittad gubbe från mitt huvud men jag är så besviken på mig själv för att jag ritade med papperet vänt åt fel håll så nu rymms inte en hatt. Sen så skulle jag vilja fortsätta på teckningen på nåt sätt men jag vet inte riktigt hur.

BILDARBETE

Här är två arbeten jag gjorde till bilden på skolan. Skulpturen är gjord i lera med vit glasyr och guldiga hätfstift. Det ska före ställe en rik,ond kung från nån gammal stam i djungeln. Teckningen är en blandning mellan en man och en kvinna då uppgiften vara att blanda två bilder och göra dem till en bild.Tanken var att dne skulle se lite konstig ut som att något var fel.


HOPPAS PÅ EN BÄTTRE FRAMTID

Nu är det exekt två veckor kvar tills jag är 18, jag tror att jag avlider snart. Idag har jag kört bil i snöstorm också,sånt man gör då man snart är 18 och myndig. Annars så vill jag bara vara med Daniel,att våren ska komma och att mitt knä ska bli bra. Jag vill också ha en ny kamera.

GRÖNA BYXOR

Idag var jag med Ellen och åt hennes goda improviserade pastasås och pratade om världen och sånt. (Intressanta samtal som alltid) sen så handlade jag lite nya kläder. När man fått en massa presentkort så måste man ju passa på och imorgon ska jag köpa ett par gröna byxor. Då ska jag också fara till Ida och göra om min hårförlägning för att det blev inte så bra förra gången så nu ska vi göra om det på riktigt. Känns jättebra! Ida är bäst!

MUSIK

Igår så lyssnade jag på musik hemma för första gången sedan höstlovet. Hade så mycket prov att plugga till att jag och var så nervös men det gick ju fint tillslut. Jag satte på spel listan jag lyssnade på förra våren och blev aldeles fylld med vårkänslor och började rita.

jag ritade en söt katt som söker hem. Den är ritad i promarkers.
Tog katten ett steg längre och provade ett rita med vanliga färgpennor/akvarellpennor.
-
Blir så less på att det är så himla mörkt att man knappt ser vad man ritar. Längtar tills sommaren synd bara att man känner för att göra andra saker än att rita då.

 


3D KONST

Blev inspirerad av denna 3D konst. LÄNK


FOTO ÖNSKELISTA/INKÖPSLISTA

Canon 5D mark II
Canon EF16-35mm, F2.8L, II USM
'

Canon Studioblixtpaket 580EX II+ radiosändare + stativ + paraply + blixtfäste

och en trådlös fjärrutlösare men vet inte vilken jag vill ha än och en stor kameraväska/kameraryggsäck(gärna en som är snygg också) Då jag har dessa grejer är min kamera utrustning komplett. Synd bara att allt är så dyrt.

IBLAND SÅ KLOTTRAR JAG NER EN MASSA FIGURER

Nåt attt göra då man har lite tråkigt i stenfors.

2012

2012..

 • Ska bli året då jag fyller 18 och utnyttjar mina nya möjligheter som myndig
 • Går ut 2a året på gymnasiet
 • Stressar lite mindre
 • Köper en ny kamera och en dator
 • Tjänar pengar
 • Tränar fram lite synliga magrutor och blir starkare
 • Utvecklas inom fotografering och skapande
 • Spenderar lite mindre tid framför datorn
 • Lär mig gå på händer (haft detta som mål 2år typ)
 • Gör allt som jag känner för
 • Slutar oroa mig för saker
 • Kanske blonderar håret till sommarn
 • Är med Daniel för han får mig att må bra
Och massor av andra härliga grejer.

 

 

 

 

 


RSS 2.0