LOCKIGT HÅR

Idag så provade jag att locka håret litegrann medans jag väntade på tvätten. Självklart började jag ta en massa ego bilder för att bevara mitt lockiga hår. Lekte lite med reflexskärmen också. Var väldigt svårt då man skulle ta kort på sig slälv samtidigt som man höll i en jättestor reflexskärm. Hade varit roligt att fota någon annan med reflexskärmen snart. Har inte lärt mig använda den riktigt än. Blev ganska nöjd med ljuset iaf även om skuggorna inte blev så smickrande. Har dessutom bränt mig idag så därför är jag lite röd.

FÖRSTA SEMESTERVECKAN

Semestern har börjat riktigt bra. Jag har ätit jordgubbar tills jag fått ont i magen.Lekt med världens finaste hund.Lagat pekingsoppa hela två gånger.Målat  om ett snorgrönt rum.Efter tre lager färg var det vitt och fint.Daniel var mycket nöjd över sin prestation.så vi hängde upp en död älg på väggen.Sedan fulade vi oss en massa.Roger har också fått ett rött och fint halsband med bjällra på och en alldeles förstor kattsele men han blev nöjd ändå. Jag har också varit i Robertsfors några dagar och hälsat på finaste Ida men där tog jag inga bilder.Imorgon ska jag köra bilen från helvetet till Stenfors och senare i veckan far vi till trästocks festivalen.

BRUNT

Igår så kom jag på att jag inte ville ha kvar min fula hårfärg som jag betalade 1500kr hos frissan för.
Jag förstår inte vad hon missförstod med att jag ville att mitt hår skulle bli ljusbrunt men det blev gult så jag tänkta att jag kanske skulle kunna slinga håret stegvis så att min vanliga hårfärg kunde växa fram utan så skarp utväxt. 
.
Igår så insåg jag att jag inte skulle orka vänta så länge så jag tonade håret ljusbrunt istället och det blev väldigt bra. Vet inte om jag ska tona eller färga håret nästa gång men toning sliter ju inte lika mycket på håret och det är ju bra.
 

CRABWALK

Av någon anledning så gör jag alltid kontiga saker med mina händer då jag fular mig franför kameran eller dansar. Här sa jag åt Daniel att va seriös.. Haha! Det är så hilmla fint att ha bruna ögon.
Jag blir så less på mig själv som fotat 300 bilder i helgen och nästan ingen blir bra. Ska försöka sortera ut de minst gräsliga och göra nånting av dem. Till vintern blir det jag som köper en ny blixt.

RSS 2.0