EURASIA

Idag så far hela släkten och åt middag på eurasia för att farfar hade fyllt år. Tyvärr så hade de ett ganska dåligt utbud av vegetariska rätter så jag tog en pizza för ovanlighetens skull. Tänk att varje gång jag äter pizza så inser jag varför jag inte brukar äta pizza i vanliga fall. Jag börjar nämligen alltid må illa av det och kan inte äta upp även fast jar inte är helt mätt. Hemlagad mat är oftast godast, då kan man äta grönsaker tilll också.Men trevligt att träffa Släkten iallafall, nu blir det att mosa benen på iksu.
Mästa bilden på länge. Synd bara att fokusen hamnade fel.

SOMEBODY THAT I USED TO KNOW

Igår så ritade jag lite utan att ha allt för  stora förväntningar på min teckning. Detta blev resultatet. Synd bara att jag alltid ritar på kvällen då det är mörkt och då ser men inte lika bra hur teckningarna blir. Kändes som att jag ritade nåt jag inte brukar rita iallafall.
Men nu så ska jag fara på gymmet och pumpa lite muskler innan jag ska fara in till stan. Ni ser ju att jag har en ytte pytte bula iallafall men den ska bli sörre :)Annars kan ni ju lyssna lite på denna fina låt som jag upptäckte igår då jag såg på MTV. Mycket fin.

HEJA ELVIS

På sportlovet fick Elvis testa sina slalom skidor för första gången någonsin. Han var jätteduktig även om det blev några vurpar i backen. 

MORGONSTUND

Det är såhär jag ser ut då jag äter min gröt på morgonen. Honung med smak av yoghurt,lingon och kanel.
Daniel dricker kaffe och kammar sitt fina hår.och ser bara almänt snygg ut.

MOTION

 

Idag har det gått tre veckor sedan mitt IKSU kort gick ut och två veckor sedan jag jag tog min senaste joggingtur. Hemskt måste jag säga för jag känner verkligen hur mycket tröttare jag blir av att inte röra på mig tillräckligt. Jag inbillar mig dock att jag får mer tid över till att plugga istället men sanningen är att jag inte alls får så mycket mer gjort. Jag tycker dessutom att det är aldeles för halt ute för att springa. Kanske vore smart att investera i ett par broddar även om jag vet att jag inte kommer att få användning för dem så länge.
.
Vilka ilandsproblem jag har.
Hittade denna bild på någon träningsblogg för längesen. Läskigt att se hur mycket fett som samlas runt organen. Annars tycker jag att bilden är ganska fachinerande.

NIKKI ÄR BRA PÅ ATT VARA HUND

Nuförtiden går nästan all min tid åt till skolarbete och så försöker jag göra klart körkortet så fort som möjligt. Jag tar inte så mycket bilder och de bilder jag tar är mest på Daniel. Även om han är världens snyggaste och jag skulle kunna ta miljoner bilder på honom så kan det ju bli lite för mycket av det goda,och Nikki vill ju inte vara med på bild hon heller :P.Jag får väl vänta till sommarn då mina fingrar inte fryser till is varje gång jag ska ta bilder. Längtar till våren.Jag är så himla avundsjuk på alla bloggare som bor i södra sverige och har slutat använda vinterjackan.
.
Nu blire att plugga körkorts teori så att det blir en sak mindra att bekymra sig över.

RSS 2.0