FOTA MED IDA

Igår for jag till Ida. Vi såg på film och hade väldigt trevligt. Idag så fotade vi för att Ida vill ha nya bilder till sin blogg.Vi tog ganska många oseriösa bilder.
Och en massa snygga.

Men vi tog nog mest hopp bilder.Faster Josefine tyckte att det såg så roligt ut att hon ville va med.


 

KATTUNGAR

 Altså jag skrattade tills jag började gråta då jag såg den här. Den påminner mig om när Roger tog sats och hoppade ner i toaletten.

BANANMUFFINS

Igår bakade jag bananmuffins. Fick dela receptet i en tredjedel för att jag bara hade en banan så det blev bara 5 muffins men det var gott endå. Bananmuffins är verkligen ett bakverk som lätt glöms bort. Det är ju hur gott som helst och jättenkelt att göra. Vanliga muffins som inte har någon smak är ju inte alls goda men mosar man i en banan så blir dom genast mycket saftigare och godare.Egentligen borde man ju mosa ner lite banan i chokladmuffins bara för att få till det där lilla extra.
Kaffet på bilden gjorde jag bara för syns skull. Tyckte att det såg mycket roligare ut med kaffe i koppen än vatten som jag egentligen drack. Orkade inte ens värma vattnet, tror att det är därför det blev ett vitt skum på ytan. Fast det kanske är så snabbkaffe ser ut ? Servisen är från farfar, tycker att den är hur gullig som helst. 
.
 

LÖRDAGSNÖJE



FINIS

På tisdag ska jag äntligen få vara med den här finisen. Så hilma kul det kommer att bli!

ICE QUEEN

 
Det är verkligen kul att leka med blixten. Hade gärna velat prova att fota i studio någon gång i mitt liv, tills dess så får jag nöja mig med min kamera blixt. Lite synd dock att min kamera är för dålig och inte kan skicka signaler trådlöst för då hade man kunnat ställa blixten vart som helst och inte behövt ha den på kameran hela tiden.
.
Pälsen jag har på mig är en rävskinns päls som jag har ärvt av min farmor. Kommer ihåg då jag var liten och var ledsen för att jag hade glömt mitt gosedjur hemma och så kom hon fram med den där läskiga döda räven och försökte trösta mig. Roger är helt galen i den för att den luktar räv så jag måste gömma den så att han inte ska bita sönder den.
.
God natt!

CITZEN

Igår var jag och Daniel på stan för att köpa lite nödvändiga grejer.
Jag köpte en jättefin och jättedyr Citzenklocka. Den är ecodrive och då behöver man aldrig byta batterier för att den har solpaneler och går på solljus.Den är också vattentät och har självlysande visare. Hon som jobbade i affären sa att jag kunde bada med den om jag ville så det känns bra för det har ju hänt att jag hoppat in i duschen med klockan på.  Här är jämförelsen med min gamla trasiga fula klocka som jag har haft i ca 8 år. Den nya klockan skall hålla lika länge hade jag tänkt och då är den värd priset.
Sen så köpte jag lite andra nödvändiga saker. Sulor av ull så att jag inte ska behöva frysa om fötterna(roger fick tag på den ena sulan inatt så därför ser den ut som den gör) Ett batteri till min självutlösare och sushipinnar ( jag och Daniel åt sushi så jag tog med ett par extra pinnar som man kan använda då man gör sushi hemma)

VACKERT

Haha jag bjuder på denna bild. Nu på lovet ska jag försöka fota lite mer, ska dessutom försöka lära mig min blixt bättre så att jag kan ta häftigare bilder. Har redan planerat in att jag ska fota med Ida och med Viyan så det blir nog bra. Tills dess får ni nöja er med den här bilden.

EXKLUSIV MAT

Ägg och vita bönor. Snålade och köpte Ica basic istället för Heinz.
Mina favoritkryddor just nu. Använde peppar och franska örter till ägget och de andra kryddorna till bönornaLyx maten 

BYTA BLOGG

Något jag har funderat på ett tag nu är om jag ska byta blogg. Altså byta från blogg.se till nån annan hemsida. Jag tycker att blog.se är sjukt dåligt för att de inte har pilar längst ner så att man kan bläddra bakåt i arkivet. Brukar själv tycka att det är irreterande att vara på bloggar då det inte går att bläddra bakåt i arkivet. Men frågan är vilken sida jag ska välja då ? Devote, bloggspot eller nån annan sida som man kan bläddra bakåt i arkivet på. Tips? 
Jag skulle också vilja flytta mina tidigare inlägg men jag förmodar att det inte går.De flesta stora bloggare brukar ju göra så. Hade gärna velat ha alla mina blogginlägg på samma blogg för det blir ju roligare så. Får göra lite mer reachsearch om detta helt enkelt. 
.
Undrar egentligen varför blogg.se inte fixar pilar där nere för de lär ju forlora ganska många användare på grund av det. 

SISTA RYCKET

Här har vi en som har det bra medans jag försöker lära mig om plaster och metaller. Lite jobbigt dock då han börjar lägga tassarna och huvudet på tangentbordet så att han trycker på massa knappar.Rakt på papparet ska han ligga dessutom. Snart år det lov iaf så det ska bli skönt.

JULETIDER?

Alltså jag har typ bara bilder på mig själv just nu för jag har inte hunnit fota nåt på grund av alla läxor. 
Nu har jag iallafall nyss ätit korvstroganoff och blomkålsris så att jag är alldels mätt. Märkte att affärerna redan har börjat julskyllta. Känns lite väl tidigt (men det tycker man väl alltid?) fast jag har typ haft julkänslor i flera veckor nu bara för att det är mörkt då jag vaknar på morgonen men jag tycker endå inte att man ska börja äta julmat och sånt föränn första advent. Annars blir man ju så less innan jul.
.
Min cykel har ju fortfarande punktering så hela den här veckan har jag gått hem från skolan och det är ju bra motion även om det tar mycket längre tid för det är typ en halv mil dit. Ska försöka laga punkteringen på lovet hade jag tänkt. Man blir så handikappad då man inte har någon cykel. Jag fattar inte hur man hellre kan vilja ta bussen till skolan då det tar så sjukt mycket längre tid och är så himla mycket folk på bussen. Bussen är bara bra om det är snöstorm eller något. Ja det var allt jag hade på hjärtat idag för nu gäller det att skriva klart min svenska essä till kl 23.59. 
 

HÅRT LIV

Ja såhär ser man ut då man har 5 inlämningar, ett prov och en läsläxa på en vecka+ Högskoleprovet på lördag. Hårda tider! Jag förstår inte varför vi inte bara läser ett ämne i taget som man gör på universitetet. Då kan de ju inte bli såhär.Fick dessutom punktering på min cykel idag, känns ju inte så värt men jag måste ju endå byta till vinterdäck så det kanske var lika bra så att jag får det gjort. 

BLIXT+FJÄRRUTLÖSARE

Idag så kom jag på att man man kunde använda blixten och fjärrutlösaren på samma gång. När jag köpte blixten  blev jag ju lite besviken för att jag trodde att de inte gick att använda dem tillsammans. Så idag så testade jag att ta några bilder. Den översta bilden är tagne med blixten och jag tycker att det blev ganska snyggt ljus.
.
Igår så var jag ju på millitärträningen och det var riktigt kul. Vi sprang på led i skogen och stannade upp och gjorde plankan, benböj, burpees, armhävningnar, jägarvila samt några sammarbetsövningar.Jag hoppas att iksu inför millitärträning i fortsättningen för nu har jag jättemycket träningsvärk men det är bra för det är ju det som är målet med träningen.

GADDA SIG

        
Bilderna kommer från tumblr
 
Jag kom nyss att tänka på tattueringar, inte riktiga utan fake så jag googlade lite och då hittade jag ett tatuerings papper till skrivaren. Så himla kul att man kan skriva ut tatueringar direkt från datorn. Visste inte att det fanns och det var inte dyrt heller. Måste nog köpa de nån dag för det skulle ju vara jättekul att fota med eller ha då man ska gå på maskerad typ. Henna är ju också ett alternativ men det känns lite tråkigare och mer tidskrävande.

 

SNAX

De här choklad överdragna popcornen som jag och Daniel köpte igår är verkligne min favorit nu. Första gången jag såg att det fanns så tyckte jag att det lät jätteäckligt men det var jättegott. 
Nu har Daniel farit till jobbet och jag sitter och taggar inför millitär träningn i mina färgglada träningskläder. Hoppas att det är så brutalt jobbigt som jag tror att det är. Men först blir det att plugga inför design provet!

ÖRONPROPP

Idag gjorde jag mina kroppkakor/pitepalt (vet inte vad skillnaden är) Det blev verkligen jättegott och det var jättelängesen jag åt det sist. Till det hade jag köpt frysta lingon som jag värmde litagrann i micron. Mycket godare än sylten man köper.
 
Jag hittade på en egen fyllning som man kan ha i istället för fläsk. I den hade jag fake bacon, en gul lök och hackade champinjoner samt peppar salt och persilja. Det var faktiskt mycket godare än jag hade förväntat mig fast själva palt smeten blev lite klumpig för jag har ingen potatis press så jag fick ta elvispen istället.
 
Och Roger hade kul med en av sina öronproppar som han brukar gå omkring och bära på. Nu är jag proppmätt och sitter och väntar på Daniel som ska komma hit då han jobbat klart.

DAGBOK

Tycker att det står stilla här för mycket ibland. För några veckor sen hade jag värsta foto inspirationen och nu känner jag bara för att göra klart allt skolarbete och att jag inte har tid med en massa fotografering. Men jag har tänkt att jag ska sluta va så himla seriös med bilder och sånt och ha detta med som en dagbok eller nåt. För det är ju kul att gå tillbaka och läsa i arkivet om vad man har gjort. Jag har ju inte heller skrivit så mycket, bara lagt ut en massa bilder. Men nu är de slut med det. 
 
Så därför gör jag en lista med bra saker som jag tycker om just nu:
 
1. Min plugg motorvärmare som står i köket och värmer mig då jag gör läxor.
2. Mina händer där jag antecknar saker jag skall komma ihåg och som lärarna alltid kommenterar för de tror att jag har fuskat på nåt prov eller nåt.
3. Roger som kommer och lägger sig rakt på min mattebok för att han vill bli kliad.
4. De kokta potatisarna som ligger i kylen och skall bli pitepalt imorgon !
5. Spotifylistan från 9an.
6. Jag ska prova millitär träning på lördag.
och ågra mindre bra saker:
1. Högskoleprovet närmar sig
2. Sjukt mycket läxor
3. Min klocka jag har haft i ca 8 år har dött så nu är jag stressad hela tiden för att jag inte vat vad klockan är.
4. Jag är lite krasslig
5. Det är kallt ute och jag har ingen mössa som värmer tillräckligt bra.
6. Mormor är fortfarande död.
 
 
 
 
 

BLOMMOR I BADKARET

Nästan ett helt mjölkpaket och nästan alla fönsterblommor gick åt till att ta dessa bilder men det vare värt. Nu gäller det att plugga mycket matte så att jag kan komma in på universitetet i Luleå!

BALKONG KATT

Roger börjar bli ganska stor nu. En dag kanske han är lika stor som sin pappa. Nu sitter han ute på balkongen och har det mysigt.

BLOGGLOVIN

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1433536/?claim=gjgc3rmxvg4">Följ min blogg med Bloglovin</a>
 
Nu ska jag äntligne försöka fixa blogglovin knappen här på sidan som slutade funka efter att tag.

RSS 2.0