GALLER

Igår så var jag , Daniel ,Tor och Jennifer och såg på bio. Vi såg på Ted och den var väldigt bra. Har ni tänkt på att då man ser på komedier på bio är det som att alla har ställt in sig på att precis allting ska va roligt. Hela biosalongen sitter och skrattar ihjäl sig för minsta lilla grej, Det är nog det som är lite speciellt med bio, även om det kan vara lite överdrivet ibland. Hemma skulle man nog inte sitta och skratta ihjäl sig åt en reklam snutt som har gått i flera månader på tv. Fast filmen i almänhet var mycket bra, jag rekomenderar! 

LIGHT

 

GLITTER

 

GARAGE FLICKORNA

Idag så fotade jag och Viyan i 2 timmar efter skolan,Det kändes verkligne som värsta träningspasset då vi försökte stå i konstiga positioner istället för den gamla vanliga porträtt posen. Även om jag inte är helt nöjd med mitt "modellande" så tycker jag att vi fick endel riktigt bra bilder. Orkar nog inte redigera så många idag för snart kommer Daniel hit. Ha en trevlig helg!

Ja med den här posen undrar jag verkligen vad som hände, Vad gör den där armen ?.Haha!
 

PLASTBLOMMOR

Igår så föll Roger ner för balkongen. Tredje våningne bor jag på. Tänk vilken upplevelse att falla så långt då man är en liten katt, utan skador. Men han var riktigt omtumlad efteråt. Själv så fick jag en riktig smakupplevelse då jag råkade hälla grillkrydda på risgrynsgröten istället för kanel. Jag gav gröten till Roger men han ville inte ha den heller.

SOFTAIRGUN

 
Jag är så himla taggad på att fota just nu. För några dagar sedan så hade jag ingen inspiration alls och nu kan jag knappt sluta.

GLIMMER

 

HÖSTLÖV

Det är verkligen svårt att hitta folk som vill vara med på bild. Det är ju roligast att fota olika människor så att det blir lite mer varierat. Om det är nån av er läsare som känner att det skulle vara kul att bli fotograferad eller om ni känner någon som vill får ni gärna höra av er till mig så kan vi styra ihop något kul :)

25 SEPTEMBER

Idag så har jag och Daniel varit tillsammans i exakt 2 år (om vi går efter då vi ändrade relationstatus på fb)Det känns häftigt och det finns verkligen ingen som känner mig bättre än denna stilige man. Å vad jag älskar dig Daniel! 

LÅNGT FINT HÅR

Jag kan inte förstå varför alla ska dö på samma gång.

ORMBUNKAR

Från och med nu kommar ni att få se fler välgjorda bilder här på bloggen. Jag och Viyan har bestämt att vi ska fota tillsammans varje fredag med olika teman. Jag ska också försöka lägga ner lite mer tid på att redigera bilderna efteråt. Nu när jag har tagit en liten paus från att fota har jag märkt hur mycket bättre jag mår då jag får göra det, speciellt i denna sorgsna tid. 
.
 

THE ENDLESS SLEEP

 

MORMOR

 
Igår natt så somnade min mormor in. Det känns så hemskt att en hel person bara kan försvinna, av alla de jag känner som har dött så var det hon jag kände allra bäst. Men det är bra att hon inte behöver lida längre för det går inte att leva med en kropp som inte fungerar och gör ont. Vila i frid.

RSS 2.0