PULKA

 
Här är några fler bilder som jag har tagit till Amandas projektarbete. Sminket/ansiktsmålningen har Amanda gjort.
Tänkte att jag skulle berätta lite om min helg för jag är så dåligt på att skriva på den här bloggen, lägger mest upp en massa bilder. Fredagen började med att jag och Emelie åt middag på Café Göteborg för att sedan gå och se på bio. Vi såg på en svensk film som hette Ego och den var väldigt bra. Den handlade om en utseendefixerad kille som blev blind.  Efter filmen var det tänkt att Daniel skulle komma till mig men han hade feber så jag stannade hos Emelie och pratade om livet resten av kvällen. På lördag blev det pulka och korvgrillning på bräntberget för hela slanten. Det blev väldigt kallt då solan gick ner så vi var inte där så jättelänge. På kvällen bakade jag och Daniel Pizza. Hemmagjord pizza är så mycket godare än de man köper på pizzerior för då kan man välja exakt vad man vill ha på den. Jag hade jalapenos,mozzarella,vegbacon, tomat, champinjoner,annanas och banan sedan toppade jag pizzan med ruccola och aioli. 
.
Nu är det dags att sova så att jag orkar med skoldagen och träningen imorgon.

SISTERS

Jag kom just på att jag har glömt att lägga ut dessa bilder från då jag fotograferade med Amanda, Josefin och Mikaela. Tycker att det blev ganska många bra billder men har tyvär inte hunnit redigera fler än två. Ska försöka göra redigera fler imorgon för att Amanda ska ju få använda dessa bilder i sitt projektarbete.
 

VINDELSOLEN

 
Den här helgen har spenderats i vindeln hos Henrik tillsammans med ett helt gäng sköna människor och vi har haft väldigt roligt och trevligt. Idag när vi skulle fara hem så var det så fint väder att vi kände att vi ville ta lite gruppbilder. Det var synd att jag inte hade stativet med mig i bilen då vi kom på det för då kunde inte jag va med på någon bild men det blev väldigt fina bilder endå. Hoppas det blir lika fint väder nästa helg (gärna lite varmare) för då ska vi fara till Bygdsiljum och åka slalom och snowboard. Alla som vill är välkomna!

HÅR

 Idag började vi med massor av nya ämnen i skolan och jag tror att den här terminen kommer att bli riktigt bra om allt går som jag vill. Idag så var jag och sprang också för att komma igång efter min förkylning men jag insåg att jag måste köpa nya springskor. Det känns ju inte så kul att jag måste sluta springa för att jag får så ont i fötterna och massor av blåsor när jag egentligen inte är tillräckligt trött. Får nog ta och köpa det imorgon efter skolan.
.
Jag fick nyss veta att jag ska fota lite med Amanda till hennes projektarbete på fredag så då får jag testa den andra fotostudion på midgård så det blir kul. Det var någon i kommentarerna som sa att den är bättre så jag hoppas på det. 

MISSLYCKAD LJUSSÄTTNING

Här är några av de bilderna vi tog igår. Just nu känns det som att jag vill göra om alla bilder för att det blev inte som jag hade tänkt mig. De bilderna med svart bakgrund blev sämst för det var som att vi glömde flytta lamporna och därför blev bilderna helt platta. Den översta bilden vart bäst tycker jag men vi tog bara en bild då och det är så typiskt att just den bilden skulle bli suddig i ansiktet. Men man kan väl inte lyckas första gången. Nästa gång blir det bättre, det är jag helt säker på.

EMSINGIdag var ju jag och Emelie i studion på midgårds skolan och fotade lite. Studion var lite under mina förväntningar för att det fanns inga softboxar, paraplyer eller vanliga blixtar där som jag hade förväntat mig. De lampot som fanns där är knappast något man själv skulle köpa om man ville göra en studio men de funkade att ta bilder med och det var mycket roligt att vara där. Vi har redan kommit på några ideer för kommande fotograferinger för den här gången så var det ganska oplanerat och vi testade bara en massa saker.
.
Efter att vi hade fotat så for vi på café göteborg och fikade. Det är alltid över ens förväntningar där och vi åt tills vi mådde illa för att det var så gott. Vi satt där i fyra timmar och hade det trevlig och spelade alfapet. 

STUDIO

LÄNK
LÄNK
 
Emelie har bokat en studio som vi ska fota i på fredag.Det blir första gången jag får vara i en studio och det känns hur kul som helst för jag har alltid velat testa. Funderar på att köpa egna blixtar i framtiden men det är ju svårt att veta vad man ska köpa om man aldrig har testat.
.
Ovan är några bilder jag hittat på flickr som jag tycker är väldigt inspirerande som troligen är tagna i en studio.

TURKOS

 

KUL PÅ TOAN

 

FOTROGRAFERING MED IDA

Nu har jag kommit hem efter två trevliga dygn hos Ida. Vi fotade ganska mycket igår och är är två av bilderna vi tog, jag kommer att lägga upp fler imorgon. Tänk att frisyren som Ida har på bilderna hade hon sovit i, det kan man inte tro.

KÖRA BIL

Idag så ska jag köra med ny bilen till Ida för att vi ska fota ! Så himla kul, synd bara att jag inte följde henne igår så att vi hade kunnat va med varann längre.

KLÄTTERVÄXT

Kände att jag ville fotografera litegrann idag och när man inte har någon annan än sig själv at fota så får det duga. Hade varkligen varit kul att ha studioblixtar som man kan roa sig med på vintern då det är så mörkt.

LITEN KATT OCH ETT NYTT ÅR

Har inte hunnit fota så många bra bilder med nya kameran än. Har mest testat alla funktioner och försökt att lära mig alla nya knappar men här får ni en bild på då Roger sitter och har det skönt ute på balkongen. Imorgon ska jag vara med ida och gå på stan så jag kan ju ta med kameran då och försöka få lite bra bilder på min snuttiduttis. Annars så vill jag bara säga gott nytt år i efterskott. Jag känner att år 2013 kommer att bli det bästa året någonsin(precis som varje år)Studenten, Thailandresa med Daniel, flytt till luleå och Universitetet är nog de sakerna jag ser mest fram emot.  
.
 

RSS 2.0