BANANFLUGAN

 
 
 
Blev klar med den här bilden inatt. Bilden föreställer en bananfluga som äter en banan och är ritad i tusch. Jag tycker verkligen inte om bananflugor. När jag var i thailand så hade jag glömt några frukter kvar i fruktskålen så det var inte så mysigt att komma hem till alla mina nya små husdjur. 

MIN FINA FINA KATT

 

VARM DAG MED GLASS

Jag och Emelie har varit sugna på att äta glass på Cafe Göteborg väldigt länge nu och idag så gjorde vi slag i saken. Glassarna där är gigantiska men väldigt goda och det är trevligt att sitta i sofforna där på uteserveringen. Emelie tog en glass med krossad kladdkaka och jag tog en med hjortron och vit choklad. Resten av dagen bestod av massor av prat, en vända på stan för att sedan avslutas med en västerbottenspaj på Cafe Göteborg. 

DANIEL OCH GORIM

 
 

THAILAND

Här är några bilder från min och Daniels Thailands resa. Vi var först på koh Samui och sedan i Bangkok. Alla bilderna ovan är tagna på koh Samui. Jag tog nästan inga bilder i Bangkok för att vi var inne i affärer och köpcentrum nästan hela tiden och där inne var det inte så kul att ta bilder. 
 

UTE I VILDMARKEN

I måndags så for jag till pappas stuga och upplevde naturen. Det var skönt med lugn och ro efter de 2 bullriga veckorna i Bangkok. Jag och Elvis gick efter en stig i skogen och plockade blåbär och tittade på den stora myrstacken. 
 
Idag så plockade jag ännu mer bär så att jag kunde äta dem med vispad grädde. Nu är den bästa tiden på hela året för en bär älskare som jag.
 

NYA TAG

Det var länge sedan jag uppdaterade här på bloggen nu. Har varit så trött på hur bloggen sett ut och därför inte haft lust att blogga något men nu har jag fixat designen lite så nu ska jag få liv i den igen. 
 
Sen senast så har det hänt en del, Jag har har tagit studenten, varit i Thailand och så har jag kommit in på Designingenjör i Luleå så jag har haft fullt upp. Får väl uppdatera senare med bilder från Thailand men nu är det dags att sova för imorgon så ska jag köra till stenfors och hälsa på pappa och Elvis. 

RSS 2.0