VIRRIG ÖVER PLANTOR

Förra veckan så gjorde jag en stor upptäckt, plantorna jag har sått är grönkål och broccoli. I flera veckor så har jag trott att det är paprikor som jag har fört till liv i köksfönstret. Vet inte varför jag trodde det med tanke på ett jag inte ens har köpt några paprikafrön och det står klart och tydligt på fröpåsarna att de innehåller broccoli och grönkåls frön. Det var i smaband med att jag skulle så bladspenat som jag upptäckte det och det var tur annars skulle jag nog bli mer besviken i sommar då det inte kom några goda saftiga paprikor.
.
Annars i livet så känner jag inte för att fota så mycket, känner mer för att rita och skulptera men jag har en massa annat jag måste göra först och kursen jag går nu tar mycket av min tid men den är kul och jag verkar ha fått en bra kursklass. Jag längtar också väldigt mycket efter min säng, 2 månader på en golvmadrass är inte det bästa för ryggen och sömnen. 

CURRYGRYTA

 
I måndags så lagade jag en väldigt god currygryta som dessutom var vegansk. Resterna från den här måltiden tog jag med mig i matlådan till skolan igår. Dock så fick jag inte äta upp min matlåda, jag tappade ner den i golvet efter att jag hade värmt den i micron så att maten bara flög. Nya kursklassen lär ju komma ihåg mig som matlådetjejen.
 
Den innehöll
Kokosmjölk
Sojagrytbitar (Det går nog att ha kyckling eller något sådant i om man är lagd åt det hållet)
Curry
Koriander
Wok grönsaker
kokosfett 
Grönsaksbuljong
Cayenne peppar 
Salt och peppar
 
Jag hade basmati ris, ärtskott och färsk bladspenat till. Mängden av alla ingredienser får ni testa er fram till för jag mätte inte upp något.

RSS 2.0