SKULPTUR KVÄLL

I lördags hade jag och Anton en skulpturkväll till sent på natten och detta var vad som skapades. Jag gjorde figuren som ser ut som någon slags actionfigurmonster med silliconrumpa och Anton gjorde hängande ben som nu hänger i en krok i taket med en toffs på foten. Jag tycker verkligen att det är kul att skulptera men det var lite synd att våra skulpturer sprack då de torkade, troligtvis för att vi använda ståltråd till att göra "skelettet" i skulpturerna. Idag har jag tittat på en massa videos på hur man gör skulpturer och kommit fram till att jag kanske ska köpa sculpy lera så att jag kan göra figurer som kan brännas i vanlig ugn och som inte spricker då den torkar.    

ALIEN RHINO

 

Den här stilen är verkligen annorlunda från det jag gjort tidigare. Gillar det knäppa med den här teckningen. Huvudet är ritat i photoshop och sen så har jag skrivit ut det i min fotoskrivare för att göra mönstret. Jag tror att jag ska göra om den i datorn sen igen för jag är inte riktigt nöjd med hur den ser ut idag men vi fick mindre tid till vårt projekt i skolan så jag hinner nog inte fixa det den här veckan. Nu så ska jag fara på min keramikkurs och fortsätta med mina sushi tallrikar. 
 
 
 

SPYFLUGAN

Förra veckan ritade jag en kompis till Bananflugan. En fluga som spyr, altså en spyfluga. Den är ritad med fineliners och nu hänger den i köket tillsammans med bananflugan, dock så har jag bara en kopia av bananflugan då orginalet brann upp. När jag ritade den så googlade jag lite bilder på spya bara för att tänka ut hur jag skulle rita det vilket inte var mitt bästa drag då jag ville spy av bilderna jag såg.
 
 
 

FÖRRA HELGEN

Nu såhär lagom till nästa helg så ska jag berätta om min förra, mest för att jag tycker att det är kul att gå tillbaka i arkivet för att se vad jag har gjort. Jag var först hos ida i Robertsfors där jag fick träffa lilla Elias som Elin har lyckats klämma ut i Januari. Han var riktigt gullig och pytteliten. Jag fotade han lite, första gången jag tog bilder på en Bebis men det gick ganska bra förutom att det solen höll på att gå ner så att det inte blev lika bra ljus. 
 
Efter att jag varit i Robban så for jag in till stan för att det var interntionella kvinnodagen. Jag och Ellen åt billig veganmat på Hamnmagasinet som var alldeles proppat med folk som vill förbättra världen. Alla stolar var upptagne så vi fick sitta på golvet i ett hörn och äta vår soppa men det var mysigt det med. Lördagen avslutades på Take Queer tillsammans med Daniel, Anton, Julia,Henke och resten av ekipaget. Det blev minst sagt en riktig toppen helg (Förutom att mitt 50mm objektiv gick sönder så det är på lagning nu) Ha en god kväll nu så ska jag återgå till alla skoluppgifter och snyta min snoriga näsa.

BETH CAVENER

Sitter uppe mitt i natten och kollar på skulpturer. Så blir det varje onsdag efter keramikkursen. Hittade Beth Caveners skulpturer och det måste vara det finaste jag sett. Hoppas att jag blir sådär bra på att skulptera en dag. 
 
 

HÄR STÅR ANTON OCH JOBBAR

 
 

BLONDIE

I fradags så var jag på Henkes salong Speechless som ligger vid Monki i up2. Jag färgade håret blondare än jag nånsin haft tidigare. Nu är bara frågan om det ska bli en lugg också eller om det är nåt jag borde vänta med. Jag får se i helgen då jag far till Ida och då får jag även se Elins lilla bebis som jag inte har hunnit träffa än.
 
På tal om roliga saker så har jag keramik kurs idag, som jag har längtat! Hoppas att min stridselefantdrakeflodhästmonster har torkat så att jag kan gröpa ur den för att sedan bränna och måla.

FETTISARNAS DAG

Ja, idag så åt jag också en semla som resten av sveriges befolkning. Annorlunda från föregående år var att denna var hemmagjord, bakade egna semmelbullar för några veckor sedan då jag inte hade nåt internet och helt plötsligt hade massor av tid över. Jag lagade också Borsjtj som är rysslands nationalrätt om jag inte minns fel, god mat har dem trots att de har knäppa lagar.
 
Borstj är en rödbetssoppa som man äter med gräddfil och saltgurka(Var noga med att ni ska ta saltgurka inte smörgåsgurka för det är inte lika gott), jag hade också bakat eget morotsbröd fyllt med valnötter och pumpafrön. Här är ett recept påBorsjtj man kan använda sig av, jag hade nästan samma ingredienser som receptet men jag orkade inte mäta upp mängden av ingredienserna och la även till persilja. Jag struntade även i köttgrejeset som står i receptet.
 
Recept på morotsbrödet från Underbaraclara

ANTON

 
 
 

SKOTER

I Lördags så var vi och körde skoter hela dagen i pappas stuga. Vi körde till bygdsiljum för att äta lunch och så tittade vi på papegojan som finns där. Var ett tag sedan  jag körde så nu känner jag mig riktigt mör i armarna. Känner mig ganska klar med skoterkörningen för i år.

RSS 2.0