STOCKHOLM


HUVUDSTADEN

Nu far jag till stockholm och träffar alla mina fina vänner.

NYTT HÅR

På annandag jul så började Ida färga mitt hår mörkbrunt(fast man kan typ kalla det svart)sen så förlängde hon och klippte lite. Hon är så himla duktig. Klicka HÄR för att se före och efter bilder.

KLOTTER

Såhär blir det ganska ofta i mina antecknings block. Ibland brukar jag rita massa gubbar utan att tänka på det eller så är det en bild till nån fysikuppgift som spårar ur. Tur att jag har Nemanja som hållar koll på mig så att jag inte ritar helatiden :) Längtar ihjäl mig tills jag kommer till Ida och fixar håret. Ska ta före och efter bilder då också :D

TRÖTT

Känns som att det var evigheter sen jag läste en bok. Ska nog föröka läsa den här under jullovet :)

GRÖNT TE

  • Grönt te motverkar cancer
  • Det förebygger demmens
  • Sänker blodsockret
  • Upppiggande
  • Motverkar matförgiftning,bekämpar virus
  • Ökar din förbränning
  • Ökar metebolismen
  • Motverkar diabetes och hjärt och kärlsjukdom
+ massa fler saker som jag inte orkar skriva så nu ska jag ta en joggingtur till ica och köpa mer grönt te och sedan fara på iksu en stund.

FÅGEL

Det är så himla svårt att ta bilder på det jag ritar nu när det är så mörkt ute (inte för att jag har hunnit rita så jättemycket på sista tiden) Här har ni en bild på en fågel jag målat med vattenfärg. Känns jätteskönt med lov nu så jag kanske hinner skapa lite konst under ledigheten.


ÅH FALLA FEL <3

Tror att det här är den godaste maträtten som finns. Lär ju äta det här varje dag nu. På talriken ser ni Falafel,gula körsbärstomater,sallad,gurka, oliver, solrosfullkornsbröd med keso och ägg och slutligen tomatsalsa  med lita aiol,sjukt gott! Det är nog tomatsalsan som gör allt så gott om man bara äter falafel så blir det ju lätt lite halvtort.(Tallriken är liten därför det ser ut som att jag äter som en häst(Fast det gör jag ju också haha))

.
Idag har jag iallafall gjort fysiknationella jag tror det gick bra. Nu återstår bara det fruktade kemislutprovet innan jag är fri och då kan jag va med Daniel igen :D Wiiie!
.
Sen så längtar jag också till annandag jul för då ska Ida fixa mitt hår:D

SKRIDSKOR

Tänk om all denhär snön hade fått ligga kvar till jul. Så himla mysigt då hade man kunnat åka skridskor och skidor överallt. Tur att det finns en konstfrusen bandyplan på nolia som man kan åka på iallafall och det är precis vad jag tänker göra ikväll. Om någon har tråkigt idag vid kl 18 eller senare så kan ni ju alltid klicka HÄR då kanske ni får se när jag åker omkring och tacklar alla i hockey. Men nu måste jag ta nåt att äta.

PEPPERKAKS GRISEN

Anledningen till att jag inte bloggar nu för tiden är att jag har haft fullt upp med skolan nu innan jul lovet och att det är så tråkigt att fota i ett ständigt mörker. Men för några veckor sedan så bakade jag Elvis och Daniel pepperkakor.  Med massor av godis och kristyr på.
Och en pepperkaks gris istället för ett pepperkaks hus för det är så jobbigt attt göra. Men nån gång ska jag göra ett jättefint pepperkakshus, eller en pepperkaks skulptur :) 

JAG VILL MÅLA MINA DRÖMMAR

Jag vill nog köpa oljefäg. Frågan är om det är värt jämfört med Acrylfärger.Men det finns ortoliga möjligheter.  
James Jean (Målad i datorn tror jag)
Google
Salvador Dali

RSS 2.0