Världens bästa Ida

Jag kan inte förstå hur alla lärare tänker. Varför ska dom sätta alla prov och uppgifter mellan sportlovet och påsklovet. Det är så hemskt. Man blir helt knäckt då allt kommer på samma gång.
.
Snart kommer ida hit så jag ska nog slänga mig på cykeln oxh hämta henna snart. God natt på er!

Hicka

Idag så hörde min klass mig hicka för första gången. Ni som har hört mig hicka förut vet ju hur det låter haha :P Det var många som skrattade gott åt mig medans jag hickade. Hickan fortsatte ända tills hela klassen försökte vara knäpptysta för att alla i klassen skulle höra.  Det var höjdpunkten på min dag. Sen så nallade vi massor av bananer i matan.

Gott nu blir det läxor sen 99saker man måste göra innan man dör.

Förvandlingen

Daniel förvandlas till..
Det här bara genom att ta på sig Björns keps HAHA. Typ ett äkta by barn.


Fixat designen lite mer

Det har inte skett så stora förändringar med lite skillnad är det allt. Bilderna som jag har satt under headern är tänkt att vara  klickbara så att man kan komma till olika kategorier. Ibland  blir jag så lycklig då jag lyckas med det otänkbara!

Ingen raggare utan träskor

Idag så stötte jag på Björn och Daniel då jag var påväg hem från skolan. Björn skulle köpa träskor och byxor så jag hängde på.  Sen så kollade vi på kaniner och fiskar på Djurmagasinet.
.
Idag så har jag uppfunnit en egen efterätt. Den var ganska nyttig men jag ska nog ge er receptet sen när jag utformat det lite mer :P
.
Det var nästan lite tråkigt att ingen hade glömt ställa om klockan idag så att de kom försent till skolan:P

konst är konst och konst är konstigt.

Jag har klottrat en teckning.En teckning som inte var tänkt till nåt. En som jag bara bjorde för att det är kul att rita utan att bry sig om hur resultatet kommer att bli eller om det blir likt motivet. En helt konstig teckning utan förväntningar är typ värsta terapin. Samtidigt som man lyssnar på Ellens spel lista.Den är så bra att jag vill sprida hennas musik ut i världen. Jag måste börja rita mer terapikonst.
.
konst är konst och konst är konstigt.

Flickr

Nu har jag fixat en knapp till min flickr också. Den är gjord i photoshop. Ni hittar den i sidomenyn--->

Coldplay om jag vore rik

Åh det känns så jobbigt att Coldplay kommer till göteborg i sommar och det kostar 1195Kr. Sen så vet jag inget annat Coldplay fan som hade velat följa med så he bli inge av. Bob Dylan spelar också på peace and love men he bli inget av heller. Jag blir lessen för de har å inspirerande musik :( Jag får helt enkelt lyssna på spotify istället

Det har snöat stora snöflingor idag


Freak of the week

Klicka här för att anmäla er ni också.(det är förövrigt en intressant blogg att läsa)


Bob Dylan klar

 

 

Nu är bilden klar. Jag hade egentligen kunnat göra mer men man blir ganska less då man hållit på en den teckning länge. Här under så ser ni bilden som jag ritade av. Inte så ofta jag ritar såhär rynkiga personer:P Det är lite jobbigt att rita rynkorna men jag försöker att variera mig så mycket som möjligt med val av motiv eftersom att jag förr nästan bara ritade snygga unga tjejer typ.


Bob Dylan

klockan är 7.20 och jag har inte sovit nåt än. Jag började rita på en till bild men nu känns det som att jag måste sove men den här gången måste jag nästan lova att den ska bli klar imorgon annars blir jag arg på mig själv.Jag har faktiskt lite problem med att slutföra teckningar om jag pausar dem ett tag. God natt!

Justin Bieber

Nu är den klar såhär klockan 4.42 på morgonen. Jag fattar inte varför jag alltid vill rita på natten. Fråga mig inte om varför jag valde att måla av Jutin Beiber jag är inget fan av han precis det har bara varit så mycket snack om han den senaste tiden. Jag tycker att man kan se vem det är men jag kanske har stirrat på den för länge:P Vad tycker ni ?Jag ska nog ta en till bild på den imorgon då det är ljust så att färgerna blir rätt.
.
Det går framåt med promarker ritandet iallafall. Fast det fattas fortfarande en massa färger för att det ska kunna bli riktigt bra men jag får väl köpa pennor eftersom . Jag skulle vilja ha en massa gråa pennor i olika nyanser också.

Bubblor

Ibland så fotar man för att man inte har nåt bättre för sig så äre bara. Men jag blev ganska nöjd endå.Men nu är jag less på att räkna fysik så jag ska försöka rita lite tror jag.

En katt i en hand

Ellens glada spotiftlista gör att fysikläxan inte känns lika jobbig. Fast prov ändå hemskt.

Två fina tungor

Imorse så fotade jag och daniel Nicki (Daniels hund) hon var helt galen och ville att vi skulle kasta iväg hennes lilla pipande råtta (detta gör hon varje morgon) att hon aldrig blir less haha. Sedan så smsade Pappa och sa att selma hade fått kattungar så jag for hem och mycket riktigt så låg det 4 små gulliga kisseungar på Elvis säng. så jag letade fram en låda och bäddade till den med några filtar så att selma och kattungarna skulle få liggar där och mysa.

Earth hour

Den här lappen satt på min busshållplats en morgon. Tyckte att den var söt och det var och så den som gjorde så att jag komihåg att det var Earth hour idag. Jag såg bilden nästan precis 20.30. Ganska fränt faktiskt måste vara ödet eller nå annat tjohejsan. Nu ska jag gå och njuta i mörkret och gnaga på en mörk choklad som är 2cm tjock och tänka på vilkrn bra människa jag är som offrar min egen bekvämlighet för jorden. Trevlig lördag kväll.

Vad händer med världen liksom

Trevlig helg. Det ska jag ha iallafall. Men inte kul att jag glömde mina vantar på bussen idag. Vet inte hur många gånger jag har glömt mina vantar på bussen men jag har alltid fått igen dem iallafall. Hoppas det blir så den här gången också :)

Jag kom ihåg då mina skor var nya

(Random bild)
Idag då jag skulle åka buss hem från Daniel så satt det tre fulla killar framför mig och en av dem satt och sjöng hemska schlager låtar och jul visor. Det var hemskt att sitta och lyssna på i 40 min. Man ville nästan gå fram och stoppa en svettig socka i munnen på honom. Men som tur var så hoppade de av innan jag fick genomföra mina ondskefulla planer.
.
Sen så tror jag att min mobil håller på att gå sönder för den tappar alltid teckning eller nåt så ibland går det tina att ringa eller skicka sms. God natt!

Brist på någon att fota

Kanska är man inne i någon period just nu. fast vad vet jag. Kroppkakor ska bli gott i alla falll.

Våga säga hej till någon ny som inte är som du

Hej på er! Hoppas ni sover nu för klockan är mycket. Jag tänkte bara säga att idag så har jag varit på en utbildning efter skolan. Jag vet fortfarande inte riktigt hur jag ska förklara vad det var om. Det var iallafall något om flycktingar och olika aktiviteter i umeå. Så nästa vecka kommer jag att vara en certifigerad ...nånting. Men det är bra:)
.
Sen så var det trevligt att då jag skulle fara hem därifrån så tog jag inte min vanliga buss för jag orkade inte vänta i 10 min tills den kom. Det slutade med att jag hoppade av på fel hållplats och gick vilse på Ålidhem. Tur att jag bor nära ett grönt högt torn så att jag kunde se åt vilket håll jag skulle gå. Imorgon ska jag iallafall skejta som vanligt och vara med Daniel <3 HIHI.
.
Jag gjorde en konstig bild i photoshop som inte alls blev som jag hade tänkt från början. Men det går väl bra det med allt blir inte alltid som man tänkt sig.

Kreativa konstnärliga fotografier

Nu är det så att jag vill utveckla mig och skapa konstnärliga fotografier. Altså inte bara foton från vardagen som jag gör nu. Jag vill träna på att fotografera bilder som berättar nånting. Därför tänkte jag prova att göra foton efter den här listan som fanns på flickr och jag måste också köpa en fjärr kontroll till min kamera.
Dom hade redan börjat med den så jag börjar på 21 som dom är på den här veckan.

21.Technology
22.Heaven
23.Hold my hand
24.Disaster
25.Religion
26.Magic
27.Levitation
28.Dreams
29.Traps
30.The Four Elements
31.Animals
32.History
33.Fame
34.Health
35.Foreign
36.Stars
37.Flour
38.Horror
39.Words
40.Rainbow
41.Life/Death
42.In the storm
43.Hair
44.Secrets
45.Mirror
46.Insanity
47.Creation
48.Love
49.Drowning
50.Break away
51.Hero
52.… and they lived happily ever after

Timing


Jo en sak som hände idag (närmare bestämt igår klockanär över 00) var att jag stannade kvar efter skolan idag för att jag skulle vara med i en undersökning om timing. Jag fick stå i flera minuter och klicka och stampa takt till ett pip ljud och dra streck mellan siffror (HAHA som om jag inte skulle kunna räkna) Det kändes lite konstigt men jag ägde på resultaten sa hon som höll i undersökningen. Mohoho.
.
Tänkte bara tipsa er om lite trevlig läsning som jag hittade idag GAYMASEN . Säkert många som hört talas om den man jag hade inte riktigt tittat in där föränn idag. Intressant men nu ska jag sova så att jag inte dör av sömn brist.
.
Den som har gjort skoldatorernas skärmar måste var blind eller nåt, färgerna på de bilder jag redigerar på dn blir helt fel då man tittar på andra datorer. Det känns hemskt för då vet jag aldrig hur bilden blir.

Flickr

Idag så har jag och min bror sett film och ritat. Mer har inte hänt förutom att jag fått upp ögonen för flickr :D

Drömfångare

Här är en drömfångare jag gjort för några veckor sen. Allt material är saker jag hittat hemma. Ringen är ett plast armaband och fjädrarana är dun från en dunkudde. Eftersom att jag inte hade några pärlor så tog jag snäckor och knappar istället.

Doris och klättra i träd


Fine goe farfar

Här har ni födelsedags barnet själv.
Farfar fick fina presenter.
Och hade ordnat med lite underhållning
Hela
åldersoms hemmet var samlade för att fika. 
Här är Ida,Linn,Magnus och Elvis.
Här är hela släkten tillsammans med stamfadern. Denna bild har Kerstin tagit så jag lånade den lite från facebook och redigerade ljuset lite. Det var en väldigt trevlig dag, Grattis farfar!

Före och efter

Såhär såg Idas blogg ut före vi fixade den.
Nu ser den ut såhär. Jag blev väldigt nöjd över den nya designen. Vill fixa min lite mera men jag vet inte riktigt hur jag vill ha den. Får se hur det blir.Ni kan se bättre om ni går in här.

vi jobbar hårt

Hejsan just nu så sitter jag och ida och jobbar hårt på idas nya design. Den blir jättebra. Vi håller typ på att skratta ihjäl oss åt den andra hehe. Ha en bra kväll. Här är en av bilderna vi tagit idag. Jag sak visa er lite bilder från farfars 80 års kalas senare.

80 år

Uppdateringen har varit låg för att jag har varit med Danel hela helgen. Men jag han iallafall litegrann på den här teckningn och snart så ska jag fara och gratta kära farfar på 80 års dagen. Efter det så ska jag följa ida hem och sova där då ska nag nog också försöka hjälpa henne med hennes blogg design. Ni får vål se bilder sen. :)Hare!

Det sker

Titta vilka fina små tomat plantor som kommit upp nu. Längtar verkligen tills jag han sitta och smaska på hemmma gjorde tomater utan en massa bekämpnings medel.

FACEBOOK

 

 

 

Bilder;weheartit

 

Jag gillar inte facebook. Ändå så går jag in där varje dag för om jag inte går in så missar jag alltid nåt. Men då man sitter inne på facebook så sitter man bara och slösar en massa tid. Man läser statusar som är helt ovärt vetande. Folk tror att de förändrar världen genom att gilla olika grupper. Facebook är egentligen ganska ovärt, här med lovar jag mig själv att jag aldrig mer ska sitta inne på facebook och slösa bort en hel kväll. Ni som inte har facebook är starkare än vad ni tror.

.

Bloggar det är en helt annan sak där kan man läsa om intressanta saker och titta på fina bilder. Fast ibland finns det vissa likheter med bloggar och facebook.

.

Kommentera gärna med era åsikter.


Allt kommer blir bra min fina Ida pida pluskimumsen.

Nu har jag just avslutat ett långt telefonsamtal med Ida och ska gå och lägga mig. Jag tänkte bara meddela er att lingonsylt är gott på scones. Det var något jag upptäckte idag.

Självporträtt

Igår då jag var på midgård och såg på Showen så gick jag och natalie runt på skolan och då hittade vi de här teckningarna som de på bild o form programmet hade gjort. Det var så fina att ajg dööör. vill också vara sådär bra.
Den här har Maja Norberg från min förra klass ritat.
Dom ser så verkliga ut gu så kul det hade varit att gå bild och form. :) Nu ska jag fara och skejta iallafall man måste ju röra på fläsket ibland ju.

Några veckor sen

Det här bilden ritade jag för någon vecka sen. Det var den jag gav till mormor och morfar och jag hade lovet ett foto av den så här har ni det. Det ska föreställa min kusin då han var liten. Vet inte om det blev så likt men den var kul att rita. Jag har lovat mormor och morfar att rita av min andra kusin också så jag får nog göra det nästa gång. :)

Nervös kiss

Idag så såg jag den fantastiska showen som Ellen var med i. Den var så bra alla var så duktiga. Allt vat superbra  musiken, skådespelarna ,ljuset och reklam filmen . De hade till och med släpat in en hel bil på scenen. Det var ganska många som jag kände som var med och det var verkligen jättekul att se och jag tog jättemånga bilder(trots att mitt objektiv inte passar så bra för denna typ av fotografering) Jag såg nästan hela showen genom kameran men det är det som gör det så kul. Nu så ska jag försöka öva på min redovisning som jag ska ha imorgon. Men kanske så slipper jag ha den imorgon för att alla kanske inte hinner. Men så ska man inte tänka.
Hehe
.
Från och med nu så skall jag försöka använda flickr lite mer.

Nu ska jag drömma om tomater

Nu ska jag gå och sova så att jag får drömma om mina tomater som jag har planterat. Hemma odlade tomater är de godaste. Imorgon har jag också sovmorgon. Det känns skönt :)
.
Är det någon som vet hur man tar bort understrykningen och prickarna på texten på sid menyn ? ---------------->

jeansjacka

Imorse så var det så fint väder att jag kände för att klä mig lite somrigare med blommigt linne, jeansshorts och strumpbyxor. Jag tog också på mig jeansjackan för första gången i år men sedan så insåg jag att det var minusgrader ute och tog på mig tjocka feta täckjackan istället :P

Skolan

Idag på skolan så tog andreas min kamera och lekte paparazzi. Detta är resultatet efter att jag redigerat dem lite. Photoshop är magiskt, verkligen jag vet inte vad jag skulle ha gjort htan photoshop. Och nyss fick jag nyss veta att Ellen och hennes klass ska ha en uppvisning på midgård och att jag ska få en biljett :D HIHIHIH Det kommer bli hur bra som helst.

röda skor

Tänk att det såg ut såhär i fredags. Då trodde jag vetkligen att vintern var tillbaka och våren skulle dröja länge.
Men redan dagen efter kom solen tillbaka.och nu har det varit solig i flera dar. Man blir så glad då man får se asfalt. 
och titta vilka söta små paket med torkad frukt mamma har köpt till mig. Det var jättegott fast det var mest russin i paketen fast lite äpple och aprikos bitar också.

Ny layout

Nästan hela kvällen har gått åt till att fixa en ny layout till bloggen.Men än är jag inte klar fast det känns som att det får vara nog för ikväll. Jag ska nog byta ut bilderna sen för nu blev designen nästan bara svartvit och livlös. Jag ska försöka fota några färgglada bilder till den. Men det här duger väl tills vidare, jag ska bara justrera lita mer saker först.  Det känns verkligen som att jag lär mig jättemycket varje gång jag ändrar designen.
Och jag hoppas att det inte blir nåt konstigt på andra webbläsare än google chrome för sånt kan ju hända, ni får säga till om det är något jag borde ändra på och gärna ge mig lite tips :)
.
Här är en av mina fina katter iallafall som snart ska bli pappa.

Hembakta bullar

I fredas så bakade jag bullar. Det var faktistk jättelängesen jag åt hembakta bullar och nu tyckte jag att det var dags. Men givetvis så råkde jag bränna en plåt också men det är bara att äta dem inifrån och ut då är de goda de med.


Själv så ser man på Pippi och spelar the sims 3

Bild:weheartit
Å jag bler så avudsjuk på alla som bor i södra sverige där det typ är vår. Det går ju inte att läsa en enda blogg utan att få vårkänslor sen så tittar man ut genom fönstret och ser en meter snö.

 Sushi är gott

Åh snart komme Daniel hit Hihi :D JAg är så himla glad just nu. Och jag har just ätit världens godaste Sushi. Sushi är alvarligt min favoriträtt. Iallafall om den är hemmagjord utan fisk hehe :P
.
Ser ni så gullig han var i min hårsnodd :P

Fint väder

Idag så var det så fint väder ute att jag och Elvis gick ut ock täljde knivar och trollstavar.

Elvis ville prova sin nya kniv.

 

Efter ett tag så blev vi sugna på glass. Glassarna var sten hårda för att våran frys är så kall.

Därför satte Elvis sig och glassade i solen och tinade upp glassen litegrann.
.
Nu ska jag gå in och göra sushi.

Film med ida

Nu är jag med min älskade Ida och äter ben and jerrys och ska snart se på film. Det blir Splice. Vi lär nog somna efter filmen så det bler nog inga fler inlägg idag. God natt !


Glad fettis dag i efterskott

Det här är semlorna som jag och ellen fyllda. Det blev myckte madndelmassa och jättemycket grädde men nästan ingen bulle. Dom var jättegoda men vi mådde lite illa efter. :P

Det här inlägget skulle egentligen ha kommit upp för två dagar en men då kom Daniel och då ville jag inte sitta vid datorn och igår precis då Daniel skulle gå ut genom dörren så kom ida så då hade jag inte heller tid. Men just nu så ligger Ida  och sover så jag ttänkte att jag skulle passa på nu. Jag har också en massa bilder att redigera från tisdagens In i ume skate.


Arbetet pausas men jag kan inget lova

Har ådsta komamit det här under kvällen men nu är ja så trött att jag inte kan hålla ögonen öppna längre. Ska se om jag fortsätterimorgon men jag kan inget lova. HAr verkligen svårt för att slutföra påbörjade teckningar men jag ska försöka iallafall.
.
Nu måste jag gå och sova så att jag är pigg på skaten imorrn och sen ska jag ju vara med Daniel<3

Detta ritar jag just nu

Ni får se mer sen:)


Arga hotbrev

Imorse så var jag så less på att vara utan objektivet att jag nästan hade tänkt skriva arga hotbrev och bränna ner cyberphoto lagret.. Fast nä. Men istället så hände en fantastisk sak, en kille från cyber photo ringde och sa att mtt objetiv hade kommit tillbaka och att objektiv ringen var bytt. Jag blev så glad att jag slängde mig på min rosa cykel med myffins sadel och trampade iväg i slask och vårsol.
Killen som jobbar i affären brukar ge mig gratis godis.
Men jag köpte inga promarker pennor, istället så gick jag in på plantagen och tittade på fina blommor och köpte plantjord och tomat frön. Jag köpte körsbärs tomater för att det känns som att de skulle bli klara fortare än vanliga.
Nu hittar objektivet fokus även i fart och det fungerar suveränt!
.
Livet var på topp tills jag tänkte fara och hälsa på mormor och morfar på vägen hem och upptäckte att de inte var hemma och att mormor hade blivit inlaggd på sjukhuset igen... Men hoppas det blir bra.
.
Fast nu över till nåt roligare. JAG HAR JORDGUBBAR I FRYSEN SOM JAG TÄNKER SMASKA I MIG NU!!

Gult

Idag så ska jag fara till stan för att köpa grejer. Inte bara för att göra saker med kompisar som jag brukar göra. Jag ska köpa fler promarker pennor, köpa lite jord och tomat frön för jag har ännu inte planterat något. Sen så ska jag också städa och min cykel skall börja användas flitigt nu igen.
.
Tänkte också att jag skall fixa bloggen lite. Altså design och grejer för jag har märkt att den ser helt annourlunda ut på andra webbläsare än google chrome som jag har.

Motsatsen till färg

Igår så blev det inte så som jag hade planerat. Altså att se en film och sedan sova. Fast jag såg faktiskt en film, Amelie från montematre. Den var så fin och så bra och så annurlunda. Sedan började jag sakna Daniel så mycket och ville vara med han men men för att klockan nästan var 12 så fanns det ingen så jag cyklade till honom istället. Det var den bästa cykelturen jag gjort i hela mitt liv. Jag använde min nya cykel det var natt och Umeå var tyst och lugnt och på ersboda så väntade han på mig <3. Den här bilden tog jag i all hast för jag ville minnas det fina ögonblicket.
Men när jag skulle fara hem från han idag så smsade jag Ellen och då bestämde vi att vi skulle baka Kokosbollar. så jag for och handlade grejer och sedan fortsatte cyklandet.
Både Ellen och Emelie var redan där då jag kom och jag upptäckte att äggen jag just köpt hade gått sönder i väskan. Kameran blev kletig. Men efter jag tvättat rent den så sattes bakandet igång.
Det resulterade i två fulla tallrikar med sladdriga kokos bollar med mint och ahlgrens bilar smak.
Dom smakade inget vidare eftersom att de nästan bara var gjorda av socker men istället för att äta upp alla så roade vi oss med att trycka in dem i munnen och se hur många som fick plats. 
Det resulterade i skrattattack och klet i håret.
Men såklart så måste man också prova att grädda dem i ugnen. De var faktiskt mycket godare än att äta dem som vanligt. Men jag kommer nog inte baka dem nå fler gånger så jag kastade ut en genom fönstret och cyklade hem.
.
På hemvägen så kom jag på hur mycket jag saknade Ida <3. Fast början av lovet han ändå varit superbra!

Vännäs

 

Då vi anlände till Vännes så hittade så var de svårt att hitta till backen men vi lyckades tillslut.

Det blåste otroligt mycket men solen sken och det är ju det som räknas.

Vi pausade lite i backen och tog en pratstund innan vi åkte till stugan och åt oss mätta på äckliga okokta, uppsvälda nudlar .

Ellen var glad att få åka snowboard fast egentligne så var det så isigt att man blev aldeles opeppad. Men då kan man ju alltid ta och vila sig i solen en stund.

och såhär ser vi ut då vi solar.

Vi blev less ganska fort så efteråt så for vi till fun parken och jag railade för första gången i mit liv. Det var awesome. Sen så for vi och åkte lite skateboard men alla var så trötta ett vi for hem efter en kortstund. Men framsteg ja det gjorde jag och nu är jag helt mör och ska gå och se en film och sova. God natt !
.
Ps: Ni får gärna komma med filmtips eller en bild på någon jag borde rita av.

Snart bär det av till Vännäs!

Med Ellen m.f.l ! Men eftersom att det tar så långt tid för
Ellen att komma så tänker jag göra cholkad bollar :)


Den andra teckningen jag slutfört

Nu är den klar. Jag blev nöjd jag är typ förvånad över mig själv som redan känner att jag kan använda dessa pennor på ett hyfsat bra sätt redan. Nu fattas bara fler färger för det är svårt att rita roligare saker med få pennor. Håret hade behövt en mörkare penna men det hade jag ingen så det får se lite rött ut. God natt!

.

Allvarligt jag måste köpa fler pennor NU !

 


Rebecca startar nya projekt

Jag började på den här teckningen ikväll för att jag insåg hur ful den förra blev så jag slarv ritade bara bakgrunden och orkade inte göra klart. Men den här tänker jag nog göra klart. Tycker den här blev mycket bättre för den blev inte lika röd. Man lär sig iallafall. Fast jag måste nog endå köpa fler färger men dom jag har är en god början i allafall :) Snart borde jag nog lägga mig för imorgon ska jag och Ellen fara och åka skateboard och snowboard i vännes med några härliga personer från you skate girl.

Men om man jämför med bilden nedan som var den första jag gjorde så tycker jag endå ett jag har förbättrats jättemycket iallafall. Hoppas det fortsätter såhär :)


En solig vårdag

 

Inte nog med att v fick lov idag så var det den soligast och vårigaste dagen ever. Ellen smsade och ville att vi skulle ha picknick på ett tak så jag grabbade mina kläder och for hem till henne. Påvägen dit så köpte jag en semmelbullsweinerbröd som vi skulle dela på. Den godaste bullen jag vet som dom sålde på draggen för 10 kr. Fast det blev ingen picknink på ett tak för vi visste inte vilket vi skulle ta och solen gick i moln.

 

Men då solen tittade fram igen så gav vi oss ut i jakten på ett tak med fin utsikt. Vi ville ha ett tills nästa gång vi tänker ha picknick.

Ellen hoppade i vatten pölar. Åh vååår säger jag bara !!!

Sedan blev det en massa klättrande.

Vi hittade det perfekta taket och Ellen gick balans gång här blir det pcknik nästa gång solen tittar fram och vårkänslorna vumlar. Men nu så önskar jag verkligen att jag får tillbaka mitt objektiv snart!!


Sneak peak

Jag som ni ser så är den här teckningen inte klar nån stans men det här är iallafall vad jag ha ådstakommit under kvällen. Får fortsätta en annan dag :) Undra om någon kan se vem det är ;)


Dyra spelgubbar

Idag innan skateboarden så träffade jag jimmy och mark på stan och då följde jag med dem in i en butik jag inte viste fanns. Den hette fantasia och den var fullproppade med små jättedyra plastfigurer och färgburkar. Ni kanske har hört talas om sånna där spelfigurer som man målar själv och sedan spelar med, det var typ en sån butik. Där fick jag och Jimmy prova att måla varsin gubbe gratis.

Jag målade en rosa dvärg.
Självklart så hade den lite söta detaljer

Sen så krigade min dvärg och Jimmys Robin hod.
.
Det var kul men inget jag kommer fortsätta med Hehe. Fast det var ju kul att måla i allafall :)

Bilder som bara finns

En lampa som jag tog kort på för att den hade fin färg.

En staty som jag tog kort på för att det var soligt.
Och busshåll platsen jag brukar stå vid på morgonen.
Ett ganska random inlägg. Hade egntligen velat lägga ut en bild på en teckning jag ritade igår men jag gjorde den hos mormor och morfar så jag hade ingen kamera och sen så fick dom den så det får bli en annan gång. Jag tror att jag fattade promarker pennorna lite bättre iallafall. Får se om jag hinner rita nåt ikväll då kanske jag lägger ut det här:)
-
Sen så måste jag också passa på att välkomna alla nya läsare kul att ni hittat hit. :)

Hurra Hurra

Idag så fyller min kära Ellen 17år! Hoppas att du fått en super bra födelsedag och att du fick äta glass !! :) Nu ska jag fara och chilla med mormor och morfar. :)

Ett första försök

Jag provade att rita en bild idag med de nya promarker pennorna. Jag blev inte så jättenöjd gjorde en massa fel och sånt så då blev jag lite less på slutet.JAg skulle vilja ha fler färger för jag hade nästan inga färger till ögonen. Och sen så hittade jag ingen svart penna med tunn spets så det blev lite konstigt. Men för att vara första gången jag ritar en seriös bild med dessa pennor så får det väl duga. Hoppas dock att jag blir mycket bättre än det här. Det är så svårt när man inte kan sudda eller sudda ut linjer. Jag borde verkligen ha gjort mörkare skuggningar. God natt!

För att man måste träna för att lära

Jag sitter just nu och tränar engelska glosor tills imorgon. Det gör jag på den HÄR sidan.Den är gratis och lärorik! Kanske dags att prova? :)

Idag ska jag nog gå och lägga mig tidigt så att jag orkar kliva upp imorgon då jag ska leda skridskolektionen som vi har på skolan. Skoj! Ikväll kanska jag hinner läsa litegrann också.

 

 

David äger isen !

Inköp jag inte brukar göra

Idag så köpte jag några fina fjädrar från konstnärs shopen så att jag slipper göra hål i dunkuddar och jackor för att få fjädrar vilket jag gjorde igår. Dom blir fina till drömfångarna.

 

.

Men med ett inköp så följer oftast ett annat. Ett ett helt oplanerat inköp var att köpa promarker pennor i hud toner. Nu skall här ritas!

.

Men för att kunna rita behövs också pappar så jag köpte det här speciella papperet som inte suger opp färgen lika mycket från promarker pennorna.

.

Och såhär ser jag ut då jag är glad har lite att göra och spänner upp ögonen så mycket jag kan.
Idag så tänker jag också se 100 saker att göra innan man dör på5an kl 21.00. Men först så blir det läxor...

RSS 2.0