Mat


Efter en hel dag i backen så bara det av till Ica och Westmans för att fixa nåt att äta. Var en bit att gå men det va det värt för jag var riktigt hungrig så jag köpte en massa mat. Då vi ätit fördigt gick hela klassen ut och  körde lekar. Måste bara säga att vi har en riktig toppen klass alla va me på lekarna och vi hade inte äns någon lärare som sa åt oss att vi måsta leka. Hela denhär resan har blivigt fixad av några i klassen som är väldigt duktiga och det tackar vi för.

Framsteg


foto av Emelie redigering:jag

Sedan gjorde jag en massa framsteg inom min skidåkning. Förut så vågade jag bara hoppa på små gupp satt jag nästan inte lyfte från marken men igår så vågade jag hoppa på större hopp så att jag flög i luften. Man kände rädslan då man va i luften samtidigt som det kändes hur bra som helst att jag klarade det. Provade också att sätta mig ner på skidorna då jag åkte ner va också lite läskigt men det var väldigt kul även fast det va svårt att svänga. Sen så var det tur att jag hade hjälm för jag måste ha slagit huvudet i liften minst 5gg :P

Bygdsiljum


Igår bar det av till bygdsiljum föra att åka skidor och sedan sova där. Hela dagen spenderades i backen och jag hade med mig kameran då jag åkte så att jag kunde ta kort. Det var perfekt skidväder och inte så mycket folk i backen så man behövde nästan aldrig köa i liften. Åkte hela dagen till det stängde satt man ve ganska slut efter och många fick nog träningsvärk. Var en riktig toppen dag!

BlogglovinFölj min blogg med bloglovinBlöt o fin

Nu har jag nyss varit och badat på badhuset i sävar med Jesper,Isaak, Jonathan,Eric och johanna. Det var gratis inträde vilkt var bra för att jag kom typ precis innan de stängde hade verit ganska ovärt att betala då.

Nu måste jag packa till bygdsiljum imorgon gör typ alltid det i sista minuten men man behöver ju inte ha med sig så mycket kommerbara vara jobbigt att ta med allt på bussen imorgon. Men jag tror att det går bra. Tänker ta en massa bilder som jag kan visa upp här på bloggen :)


Bild på amanda från i sommras. http://amandakempe.devote.se/

Världens bästa klass


Foto by:Ida andersson

Imorgon åker min klass till bygdsiljum för att åka slalom och sedan sova över. Kommer bli hur kul som helst synd bara att inte maja vill följa med :( 

Sen så har vi inge mer skola förän efter lovet :D Yeees
!!!


Bilder från sportlovet

Här kommer några bilder från sportlovet. Mycket bilder på Elvis men det är ganska  kul att ta kort på han satt det blir lätt så. Tycker att dessa bilder känns lite våriga :D

Bilden på mig och på huset har Elvis fotograferat.

Ihate you, i wanna kill you

Har varit barnvakt till Elvis och hans kompis idag.De var så dryga bara sprang omkring och busa, för mycket för mig helt enkelt. Så jag tog fram kniven och......och öppnade en godispåse för att muta dem.

Har kännt mig mordisk idag MOHAHAHA :P

brun nyans


Ja eftersom att jag her suttit och tagit en massa bilder på mig själv i flera timmar idag då jag gjort olika grimager så att jag kan redigera dem så laddar jag upp en bild på mig :)

Fett cool


Fråga mig inte vad jag har gjort :P Ser lite konstigt ut men jag orkar inte göra nå mer för blev så less satt jag slutade.  Ska nog hålla mig till att redigera vanlige bilder :P

Glad

Hittade nyss min tremenings blogg. Hon är jätteduktig på att fota och jag tycker att ni ska titta in på hennes blogg http://adakadabra.blogg.se/

Snöbollar,pingis, herren på täppan och blåmärken

Ja rubriken säger sig själv

Judetröjan


Ja det är såhär det är


Titta vilka fina bilder man kan ta då modellarna älskar att bli fotograferade :D

Bite me

Idag va det trevligt på skolan vi fick sluta från idrotten då vi kört 3 varv med skidor. Jag gasade på som fan blev helt slut efteråt. Tog några bilder idag också fast det gick inte att ladda in bilderna på datorn så jag kan inte visa upp dem:( Istället så tänkte jag att jag skulle redigera en gammal bild. Först redigerde jag en bild på jonathan men den blev som inget speciellt. Sen såg jag denhär och då tänkte jag att jag kunde göre en vampyrbild för att tänderna syntes. Blev inte riktigt som jag tänkt mig men det duger :) Nu ska jag gå och duscha sen ska jag dra in till sävar. Ha en riktig super fredag!!Såhär såg bilderna ut innan.
Hahah Dildo kniven

Idag så var det varit en bra dag fast som inget speciellt förutom att det har kännts som att alla lärare har varit på dåligt humör idag. Jag vet inte varför men det har bara kännts så :P Kom på en helt ny ide till mitt slöjdarbete,kommer att bli flashiiigt.

Det har ju börjat bli så ljust på morgonen nu så man är inte lika trött på morgonen längre. Har hänt att jag vaknat kl 5 och kännt att jag varit pigg. Här får ni en bild som jag nyss gjort i ps.

JAg har lyckats med det jag inte lyckats me förut

Idag har vi haft Eng nationella hade tilloch med valt kläder som var extra varma för att jag inte skulle frysa så att jag ska kunna koncentrera mig bättre. Och va det inte så att det va iskallt i klassrummet har typ aldrig varit så kallt i ett klassrum förut. Fick till ockmed hämta en jacka för att det va så kallt. Men provet gick ganska bra,jag lyckades med det jag inte lyckats med förut nämligen att använda ordspråk i mina texter. Det är typ den enda anledningen tillatt jag inte får MVG i engelska men nu gick det finemang.

NU har vi också stora planer för fredag. Vill ha fradag nu!

Ljus effeckter


Blider från lovet då jag Ellen och Natalie var och fotade i stan.

Nytt

Har gjort en ny blogg design för den andra va nästan pinsam. Men denhär är bara tillfällig ska göra en ny sen då jag har mycke tid över.

Trött o blöttTyp den godaste klubban som finns!

Idag har det varit såhär fint väder. En perfect dag för att åka slalom. Det gick jättebra att åka idag ,har aldrig gått såhär bra att åka på hela året (har bara åkt 2gg i år men :P)

Efter en underbar dag i backen så kom jag hem och jag vet inte varför men jag kände mig helt pepp på att plantera något. Först så tog jag en glass och gick omkring och fotade lite ute i det fina vädret. Sedan började jag plantera. I år ska jag äta tomater jag har odlat helt själv. Sånthär är faktiskt ganska kul, eller allt som man gör me händerna är kul.

Är helt slut nu men jag måste försöka göra lite läxa ikväll. Har verkligen tappat bort mig i läxläsningen och skolarbetet. Inte bra!

Älsakde lilla lillebrorImorgon har vi friliftsdag med skolan. Då får man fara till bygdsiljum och åka slalom om man vill men det är typ ingen som vill. Varför?  Tråkigt att va kvar på skolan ju. Men jag ska fara och nåra andra så det kommer att bli awsome endå.  Peace out

Lan

Nu är jag med Ida min älskade kusin . Igår så slumrade vi till ganska tidigt så vi vaknade ganska inte så sent idag får se om vi hittar på nåt kul. Ikväll ska jag och Ida fara till min pappa och Lana sims :P Har typ inte spelat sim sen i sommras men vi fick typ ett ryck nu HAHA. Kom ihåg då vi va små och spelade sims helatiden. Fast ikväll så ska vi inte fuska några pengar som vi gjorde på den tiden :P  

Sommar


Känns som att det börjar bli dax för vintern att dra sig och lämna plats för sommarn! Kände verkligen hur solen värmde när den lös genom fönstrena idag. Fast snön för gärna ligga kvar till påsklovet sen ska snön bort.

Kossa MU

Egentligen så måste jag räkna matte men stället ritar jag en ko.


På beställning av Flordh.

Bild från torsdag

Va ute och fotade lite med några kompisar i torsdags. Sen blev det pizza på generalen men det var inte så trevligt att äta där för de  höll på att renovera så man kunde inte höra varann för att det levde om så mycket.

min vecka dag för dag

Vill ha sommar nu!


Har inte varit inne på datorn på en vecka så jag har inte haft tid att blogga. Men nu så ska jag göra en dag för dag sammanfattning över min vecka.

Måndag: läs nedan

Tisdag: Hade först prao på bruksbacken. Sedan for jag hem till jesper då for vi och åkte griller med Philip Isak och Pontus. Jag och jesper vann stort för han har ju gått i hokey och jag har ju gått i konståkning. Men det var riktigt kul måste göras om. Sen for vi till jespers stuga och körde skoter ett tag.

Onsdag: Fick följa med hemtjänsten till en massa gamlingar och hjälpa dem med saker och prata. Sen for jag och jesper och åkte skridskor.

Torsdag: Prao med gamlingarna det var många av dem som somna vid matbordet. Sen for jag till jesper, vi körde skoter ett tag.

Fredag: Kom 1h för sent till prao. På kvällen for jag Ellen och Natalie och tog bilder i stan och gick på café. Frös ihjäl och blev lite förkyld. 

Lördag: Var med Filip och Jesper i hans stuga. När Filip farit hem byggde jag och Jesper ett skoter hopp. Det var as kul att hoppa :D På kvällen blev det filmkväll med Johanna, Jonathan, Pontus, Isak och Eric.

Så har min vecka varit. Har därför inte haft tid att blogga något och jag är hos mamma så jag kan inte lägga in nå bilder än men det kommer sen. Känns som att jag har fullbokat hela veckan vill ha längra lov satt jag hinnar göra alla de saker jag vill :(

Dessutom köpte jag en ny mobil i fredags :)En sån här fast en vit.

Day 1

Nu har jag nyss kommit hem från Jesper. Det var väldig trevligt. Idag var det ju första dan på prao veckan. Jag praoar på ålderdomshemmet. Det ver ganska lita action där må jag säga fast det var trevligt ett tag sen blev det långtråkigt. Det suger också att mina kompisar är på en annan avdelning satt jag kan inte prata me nån.

VARFÖR GÅR DET INTE ATT LADDA IN BILDER?

RSS 2.0