ROGGA

Där sitter han, min fina sambo. Han som värmer upp min säng under natten och välter ut mina blomkrukor under dagen. Tur att jag fick en dammsugare av pappa så att jag slipper ha jord på golvet.
 
Idag kommer att bli en bra dag för idag ska jag äntligen fara och färga håret! Tror det kommer bli riktigt bra. 

MATEN PÅ MITT BORD


Jag testada att göra egen pesto idag. Har aldrig ätit det på pasta tidigare så idag blev första gången. Det blev gott men inte överdrivet gott, gillar andra såser bättre men det var kul att testa.
 
Annars så har jag gått omkring och tänkt på lera hela dagen, varför ? Jo jag började en keramikurs igår.
 
 
 
 
 

STOCKHOLMISAR

 
 
På väg hem från london så passade jag på att stanna i stockholm för att träffa mina stockholmsvänner. På bilden hade hade jag sovit 1-2h på flyget så jag var väldigt trött men det var kul att träffa dem igen synd bara att inte alla kunde vara med. Vi pratade bland annat om att åka färjan till Finland senare i år. Jag hoppas verkligen att det blir av för det skulle vara så kul, annars så ska jag och Daniel försöka resa iväg någonstans, möjligtvis till kina eller så drar vi en tågluff i europa.
 
Nu blir det att sova, har varit så dålig på att lägga mig i tid den här veckan. 
 

LONDON


För några veckor sedan så var jag i london för att hälsa på Emelie, Elina och Sofie som bor där just nu. Det var verkligen skönt att åka bort ett tag och se lite nytt. I London så turistade vi lite så att jag skulle få se Big Ben, hyde park, slottet mm. Vi gick också på ett stort konstmuseum där vi fick se massor av kända tavlor. Jag älskar verkligen att gå på konstmuseum för jag blir så inspirerad varje gång. Vi åt också massa god mat och jag gick även och shoppade lite. Var helt klart en trevlig resa och jag hoppas att jag hinner fara dit och hälsa på nån fler gång innan de flyttar hem igen. 
 
 
 

RSS 2.0