VITT HÅR

Jag skulle vilja ha aldeles vitt hår. Fast det är synd att håret blir så slitet, det går nästan inte att färga över håret sen och det kommer vara jättejobbigt att färga utväxten sen så vet jag inte hur ska kunna få så vitt hår heller för jag har nog för mörkt hår.

Kommentarer
Postat av: ellen

Nu kan jag ju passa på att dela med mig av mina erfarenheter av det här: om man har färgat håret tidigare så sitter det lager på lager av olika färgningar kvar i håret så måste man bleka det flera gånger (minst 2) för att det ska bli sådär alldeles vittvittt. Men om ens hår är helt oskuld och aldrig färgats (så är det alltid i hårbotten uppenbarligen, eftersom det hela tiden kommer ut nytt hår där) om man har sånt hår så räcker det i många fall med bara 1 blekning.

Och så ska man göra det hos en frisör (och det är så jävla dyrt..2000 spänn ca. eller okej typ 1500 åtminstone) Man ska göra det hos en frisör för att de blekningar man köper på affärer av olika slag har onödiga saker i sig som bara skadar håret ännu mera. Frisöker köper in bättre grejer som är renare och som de blandar olika mycket av beroende på hur mörkt hår man har innan.Det är mina erfarenheter av det hela. Fast jag lyckades ju inte att få det så i somras... men du har ju friskare hår så :) Och du har ju föresten haft blont hår förut så du vet nog grejer också men det var vad jag lärde mig i somras i alla fall :POch föresten så tror jag du skulle passa jättebra i det.

2011-11-09 @ 19:20:27
URL: http://vikstromellen.blogg.se/
Postat av: Ada

sv; Jo, man kan väl säga att jag har lagt bloggen på is ett tag. Jag försökte ju göra en liten come back här för någon vecka sedan, men jag lyckades inte så bra med det. Obviously.. :/Det är himla kul att höra att du saknar att få se mina bilder!

Förhoppningvsis så får jag snart ett ryck och bloggar igen! Jag har bara inte haft tid eller ork än så länge.:)

2011-11-09 @ 21:31:16
URL: http://adakadabra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0